Kalispera!
Prwto post kai katarxas na zitisw sugnwmi apo kapoion pio empeiro pou isws na vrike paromoi post alla psaxnw psaxnw kai teleiwmw den exw kai epeidi mou menoun mono 3 meres gia na apofasisw zitaw voitheia!
1)Tag heuer calibre 36 RS
2)Tag heuer monaco LS
3)Chopard 10000 Miglia GT XL Chrono Titanio
4)IWC portuguese chrono ref:3092 (den exw kataferei na vrw timi opote epifulasomai an mporw na to parw)
5)Tag heuer calibre 17 RS
Gia na ta pw ola kai na sas voithisw h alitheia einai oti exw 5000euro! Ta prwta tria rologia me arketi prospatheia nomizw oti mporw na ta riksw sta 5 xiliarika alla an kapoios exei kapoia kali pliroforia gia magazi me kales times se tag tha me voithouse APISTEUTA! Episis krinontas apo to stul pou katalavate apo tis epiloges mou oti exw, rologia me timi katalogou mexri 6000(wste na ta riksw sta 5000) uparxoun na mou proteinete??? Kserw oti einai proswpiko thema to roloi alla oloi apo kapou ta eidame kai mas aresan...den genithika me to monaco LS sto mualo mou
P.s:Vasiki proupothesi na min einai monima me dermatino louraki...stin ellada zoume kai to louraki to kalokairi den paleuete kai den tha ithela na apoxwrizomai to rologaki mou meres pou einai!!!

Euxaristw