Ωραιο και το PO αλλα αν θα παρω ποτε ενα Ω για τη συλλογη μου αυτο θα ειναι χρονογραφος και μαλλον αστροναυτης!
πλεον αρχισω να στρεφομαι προς την αποψη αυτη κ εγω...
Θα σου συνιστούσα να μη το βάζεις αυτό ως κριτήριο για την αγορά σου.
Χαρη αν δε μου αρεσει απο τωρα τι να το κανω...

μου φαινεται εντελως γυναικειο...το 42αρι...αν επαιρνα καποιο θα ηταν το 45αρι και θα το φορουσα μονο με μπρασελε που δεν φαινεται τοσο ασχημο. Ελπιζω να το παρω ομως ως το 2012

.πάει φυσικά στο P.O.................γιά όλους τους λόγους που ανέφεραν τα παιδιά.................συν του ότι έχει τους ομορφότερους δείκτες για diver ρολόι ever ............(όπως και το Revue Thommen του Ηλία)...........αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι και το superocean είναι άσχημο..................πάντως μου αρέσει ρε μπαγάσα.............που κάθε λίγο και λιγάκι..........τριγυρνάς γύρω από τα diver.............σαν το αρπακτικό που είναι έτοιμο να ορμήσει στο κοπάδι.........αλλά δεν ξέρει ακόμα σε ποιό.........
Σαν ρολοι πιστευω οτι το PO ειναι πιο ολοκληρωμενη αγορα απο χαρακτηριστικα και desing. Θεωρω οτι για την μικρη ασυμβατοτητα με τον καρπο μου ειναι πολλα τα λεφτα. Μπορω με τα ιδια να παρω ενα χρονογραφο breitling η ενα αλλο ρολοι γενικοτερα....
Δεν τριγυρναω γυρω απο τα diver Θοδωρη...απλως δεν εχω καποιο 'δυνατο' χαρτι στην κατοχη μου και δεν εχω καποιο καθαροαιμο diver. Το φορτις μου δε το θεωρω 100% diver γιατι θυμιζει περισσοτερο οργανο απο cockpit και οχι τοσο diver. Aυτος ηταν ο λογος που το πηρα εξαλλου..
Καλως η κακως στην ελληνικη αγορα τουλαχιστον, εξαιτιας των επιτυχημενων εμπορικα submariner και seamaster η πλειονοτητα του αγορστικου κοινου θεωρει οτι ενα καλο ρολοι ειναι ενα dress-diver με μπρασελε. Δεν συμφωνω απολυτα με αυτο αλλα ειναι μια ταση που εχει δημιουργηθει στην αγορα. Γι αυτο και ενας ανθρωπος που δεν εχει μεγαλη επαφη με το ρολοι (οπως πολλοι πχ στη δουλεια μου) θα θαμπωθει απο ενα ρολοι με μπρασελε που θυμιζει rolex.
Εφοσον λοιπον υποσεινηδητα θεωρουμε τα ρολογια αυτου του τυπου σαν allaround επισημα ρολογια και επειδη δεν μπορω να φοραω ενα navitimer καθεμερα προσανατολιζομαι σε μια τετοια επιλογη στο μελλον.

Το μοναδικο Β που μου αρεσει ειναι το 2ο της δημοσκόπησης αλλα και παλι ΠΟΤΕ δεν θα το επαιρνα λογω ανυπαρκτου κλασικου σε σχεδιο bracelet...-το mesh που υπαρχει σαν option δεν με συγκινει.Επισης 1)Δεν μου αρεσουνε καθολου τα λουρακια που δεν εχουνε curved ends, 2)Τα λουρακια καουτσουκ για το καλοκαιρι ειναι τελειως αβολα, 3 μερες τα φορεσα και δεν αντεξα παραπανω ο καρπος μου ηταν μονιμα ιδρωμένος...αρα bracelet οχι καουτσουκ οχι(για μονιμη κατασταση) δερμα σε diver ερχεται καπως βαρυ...Αστο...
ps Επειδη μιλαμε για dress diver φανταζεσαι να φορας το mesh με κοστουμι
Σε σχεση λοιπον με οσα ανεφερα παραπανω, θεωρω οτι το mesh ειναι ακρως υπερβολικο για να το φορας εκτος αν εισαι ο Κουστω..

.που και παλι φανταζομαι οτι ο Μεσσι δεν βγαινει για ποτο με τα ποδοσφαιρικα και ο shaun white δεν παει βολτα για καφε με τη σανιδα του. Συμφωνω σε αυτο με τον amartolos. Διαφωνω ομως με το οτι δεν μπορεις να φορεσεις αυτα τα ρολογια με κατι αλλο εκτος απο μπρασελε. Γιατι μετα πεφτεις στο τριπακι που ανεφερα παραπανω...
Οσο για το heritage τωρα συμφωνω οτι ειναι πανεμορφο και μακραν το πιο ομορφο των τριων.

Ομως μενει πισω σε συγκριση με τα υπολοιπα σε χαρακτηριστικα/τιμη. Οπως λοιπον δεν μου προτεινε κανεις να παρω το εκρανοπλαν αντι του Lamberti ετσι δεν ειδα κανεις να αντιδρασει και να πει οτι δεν ειναι καλο κλπκλπ γιατι το ΠΟ ειναι πιο μπροστα

Η ερωτηση και η ψηφοφορια ειναι πιο απο τα 3 θα πληρωνατε καμποσους μισθους του μεσου Ελληνα για να αγορασετε!

@τρικατ: Εχει 2600€ με μπρασελε νομιζω και ειναι λιγο μεγαλυτερο απο το superocean...και με 1000μ παραπανω αδιαβροχοτητα