Αποστολέας Θέμα: Αγορα ρολογιού Tag-Chopard-IWC-moonphase  (Αναγνώστηκε 6687 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος afinis2004

• 40mm case
    • Προφίλ
Αγορα ρολογιού Tag-Chopard-IWC-moonphase
« στις: Ιούνιος 16, 2010, 10:23:47 μμ »
Kalispera!

Prwto post kai katarxas na zitisw sugnwmi apo kapoion pio empeiro pou isws na vrike paromoi post alla psaxnw psaxnw kai teleiwmw den exw kai epeidi mou menoun mono 3 meres gia na apofasisw zitaw voitheia!

1)Tag heuer calibre 36 RS
2)Tag heuer monaco LS
3)Chopard 10000 Miglia GT XL Chrono Titanio
4)IWC portuguese chrono ref:3092 (den exw kataferei na vrw timi opote epifulasomai an mporw na to parw)
5)Tag heuer calibre 17 RS

Gia na ta pw ola kai na sas voithisw h alitheia einai oti exw 5000euro! Ta prwta tria rologia me arketi prospatheia nomizw oti mporw na ta riksw sta 5 xiliarika alla an kapoios exei kapoia kali pliroforia gia magazi me kales times se tag tha me voithouse APISTEUTA! Episis krinontas apo to stul pou katalavate apo tis epiloges mou oti exw, rologia me timi katalogou mexri 6000(wste na ta riksw sta 5000) uparxoun na mou proteinete??? Kserw oti einai proswpiko thema to roloi alla oloi apo kapou ta eidame kai mas aresan...den genithika me to monaco LS sto mualo mou

P.s:Vasiki proupothesi na min einai monima me dermatino louraki...stin ellada zoume kai to louraki to kalokairi den paleuete kai den tha ithela na apoxwrizomai to rologaki mou meres pou einai!!!
 ;D

Euxaristw
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 17, 2010, 07:58:45 μμ από afinis2004 »
Αυτοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα δεν κάνουν τίποτα άλλο απ΄το να εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε... (Tag Heuer Monaco,IWC Portuguese chrono, Tudor Pelagos LHD, Zenith chronomaster sport, Rolex Yacht Master 126622, Rolex datejust 126331, Rolex 116610lv, Rolex Daytona 126519LN, Ω Speedmaster)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αγορα ρολογιού Tag-Chopard-IWC
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 16, 2010, 11:41:19 μμ »
   Kαλωσήρθες φίλε afinis2004. Στο φόρουμ χρησιμοποιούμε ελληνική γραμματοσειρά, είναι που είναι μερικά θέματα δύσκολα, αν γράφαμε και greek-english θα τα είχαμε παίξει τελείως ;D Ελληνικά λοιπόν, άλλωστε ελληνικό φόρουμ ρολογιών είμαστε ;)

Μοντέρνα σχήματα βλέπω στις επιλογές σου. Εντυπωσιακά κομμάτια όλα. Το μόνο που διαφέρει είναι το IWC, αν και μάλλον έχεις κάνει λάθος τον κωδικό. Το Portuguese Chrono πάντως έχει Ref 3714 και είναι αυτό

Θα σου πρότεινα να πας στον Βήχο που είναι και αντιπρόσωπος της Τag και έχει και IWC.  Έχει υποκαταστήματα στο Golden Hall και στο Κολωνάκι, Καψάλη 8. Έτσι θα μπορέσεις να δοκιμάσεις όλα τα Τag και το IWC. Πολλά καταστήματα με ρολόγια θα βρείς γενικά στο κέντρο της Αθήνας, κυρίως στην περιοχή του Συντάγματος.
   Για συγκεκριμένα καταστήματα για αγορά θα σου στείλω πμ ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος nt1969

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 17, 2010, 08:08:17 πμ »
ολα οσα προτεινεις ειναι ενδιαφεροντα και αξιζουν τα χρηματα τους. οπως σου ειπε και ο γιαννης καλυτερα να τα δεις και να τα δοκιμασεις και μετα να αποφασισεις...προσωπικη μου γνωμη , πηγαινε για iwc

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 17, 2010, 09:48:22 πμ »
Καλημέρα παιδιά και ευχαριστώ,

Κατάρχας δεν περίμενα τοσο γρήγορη ανταπόκριση οποτε respect(σε greeklish ;D ;D ;D)

Φιλε GiannisH ιδιαίτερα ευχαριστω σε σένα αλλα αφου έκανες τον κόπο να ασχολήθεις είπα να στείλω ποιό IWC εννοώ! Είναι το IWC portuguese yacht club chronograph reference 3902 σε ατσάλι με καουτσουκ λουράκι και φαντάζομαι έχει δυνατοτητα για δέρμα!

Βέβαια το συγκεκριμένο ρολόι το είδα στον κατάλογο της IWC που μου έδωσε ο Κέσσαρης και όταν τήλεφωνικώς ζήτησα πληροφορείες μου είπαν οτι ειναι λευκόχρυσος και κανει 27000euro :o

Βέβαια εμπιστέυομαι περισσότερο και τον κατάλογο της iwc και αυτο το website που το έχουν ως ατσαλένιο : http://www.watchestrends.com/sihh-2010-iwc-portuguese-yacht-club-chronograph-and-portuguese-hand-wound.html (αν δεν επιτρέποντε links ζητώ συγνώμη...ακόμα μαθαίνω)

Αν κάποιος έχει εμπειρία απο IWC και μπορεί να προβλέψει μια τιμή ας την δώσει! Δεν είναι οτι βεριέμαι να πάω να ρωτήσω αλλα δεν μπορώ να το δοκιμάζω, να το βλέπω ιδανίκα στο χέρι μου και μετά να μου πεί 10.000 ή ακόμα χειρότερα 7.000(οσο πιο κοντα είσαι τόσο πιο ασχημα μου έρχεται το σοκ)! Ας μου πει κάποιος οτι κάνει 15-20 χιλιάρικα για να πάψω να το σκέφτομαι η αν έχει μέχρι 6500 αρχίκη να πάω να το πάρω αυριο!!!)
Αυτοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα δεν κάνουν τίποτα άλλο απ΄το να εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε... (Tag Heuer Monaco,IWC Portuguese chrono, Tudor Pelagos LHD, Zenith chronomaster sport, Rolex Yacht Master 126622, Rolex datejust 126331, Rolex 116610lv, Rolex Daytona 126519LN, Ω Speedmaster)

Αποσυνδεδεμένος jtheogr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 17, 2010, 10:01:10 πμ »
Φίλε μου καλημέρα και καλώς ήρθες,,

Το  IWC portuguese yacht club chronograph βγαίνει και σε απλό ατσάλι η αρχική τιμή του αν θυμάμαι καλά είναι κάπου στα 9.200 ,, είναι μοντέλο του 2010 και δεν ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Ελλάδα.

Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω τηλέφωνο με π.μ. απο κατάστημα για περισσότερες πληροφορίες.

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 17, 2010, 10:21:44 πμ »
Φιλε jtheogr,

Δυστυχώς με 9200 δεν νομίζω οτι πρέπει να μπείς στον κόπο να μου στείλεις pm γιατι μιλάμε για εκπτωση της τάξης του 40% για να το αντέξω και δεν νομίζω να υπάρχει πουθένα αυτο! Ευχαριστώ που μου ξεκαθάρισες λίγο το τοπίο πάντως! Για την ιστορία πάντως τις τιμές απο που τις μαθαίνετε??? Υπάρχει κάποιο τιμοκαταλογικοsite :D ή κάποιο περιοδικό με λίστες για να μου προτείνετε???

Αποσυνδεδεμένος jtheogr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 17, 2010, 10:24:07 πμ »
Υπάρχουν

http://www.thewatchquote.com/

Για το συγκεκριμένο που σε ενδιαφέρει είχα πάρει τηλέφωνο και είχα ρωτήσει.

Δεν θέλω να σου δημιουργήσω μεγάλες προσδοκίες αλλά υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που μπορείς να πετύχεις έκπτωση της τάξεως του 40% ειδικά αν έχεις μετρητά για το συγκεκριμένο που σε ενδιαφέρει δεν ξέρω αλλά δεν χάνεις κάτι να κάνεις μία έρευνα αγοράς.

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Αγορα ρολογιού Tag-Chopard-IWC-moonphase
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 17, 2010, 07:58:10 μμ »
Καλησπέρα και πάλι,

Με τα πολλά και με τις πληροφορίες του GiannisH κατέληξα στο grand carrera calibre 36 rs κόντα στις 5000 οποτε μαλλον απο βδομάδα θα το έχω στα χέρια μου! Αλλα επείδη πιάσαμε την κουβέντα έστω και εκτός θέματος μήπως έχει κανείς να πρότίνει ενα moonphase ρολόι στα πρότυπα του IWC portofino hand-wound 544801 (9100euro) και του zenith moon phase grande date (8500 euro)! Ειναι για την αδελφή μου που για καποιο χαζό λόγο θέλει αντρικό ρολόι γιαυτο οι γνώσεις μου πάνω στο moonphase ρολόι ειναι περιορισμένες!! ::)

Πάλι το budget έιναι στα 5-6500ευρό αρχική αλλά το μόνο που έχω καταφέρει να βρώ ειναι το Baume mercier classima 8870 στα 3700ευρό το οποίο δεν της πολυαρέσει λόγο του οτι είναι πολύ φορτωμενο!

Οπως καταλαβαίνετε από τις επιλογές μας παρ'οτι αδέλφια το γούστο μας ειναι αλλου γι'αλλού

Αποσυνδεδεμένος Κωνσταντίνος

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 17, 2010, 08:07:07 μμ »
Για την αδερφή . . . με moonphase, date-day-month, mother of pearl, όχι πολύ φορτωμένο και γυναικείο, υπάρχει και σε μαύρο.
http://www.longines.com/watches/the-longines-master-collection/L2.503.0.87.3
Δεν ξέρω πόσο κάνει αλλά για γυναικείο είναι πολύ ωραίο 
   ~3000 ευρώ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 17, 2010, 08:12:14 μμ από Κωνσταντίνος »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 17, 2010, 08:07:40 μμ »
αυτο ειναι οτι πρεπει...

Αποσυνδεδεμένος Κωνσταντίνος

• 40mm case
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 17, 2010, 09:17:12 μμ »

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 17, 2010, 10:53:02 μμ »
Ευχαρίστω παιδιά,

Κανω αγώνα για τα baume & mercier, ωραίο και το Ω το είχα στα υποψην μου και ευχάριστη εκπληξη τα longines. Θα την πάρω λοιπον απο το χέρι να τα δεί όλα! Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει pm σε ποιο κατάστημα να παω να βρω baume & mercier στο κεντρο της Αθήνας θα με βοηθούσε! Στην αντιπροσωπεία τους δεν το σηκωνουν καν για να μάθω ποιο κεντρικό μαγαζί τα πουλάει! δεν με απάσχολεί τι τιμές θα έχει, απλά θέλω να πάω κάπου που να τα έχει όλα, για να τα δοκιμάσουμε και μετα το αγοράζω απο τον δικο μου ;)

Υ.γ: Στο τηλέφωνο της αντιπροσωπείας στον τηλεφώνητη τους η επιλογη νούμερο 3 ειναι για αγορα χαρτικών ;D ;D ;D...Αντε στο μελλον και delivery σουβλακια :D

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 19, 2010, 03:34:46 μμ »
Φίλε μου καλημέρα και καλώς ήρθες,,

Το  IWC portuguese yacht club chronograph βγαίνει και σε απλό ατσάλι η αρχική τιμή του αν θυμάμαι καλά είναι κάπου στα 9.200 ,, είναι μοντέλο του 2010 και δεν ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Ελλάδα.

Έμαθα απο εσωτερική-εσωτερική πηγή οτι το ατσαλένιο iwc 3902 yacht club θα έχει αρχική 10100! Θα έρθει σε 18 κομμάτια (9 με άσπρο καντράν και 9 με μαύρο) και υπάρχει λίστα αναμονής...Όσοι πιστοί βιαστείτε!!!Έρχεται στο τέλος του μήνα!