Ψηφοφορία

Ποιο θα επιλεγατε και γιατι?

Omega Planet Ocean
Breitling Superocean Heritage
Breitling Superocean Steelfish

Αποστολέας Θέμα: Omega Planet Ocean vs Breitling Superocean Heritage vs Superocean Steelfish  (Αναγνώστηκε 27953 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Omega Planet Ocean vs Breitling Superocean Heritage vs Superocean Steelfish
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 07, 2010, 10:30:46 μμ »
τι καρπο εχεις??

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 07, 2010, 10:34:02 μμ »
Παράθεση
τι καρπο εχεις??
Υπεροχο μοναδικο καρπο! φωτογραφιζονται τα ρολογια πανω μου καθε Παρασκευη :D/ :D/

18cm περιμετρο....Με το μπρασελε μπορει και να το κρυβαμε το μειονεκτημα που εχει το 45αρι...Αλλα το 42αρι πραγματικα μου φαινεται γυναικειο...Συν οτι μπορει σε 10χρονια να εχω γινει κλασικος Ελληναρας με sedan και μπακα και απο τα 18cm να παμε στα 20++ :mg: :mg: :dielaughing:
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 07, 2010, 10:40:26 μμ »
Ριχνω νεο χαρτι στο τραπεζι αν και δεν εχει νοημα γιατι ειναι το superocean πρησμενο με αλλα στοιχεια και 200€++

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 07, 2010, 10:41:18 μμ »

Με το μπρασελε μπορει και να το κρυβαμε το μειονεκτημα που εχει το 45αρι...Αλλα το 42αρι πραγματικα μου φαινεται γυναικειο...

Με το bracelet φαινεται μεγαλυτερο και οχι με τα λουρακια.Με τα λουρακια το συγκεκριμενο ρολοι χανει πολυ και σε εμφανιση και σε μεγεθος.Προσωπικα μετα απο 2 μηνες στο χερι μου και εχοντας δοκιμασει ολα σχεδον τα λουρακια και το bracelet ειναι βεβαιως πως αν το PO δεν εβγαινε με bracelet δεν θα το αγοραζα γιατι πολυ απλα δεν θα με ενθουσιαζε τοσο.Τα λουρακια καλα αλλα για αλλαγη για μερικες μερες οχι για μονιμη κατασταση.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 07, 2010, 10:47:48 μμ από amartolos »

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 07, 2010, 10:48:50 μμ »
Παράθεση
Με το bracelet φαινεται μεγαλυτερο και οχι με τα λουρακια.Με τα λουρακια το συγκεκριμενο ρολοι χανει πολυ και σε εμφανιση και σε μεγεθος.Προσωπικα μετα απο 2 μηνες στο χερι μου και εχοντας δοκιμασει ολα σχεδον τα λουρακια και το bracelet ειναι βεβαιως πως αν το PO δεν εβγαινε με bracelet δεν θα το αγοραζα.Τα λουρακια καλα αλλα για αλλαγη για μερικες μερες οχι για μονιμη κατασταση.
Ερχεσαι στα λογια μου λοιπον...Γενικα δεν μου αρεσουν τα ρολογια με μπρασελε. Πιο πολυ τωρα τελευταια που εχω δει πολλα ρολογια του φορουμ και με τις δυο εκδοχες. Το Ω οποιο μεγεθος και να παρω δεν θα το φοραω με λουρακι. Αντιθετως το superocean παει με τα παντα και με ολα τα λουρακια της εταιριας. Οποτε το παιρνεις με μπρασελε και μετα κανεις οτι σου αρεσει αναλογα την περιοδο. Χωρια οτι τα λουρακια σιλικονης της breitling ειναι απιστευτα ομορφα....και δεν εχουν αυτην την ενοχλητικη για εμενα κουρμπα της Ω...που πρεπει να εχεις χερι - πυθωνα για να κουμπωσουν πανω... ;D

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 07, 2010, 11:04:58 μμ »
Ερχεσαι στα λογια μου λοιπον...Γενικα δεν μου αρεσουν τα ρολογια με μπρασελε. Πιο πολυ τωρα τελευταια που εχω δει πολλα ρολογια του φορουμ και με τις δυο εκδοχες. Το Ω οποιο μεγεθος και να παρω δεν θα το φοραω με λουρακι. Αντιθετως το superocean παει με τα παντα και με ολα τα λουρακια της εταιριας. Οποτε το παιρνεις με μπρασελε και μετα κανεις οτι σου αρεσει αναλογα την περιοδο. Χωρια οτι τα λουρακια σιλικονης της breitling ειναι απιστευτα ομορφα....και δεν εχουν αυτην την ενοχλητικη για εμενα κουρμπα της Ω...που πρεπει να εχεις χερι - πυθωνα για να κουμπωσουν πανω... ;D

κουρμπα εχει  το james bond καουτσουκ και ειναι οντως ενοχλητικο γιατι σαν λουρακι ειναι χοντροκομμενο αλλα εχει και απλο κουμπωμα, αν ομως συνδυασεις κουρμπα με πιο σωστο σε παχος λουρακι και με deployment buckle τοτε εχεις συνδυασμό-look που τα B δεν βλεπουνε ουτε με κυαλια
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 07, 2010, 11:13:01 μμ από amartolos »

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούλιος 07, 2010, 11:16:47 μμ »
Aν ειχα ενα καρπο μεγαλυτερο ολα αυτα θα ηταν σουπερ. Το 42αρι ομως ειναι παρα πολυ μικρο γιατι με το σχημα της κασας  το 'ωφελιμο' μεγεθος του dial  συρικνωνεται...Σαν να παρεις ενα 40αρι φορτις με ολοστοργυλη κασα ;)

Παράθεση
τοτε εχεις συνδυασμό-look που τα B δεν βλεπουνε ουτε με κυαλι

δε το νομιζω...for your eyes only..οπως θα ελεγε και ο ηρωας της Ω :dielaughing:

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούλιος 07, 2010, 11:20:37 μμ »
Aν ειχα ενα καρπο μεγαλυτερο ολα αυτα θα ηταν σουπερ. Το 42αρι ομως ειναι παρα πολυ μικρο γιατι με το σχημα της κασας  το 'ωφελιμο' μεγεθος του dial  συρικνωνεται...Σαν να παρεις ενα 40αρι φορτις με ολοστοργυλη κασα ;)
δε το νομιζω...for your eyes only..οπως θα ελεγε και ο ηρωας της Ω :dielaughing:

Το μοναδικο Β που μου αρεσει ειναι το 2ο της δημοσκόπησης αλλα και παλι ΠΟΤΕ δεν θα το επαιρνα λογω ανυπαρκτου κλασικου σε σχεδιο bracelet...-το mesh ???που υπαρχει σαν option δεν με συγκινει.Επισης 1)Δεν μου αρεσουνε καθολου τα λουρακια που δεν εχουνε curved ends, 2)Τα λουρακια καουτσουκ για το καλοκαιρι ειναι τελειως αβολα, 3 μερες τα  φορεσα και δεν αντεξα παραπανω ο καρπος μου ηταν μονιμα ιδρωμένος...αρα bracelet οχι καουτσουκ οχι(για μονιμη κατασταση) δερμα σε diver ερχεται καπως βαρυ...Αστο...

ps Επειδη μιλαμε για dress diver φανταζεσαι να φορας το mesh με κοστουμι???  :toimonster:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 07, 2010, 11:45:23 μμ από amartolos »

Αποσυνδεδεμένος teo66

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιούλιος 07, 2010, 11:42:50 μμ »

.....Δημήτρη............... την δική μου περιπέτεια με το P.O.την γνωρίζεις...............πήγα 2 φορές να το πάρω.............με τα λεφτά στην τσέπη..............αλλά δεν έγινε ποτέ δικό μου............γιατί πολύ απλά δεν έκανε στο χέρι μου..................αν θυμάσαι σε μιά συνάντηση ..........είχες δοκιμάσει το PO του Γιάννη.........και σου είπα ότι δεν σου κάθεται.........ίσως να θέλεις το 42............τώρα όσον αφορά ...........την τελική ψήφο.........πάει φυσικά στο P.O.................γιά όλους τους λόγους που ανέφεραν τα παιδιά.................συν του ότι έχει τους ομορφότερους δείκτες για diver ρολόι ever ............(όπως και το Revue Thommen του Ηλία)...........αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι και το superocean είναι άσχημο..........

.........πάντως μου αρέσει ρε μπαγάσα.............που κάθε λίγο και λιγάκι..........τριγυρνάς γύρω από τα diver.............σαν το αρπακτικό που είναι έτοιμο να ορμήσει στο κοπάδι.........αλλά δεν ξέρει ακόμα σε ποιό.........

......................P.O..........................δαγκωτό....................

Αποσυνδεδεμένος L30N

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιούλιος 08, 2010, 12:13:04 πμ »
δερμα σε diver ερχεται καπως βαρυ.

Απεναντίας http://www.timeshops.net/pic/digi/220011-14_sml1.jpg και θα μπορούσα να βρώ την φωτο που είχα δεί πρωταρχικά για να καταλάβεις ποσο πολύ παει .  ;)

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιούλιος 08, 2010, 12:17:36 πμ »
....γιατι σε λιγα χρονια μπορει να μου φαινεται μικρο...

Θα σου συνιστούσα να μη το βάζεις αυτό ως κριτήριο για την αγορά σου. (Παρεπιπτόντως, τα μεγάλα ρολόγια προσωπικά με απωθούν πλέον ενώ κάποτε τα προτιμούσα).
Δεν μπορείς να ξέρεις με σιγουριά τι θα γίνει σε λίγα χρόνια. Άσε που έρχεται και το 2012.  :D

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούλιος 08, 2010, 07:47:29 πμ »
Ψηφισα Heritage αν και ο αγωνας ηταν αμφιροπος αναμεσα σε αυτο και το PO.
Οπως ειπε και αλλος ενας φιλος παραπανω το ρολοι αυτο ειναι το μοναδικο που θα αγοραζα απο Breitling και το βρισκω παρα πολυ ομορφο! Ωραιο και το PO αλλα αν θα παρω ποτε ενα Ω για τη συλλογη μου αυτο θα ειναι χρονογραφος και μαλλον αστροναυτης! ;)

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιούλιος 08, 2010, 09:10:42 πμ »
Δεν ξέρω πολλά απο breitling αλλα το Avenger Seawolf ειναι τέλειο. Το εχει δει κανεις απο κοντά? Μου τρέχουν τα σάλια οποτε το βλέπω, δεν ξέρω ομως ποσο κάνει, ουτε καν εχω κάνει τον κοπο:D πρεπει χαλαρα 3000Ε.

Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιούλιος 08, 2010, 09:22:55 πμ »
Παράθεση
Ωραιο και το PO αλλα αν θα παρω ποτε ενα Ω για τη συλλογη μου αυτο θα ειναι χρονογραφος και μαλλον αστροναυτης!
πλεον αρχισω να στρεφομαι προς την αποψη αυτη κ εγω...

Παράθεση
Θα σου συνιστούσα να μη το βάζεις αυτό ως κριτήριο για την αγορά σου.
Χαρη αν δε μου αρεσει απο τωρα τι να το κανω... :( μου φαινεται εντελως γυναικειο...το 42αρι...αν επαιρνα καποιο θα ηταν το 45αρι και θα το φορουσα μονο με μπρασελε που δεν φαινεται τοσο ασχημο. Ελπιζω να το παρω ομως ως το 2012 :?

Παράθεση
.πάει φυσικά στο P.O.................γιά όλους τους λόγους που ανέφεραν τα παιδιά.................συν του ότι έχει τους ομορφότερους δείκτες για diver ρολόι ever ............(όπως και το Revue Thommen του Ηλία)...........αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι και το superocean είναι άσχημο..................πάντως μου αρέσει ρε μπαγάσα.............που κάθε λίγο και λιγάκι..........τριγυρνάς γύρω από τα diver.............σαν το αρπακτικό που είναι έτοιμο να ορμήσει στο κοπάδι.........αλλά δεν ξέρει ακόμα σε ποιό.........

Σαν ρολοι πιστευω οτι το PO ειναι πιο ολοκληρωμενη αγορα απο χαρακτηριστικα και desing. Θεωρω οτι για την μικρη ασυμβατοτητα με τον καρπο μου ειναι πολλα τα λεφτα. Μπορω με τα ιδια να παρω ενα χρονογραφο breitling η ενα αλλο ρολοι γενικοτερα....

Δεν τριγυρναω γυρω απο τα diver Θοδωρη...απλως δεν εχω καποιο 'δυνατο' χαρτι στην κατοχη μου και δεν εχω καποιο καθαροαιμο diver. Το φορτις μου δε το θεωρω 100%  diver γιατι θυμιζει περισσοτερο οργανο απο cockpit και οχι τοσο diver. Aυτος ηταν ο λογος που το πηρα εξαλλου..
Καλως η κακως στην ελληνικη αγορα τουλαχιστον, εξαιτιας των επιτυχημενων εμπορικα submariner και seamaster η πλειονοτητα του αγορστικου κοινου θεωρει οτι ενα καλο ρολοι ειναι ενα  dress-diver με μπρασελε. Δεν συμφωνω απολυτα με αυτο αλλα ειναι μια ταση που εχει δημιουργηθει στην αγορα. Γι αυτο και ενας ανθρωπος που δεν εχει μεγαλη επαφη με το ρολοι (οπως πολλοι πχ στη δουλεια μου) θα θαμπωθει απο ενα ρολοι με μπρασελε που θυμιζει rolex. ;)

Εφοσον λοιπον υποσεινηδητα θεωρουμε τα ρολογια αυτου του τυπου σαν allaround επισημα ρολογια και επειδη δεν μπορω να φοραω ενα navitimer καθεμερα προσανατολιζομαι σε μια τετοια επιλογη στο μελλον. ;)

Παράθεση
Το μοναδικο Β που μου αρεσει ειναι το 2ο της δημοσκόπησης αλλα και παλι ΠΟΤΕ δεν θα το επαιρνα λογω ανυπαρκτου κλασικου σε σχεδιο bracelet...-το mesh που υπαρχει σαν option δεν με συγκινει.Επισης 1)Δεν μου αρεσουνε καθολου τα λουρακια που δεν εχουνε curved ends, 2)Τα λουρακια καουτσουκ για το καλοκαιρι ειναι τελειως αβολα, 3 μερες τα  φορεσα και δεν αντεξα παραπανω ο καρπος μου ηταν μονιμα ιδρωμένος...αρα bracelet οχι καουτσουκ οχι(για μονιμη κατασταση) δερμα σε diver ερχεται καπως βαρυ...Αστο...

ps Επειδη μιλαμε για dress diver φανταζεσαι να φορας το mesh με κοστουμι???  
Σε σχεση λοιπον με οσα ανεφερα παραπανω, θεωρω οτι το mesh ειναι ακρως υπερβολικο για να το φορας εκτος αν εισαι ο Κουστω.. :dielaughing:.που και παλι φανταζομαι οτι ο Μεσσι δεν βγαινει για ποτο με τα ποδοσφαιρικα και ο shaun white δεν παει βολτα για καφε με τη σανιδα του. Συμφωνω σε αυτο με τον amartolos. Διαφωνω ομως με το οτι δεν μπορεις να φορεσεις αυτα τα ρολογια με κατι αλλο εκτος απο μπρασελε. Γιατι μετα πεφτεις στο τριπακι που ανεφερα παραπανω...

Οσο για το heritage τωρα συμφωνω οτι ειναι πανεμορφο και μακραν το πιο ομορφο των τριων. :supz: Ομως μενει πισω σε συγκριση με τα υπολοιπα σε χαρακτηριστικα/τιμη. Οπως λοιπον δεν μου προτεινε κανεις να παρω το εκρανοπλαν αντι του Lamberti ετσι δεν ειδα κανεις να αντιδρασει και να πει οτι δεν ειναι καλο κλπκλπ γιατι το ΠΟ ειναι πιο μπροστα ;)
Η ερωτηση και η ψηφοφορια ειναι πιο απο τα 3 θα πληρωνατε καμποσους μισθους του μεσου Ελληνα για να αγορασετε! :-k

@τρικατ: Εχει 2600€ με μπρασελε νομιζω και ειναι λιγο μεγαλυτερο απο το superocean...και με 1000μ παραπανω αδιαβροχοτητα

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιούλιος 08, 2010, 09:35:37 πμ »

@τρικατ: Εχει 2600€ με μπρασελε νομιζω και ειναι λιγο μεγαλυτερο απο το superocean...και με 1000μ παραπανω αδιαβροχοτητα

...και γιατι οχι αυτό? Καλα γουστα ειναι αυτα τωρα. ;)
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιούλιος 08, 2010, 09:50:52 πμ »
Παράθεση
...και γιατι οχι αυτό? Καλα γουστα ειναι αυτα τωρα.
Μ αρεσει περισσοτερο αλλα φοβαμαι οτι παραειναι τουβλο και ειναι κριμα να δωσεις 200€ παραπανω για κατι που δε θα χρειαστεις ποτε...3000μ ειναι παρα πολλα.... :)

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιούλιος 08, 2010, 09:56:42 πμ »
xaxa τουβλο? Εσυ το λές αυτό? Το ξέχασες το Boschett  ;D

Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιούλιος 08, 2010, 09:58:15 πμ »
Παράθεση
xaxa τουβλο? Εσυ το λές αυτό? Το ξέχασες το Boschett 
Mετρουσα αναποδα δευτερολεπτα να δω σε ποση ωρα θα το πεις  :dielaughing: :dielaughing:

μονο που το breitling θα το φορας με πουκαμισο και σακκακι ενω το αλλο ηταν για να βουτας στο νερο το καλοκαιρι και να χαιρεσαι! Το ενα εχει 300€ και το 2000€+ ;)

Το avenger εχει 2900€ με μπρασελε.....μεγαλη διαφορα με το superocean για οσα ανεφερα....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 08, 2010, 10:04:51 πμ από mitsman »

Αποσυνδεδεμένος L30N

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιούλιος 08, 2010, 10:19:10 πμ »

Η ερωτηση και η ψηφοφορια ειναι πιο απο τα 3 θα πληρωνατε καμποσους μισθους του μεσου Ελληνα για να αγορασετε! :-k

Το περσινό SOH 46mm δαγκωτό . Θα του βαζα και ενα κροκό λουράκι της Breitling και θα είμουν έτοιμος για όλα.
υ.γ. Ιδάνικα blue on blue οπως στην φώτο που έβαλα .

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιούλιος 08, 2010, 11:42:32 πμ »
Την επιλογή μου την έχω κάνει ήδη καταθέτωντας τα κερδισμένα με ιδρώτα χρήματά μου. ;D

Στο χέρι σου που το είδα δεν μου φάνηκε μεγάλο-αταίριαστο. Εντυπωσιακό και ταιριαστό μου φάνηκε.
Το heritage για μένα αντισταθμίζει τον dressy χαρακτήρα του σχεδιασμού του (όσο dressy μπορεί να είναι ένα καταδυτικό), με το μεγάλο μέγεθος της κάσας που το καθιστά πιο sport.
Μπροστά του (και με κάθε σεβασμό στους κατόχους, απλά την άποψή μου εκφράζω) το Omega φαίνεται βαρετό και συνηθισμένο στον σχεδιασμό του.
Επίσης να τονίσω ,επειδή τέθηκε και θέμα μηχανισμών, ότι το να λέει κανείς ότι το Heritage φοράει 2824 είναι από τα μεγαλύτερα understatments που μπορεί να υποθούν.
Η Breitling αγοράζει την ακριβότερη ποιότητα των ETA αποσυναρμολογημένες και προχωράει σε εκτενείς βελτιώσεις και αντικαταστάσεις εξαρτημάτων πριν τις στείλει για COSC πιστοποίηση. Το δικό μου είναι σταθερά στο -1 την ημέρα από τότε που το πήρα, είτε φορεμένο, είτε αφημένο σε οποιαδήποτε θέση.

Ορίστε και μια φωτογραφία της μηχανής από net.

Πάντως, αναντίρρητα, και τα τρία ρολόγια του poll είναι αξιόλογα και ποιοτικά και θα σε συντροφεύσουν για χρόνια αν τα επιλέξεις. Το θέμα εναπόκειται κυρίως σε προσωπικό γούστο.

Θοδωρής.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.