Αποστολέας Θέμα: ΟRIS η OMEGA?  (Αναγνώστηκε 8023 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΟRIS η OMEGA?
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 29, 2010, 04:35:56 μμ »
dimtzi  :respect:

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 29, 2010, 10:44:04 μμ »
To oris ειναι ακρως εντυπωσιακο και απο ποιοτητα τα λογια ειναι περιττα...Το εχω δοκιμασει και λογω σχηματος κανει σε πολυ περισσοτερους καρπους απο το planet ocean που κακο χρονο να χουν αυτοι που βγαλανε τις διαστασεις και δε μου κανει καμμια :'(
Απο την αλλη το Ω ειναι μια κλαση πανω στα παντα... Το ορις ειναι χρονογραφος αλλα εχει ΕΤΑ ενω το Ω ειναι πιο ιδιαιτερο λογω coaxial...Μην ξεχνας ομως την σημαντικη διαφορα τιμης, το ποια αλλα ρολογια εχεις, τον ογκο του oris και τελος  αν σου ειναι απαραιτητος ο χρονογραφος με οποιαδηποτε εννοια.... ;)

Δε νομιζω παντως οτι τα ρολογια ειναι συγκρισιμα αλλα δοκιμασε τα για να καταληξεις  :)
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος jmk

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 30, 2010, 04:02:37 μμ »
καλησπερα σε ολους, με βοηθησατε πολυ , ξεκιναω το ψαξιμο και για οτι νεοτερο θα ενημερωσω. Ξερει μηπως κανεις που θα μπορεσω να τα φορεσω και τα δυο? ???

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 30, 2010, 04:40:07 μμ »
καλησπερα σε ολους, με βοηθησατε πολυ , ξεκιναω το ψαξιμο και για οτι νεοτερο θα ενημερωσω. Ξερει μηπως κανεις που θα μπορεσω να τα φορεσω και τα δυο? ???

χμμ νομιζω δυσκολα
μια καλη λυση ειναι να πας στον ιγγλεση (σταδιου και γεωργιου σταυρου) να δεις το Ω και στο καπακι στο μαγαζι που ειναι διπλα στο ρεξ στη πανεπιστημιου για να δεις το oris. αποσταση ενος λεπτου με τα ποδια

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 30, 2010, 04:41:49 μμ »
αν δεν βρεις το oris εκει πηγαινε στοα φεξη που ειναι εξισου κοντα. εχει δυο καταστηματα με oris εκει (το ενα επι της πατησιων και το αλλο επι της γλαδστωνος)

Αποσυνδεδεμένος jmk

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 30, 2010, 04:48:56 μμ »
ok   ευχαριστω πολυ.... :D

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 30, 2010, 04:49:30 μμ »
Παράθεση
εχει δυο καταστηματα με oris εκει (το ενα επι της πατησιων και το αλλο επι της γλαδστωνος)
Θα ακουσεις και την παπατζα σου εκει ... μια χαρα θα περασεις...θα χορτασεις φουμαρο :D
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αύγουστος 30, 2010, 07:09:58 μμ »
Θα ακουσεις και την παπατζα σου εκει ... μια χαρα θα περασεις...θα χορτασεις φουμαρο :D

αστα, αυτοι οι δυο διπλανοι ειναι  :blah: :help: :nutty: :datz:

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 21, 2011, 05:30:46 μμ »
Kαλησπερα σε ολους , ειμαι νεο μελος ,παρακολουθω καιρο το foroum σας και πιστευω οτι ηρθε η ωρα να ζητησω την βοηθεια σας.  ??? ειμαι αναμεσα σε μια αγορα ενος  oris titan ghronograph 47mm και σενα omega seamaster p.o big size 45.5mm. Και τα δυο μου αρεσουν πολυ, ταιριαζουν στον καρπο μου το ιδιο, θα ηθελα μια βοηθεια οσον αφορα τις αντοχες τους, τους μηχανισμους τους και που μπορω να βρω καλες τιμες αφου οπου και αν εψαξα ολοι κανουν μεχρι 20%. Η χρηση τους θα ειναι καθημερινη... ευχαριστω πολυ η βοηθεια σας πολυτιμη!!! ;D
θελει και ρωτημα? ομεγα με κλειστα ματια.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος petros61

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 25, 2011, 05:49:35 μμ »
παιδια καλησπερα σε ολους..ειμαι και εγω αναμεσα σ αυτες τις δυο μαρκες και συγκεκριμενα στο Oris Divers Titan 'C' Small Second 47 και στο omega planet ocean 45.5.πιο να επιλεξω?εχουν και μια διαφορα στην τιμη βεβαια..οποιος ξερει και κανα καλο μαγαζι να μου πει για τιμες καλες που μπορω να τα βρω.και βεβαια ποσο περιπου πανε σε τιμες και πια θα ειναι μια καλη τιμη..
ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 25, 2011, 06:01:35 μμ »
Αναμεσα σε αυτα τα 2 φυσικα θα επελεγα το Ω,ιστορικη εταιρεια,co-axial μηχανισμος,ανωτερη ποιοτητα.Ομως και τα ORIS ειναι ποιοτικα και αξιολογα ρολογια,αν δεν εχεις προβλημα με τα παραπανω χρηματα παρε Ω.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 25, 2011, 06:57:06 μμ »
παιδια καλησπερα σε ολους..ειμαι και εγω αναμεσα σ αυτες τις δυο μαρκες και συγκεκριμενα στο Oris Divers Titan 'C' Small Second 47 και στο omega planet ocean 45.5.πιο να επιλεξω?εχουν και μια διαφορα στην τιμη βεβαια..οποιος ξερει και κανα καλο μαγαζι να μου πει για τιμες καλες που μπορω να τα βρω.και βεβαια ποσο περιπου πανε σε τιμες και πια θα ειναι μια καλη τιμη..
ευχαριστω

Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το Ω.

Αποσυνδεδεμένος argy6

• 38mm case
  • θαρρος φυλασσου βαδιζων
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 25, 2011, 07:28:16 μμ »
οτι αντεχει η τσεπη σου αδερφε...
1η επιλογη omega
2η oris
και με τις δυο θα μεινεις ευχαριστημενος! :applaus:

!!..You ll never silence the voice of the voiceless..!!

Αποσυνδεδεμένος petros61

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 25, 2011, 09:44:23 μμ »
Παιδια ξερετε περιπου σε τι τιμες παιζουν..τιμες με εκπτωση που μπορεις να τα παρεις.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 25, 2011, 09:45:52 μμ »
Ειδα σε μαγαζι με Oris σημερα εκπτωση 30%.ΑΝ θες σου στελνω και π.μ.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 25, 2011, 09:49:32 μμ »
omega εχει σιγουρα ο ιγγλεσης και εκει να μεινεις,δεν χρειαζεται να δεις κανενα oris,ειναι σαν να συγκρινεις toyota με hyundai,ποια ειναι ποιο εμπορικη? η toyota ετσι ειναι και η omega, τυχαιο? δεν νομιζω
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος petros61

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 26, 2011, 10:40:16 πμ »
Ειδα σε μαγαζι με Oris σημερα εκπτωση 30%.ΑΝ θες σου στελνω και π.μ.

αν μπορεις στειλε μου..ειναι οτι καλυτερο λες το 30%?