καταρχην τυχαια ειπα για την ωμεγα.. τελικα ο καθενας εχει τις αποψεις του.. εγω πιστευω πως οχι μονο μπορει να παρακολουθησει αλλα μαλλον κ να διδαξει 
εσυ πιστευεις πως η ρολεξ δεν εχει παρουσιάσει και τόσο σπουδαία πράγματα σε μηχανισμούς
μαλλον κανεις λαθος.. εκτος κ αν το σπουδαιο το θεωρεις να εχει βιδες χρωματιστες.. σκαλισματα.. open back κτλ γιατι αλλιως μαλλον δεν ξερεις... ποιος εχει Breguet hairspring? διπλή γέφυρα στο Balance? χρυσό Balance? microstela adjusting screws? ρυθμιζόμενη καθύψος γέφυρα Balance? 31 jewels (!)? snap changing date at 12 midnight? power reserve 50h? καλύτερο φινίρισμα? αποδοτικότερος αυτόματος μηχανισμός κουρδίσματος? κ ποιος χανει μονο 1 sec thn mera? μην λεμε οτι νανε...
για πες μου δλδ η μηχανες της ομεγα τι εχουν??? μερα νυχτα ειναι...
οταν λες η ωμεγα έχει παρουσιάσει απείρως πιο πολύπλοκες κατασκευές από την Rolex τι εννοεις? εννοεις να ειναι σε χιλια κομματακια η μηχανη κ να χανει πχ 5 λεπτα κ να θελει καθε 3 χρονια service? καλα μην πω τι θα γινει αν χτυπησει δυνατα το ρολοι πουθενα..αν εννοεις αυτο οκ!!!η ρολεξ εχει αλλη πολιτικη .. κανει τα καλυτερα ρολογια για καθημερινη χρηση..! ειναι ρολογια για μια ζωη..
τεσπα δεν εχει νοημα να γραψω κατι παραπανω.. απλα αν δεν ξερουμε καποια πραγματα καλυτερα να μην γραφουμε οτι ακουμε απο εδω κ απο εκει.. οπως εγινε κ στο θεμα ''rolex'' Που λεγατε οτι το καινουργιο gmt δεν εχει εσωτερικες βελτιωσεις!
Εγώ παραδέχομαι ότι δεν ξέρω πολλά για τα Rolex. Ευύ που τα ξέρεις καλά για εξήγησέ μου πρακτικά τι σημαίνουν τα παραπάνω που αναφέρεις και που φαίνεται η υπεροχή τους ?
1. Breguet hairspring
2. Διπλή γέφυρα στο Balance? Χρυσό Balance?
3. 31 jewels (με κούφανες, υπάρχουν δεκάδες μοντέλα με περισσότερα , εγώ έχω ένα Orient με 30 )
4. Μicrostela adjusting screws (δεν ξέρω τι είναι)
5. Snap changing date at 12 midnight (επίσης δεν ξέρω)
6. Power reserve 50h (Επίσης υπάρχουν εκατοντάδες μοντέλα με περισσότερη διάρκεια , πολύ πιο ταπεινά στην τιμή )
7. Καλύτερο φινίρισμα (Τελείως υποκειμενικό αν αναφέρεσαι στην Ω , γιατί αν πιάσουμε άλλες εταιρείες πιο ψηλά , άστο, κάηκε !!!)
8. Αποδοτικότερος αυτόματος μηχανισμός κουρδίσματος (δεν το κατάλαβα !!)
9. Ποιος χανει μονο 1 sec την μέρα ( Μπορείς να μου δώσεις κάποια πηγή που να το επιβεβαιώνει

)
10. Ενοώ ότι η Ω έχει παρουσιάσει μηχανισμούς με διάφορα Complication , έως και Tourbillion , διάφορες κάσες , κλπ. αν κάνεις μια μικρή βόλτα στο ίντερνετ θα τα βρεις όλα αυτά !!