Αποστολέας Θέμα: αγορα ρολογιου 6-8000χ μεσω ιντερνετ  (Αναγνώστηκε 6894 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimis997s

• 34mm case
    • Προφίλ
αγορα ρολογιου 6-8000χ μεσω ιντερνετ
« στις: Μάρτιος 24, 2007, 09:35:38 πμ »
Παιδια οπως ανεφερα σε αλλο θεμα προσπαθω να αγορασω ενα απο τα 4 παρακατω ρολογια μεσω του site που ανεφερα λογω τεραστιας διαφορας τιμης(εκτος εαν προτεινετε κατι αλλο)...θα ηθελα την βοηθεια σας πιο απο τα 4
1)IWC Portuguese Chrono-Automatic (Black / 18kt Rose Gold)εδω μου ζητησανε 11800
2)Jaeger LeCoultre Master Reserve de Marche (RG / Black / Leaτther)
3)Vacheron Constantin Patrimony Power Reserve (WG) και
4)Ulysse Nardin Maxi Marine Chronometer (18kt RG / Black / Leather)

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 24, 2007, 10:50:49 πμ »
Είμαι κατά τις αγορας τέτοιου ποσού απο το ιντερνετ, άσε που εδώ θα βρείς τις ίδιες ή και πιο χαμηλές!

Ακόμα εάν το σιτε είναι αμερικανικο, έχεις και το τελωνείο να σκεφτεις, άσε που μπορεί να έχουν και σβησμένο τον σειριακό αριθμό απο πάνω τους τα ρολόγια! Δίκη μου ταπεινή γνώμη...
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 24, 2007, 11:01:03 πμ »
Πήγες τα είδες από κοντά τα ρολόγια , τα φόρεσες, ρώτησες για τιμές με έκπτωση στα Ελληνικά μαγαζιά , ή αποφάσισες από τις φωτογραφίες και μόνο για αγορά από το Ιντερνετ?
   Συμφωνώ απόλυτα με τον Marketer , είναι πολύ παρατολμο να δώσεις 5-6000ευρώ μέσω ίντερνετ.
   Κατά τ' άλλα πρέπει να τα δεις και φορεμένα στο χέρι σου, δεν ταιριάζουν όλα σε όλους το ίδιο. Η εντύπωση που θα πάρεις μπορεί να είναι και η καθοριστική . Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το VC , αλλά αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την δική μου αγάπη για την εταιρεία !!  Τα υπόλοιπα με την σειρά  2,4,1 .
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 24, 2007, 11:18:13 πμ »
Παράθεση από: "Marketer"
Είμαι κατά τις αγορας τέτοιου ποσού απο το ιντερνετ, άσε που εδώ θα βρείς τις ίδιες ή και πιο χαμηλές!

Ακόμα εάν το σιτε είναι αμερικανικο, έχεις και το τελωνείο να σκεφτεις, άσε που μπορεί να έχουν και σβησμένο τον σειριακό αριθμό απο πάνω τους τα ρολόγια! Δίκη μου ταπεινή γνώμη...

Marketer σε ευχαριστω για την γνωμη σου....ναι,το τελωνειο το εχω σκεφτει και ηδη σκεφτομαι πως να το αποφυγω....τι εννοω,η τιμη εδω ,σε καταστημα που ρωτησα για το IWC ειναι 11800,μεσω site αμερικανικο ειναι 7200,τεραστια διφορα...που αξιζει ,λογω επαφων μου με αγγλια και συγγενικων προσωπων εκει να το στειλουνε εκει και να μου το φερουνε "φορεμενο"... :noidea: ...εχεις καποιο μαγαζι εδω με χαμηλες τιμες να προτεινεις?

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 24, 2007, 11:39:34 πμ »
Παράθεση από: "trelovet"
Πήγες τα είδες από κοντά τα ρολόγια , τα φόρεσες, ρώτησες για τιμές με έκπτωση στα Ελληνικά μαγαζιά , ή αποφάσισες από τις φωτογραφίες και μόνο για αγορά από το Ιντερνετ?
   Συμφωνώ απόλυτα με τον Marketer , είναι πολύ παρατολμο να δώσεις 5-6000ευρώ μέσω ίντερνετ.
   Κατά τ' άλλα πρέπει να τα δεις και φορεμένα στο χέρι σου, δεν ταιριάζουν όλα σε όλους το ίδιο. Η εντύπωση που θα πάρεις μπορεί να είναι και η καθοριστική . Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το VC , αλλά αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την δική μου αγάπη για την εταιρεία !!  Τα υπόλοιπα με την σειρά  2,4,1 .

Γιωργο σε ευχαριστω και εσενα...λογο οτι ειμαι απο λαρισα δεν ειχα την ευκαιρια να τα φορεσω ολα....εχω φορεσει μονον το IWC και το JLC....VC υπαρχει σε εδω καταστημα αλλα δεν ειχε το συγκεκριμενο...το UN το ειδα μονο σε φωτο...και εχεις δικιο,φορεμενο το καθενα(τουλαχιστον τα 2 που φορεσα) δειχνουνε διαφορετικα

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 24, 2007, 12:58:50 μμ »
Φίλε dimis997s
Γιατί δεν κατεβαίνεις Αθήνα. Στη Βουκουρεστίου,  και όχι μόνο εκεί,υπάρχουν πολλά καταστήματα.

Και ίσως δείς και κάτι άλλο από τις μάρκες αυτές που να σου αρέσει. Για μιά τέτοια αγορά αξίζει πιστεύω να το κάνεις.

Και κάτι ακόμα όταν έχεις τα χρήματα και διαπραγματεύεσαι πρόσωπο με πρόσωπο δημιουργούνται ευκαιρίες.

Αυτή είναι η άποψή μου βέβαια, αν θέλεις στείλε μου πμ.
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 24, 2007, 01:03:42 μμ »
Παράθεση από: "stardrive"
Φίλε dimis997s
Γιατί δεν κατεβαίνεις Αθήνα. Στη Βουκουρεστίου,  και όχι μόνο εκεί,υπάρχουν πολλά καταστήματα.

Και ίσως δείς και κάτι άλλο από τις μάρκες αυτές που να σου αρέσει. Για μιά τέτοια αγορά αξίζει πιστεύω να το κάνεις.

Και κάτι ακόμα όταν έχεις τα χρήματα και διαπραγματεύεσαι πρόσωπο με πρόσωπο δημιουργούνται ευκαιρίες.

Αυτή είναι η άποψή μου βέβαια, αν θέλεις στείλε μου πμ.

φιλε stardrive το εχω στο μυαλο μου να κατεβω αμεσα αθηνα.ισως και την ερχομενη εβδομαδα....

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 24, 2007, 03:50:06 μμ »
Συμφωνω με ολους τους παραπανω,τετοια ρολογια πρεπει να τα δεις απο κοντα και να δεις πως γραφουν στο χερι σου.Παντως ισως η λογικη να λεει VC(μοιαζει με το JLC),αλλα το UN maxi marine το χω δει φορεμενο και εχει πολυ ματι το ατιμο!!Ειναι και στα 41mm,τα 2και 3 ειναι αρκετα μικροτερα νομιζω.

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 24, 2007, 04:04:47 μμ »
εγω πρωτα θα κοιτουσα για το iwc και μετα για το vc.
τα αλλα δυο δεν μου αρεσουν.. παντως ποτε δεν θα το αγοραζα απο internet .. ασε που αν τα πληρωσεις με μετρητα σιγουρα θα πετυχεις πολυ καλες τιμες..

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 24, 2007, 04:05:36 μμ »
Για το UN θα συμφωνήσω με το σχόλιο σου eisenberg. Αχ το μάτι  το άτιμο παιχνίδια που παίζει  :rolleyes:
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 24, 2007, 04:46:47 μμ »
Η λογική δεν ξέρω τι λέει αλλά το συναίσθημα (τουλάχιστον το δικό μου) φωνάζει Portuguese!! Μάλιστα αντί για το Chrono θα πρότεινα το 5001 Automatic, έστω και σε ατσάλι (για να μείνεις στα λεφτά που έχεις θέσει ως όριο).

Αποσυνδεδεμένος gson

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 24, 2007, 06:25:13 μμ »

Το  Portuguese σε ατσαλι.Ο συνδιασμος ασπρο καντραν με μπλε δεικτες ειναι φοβερος.Τρελενομαι για μπλε δεικτες!!!!

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 24, 2007, 09:08:13 μμ »
Εεε , τώρα άν αρχίσουμε να προτείνουμε στον άνθρωπο άλλα μοντέλα από αυτά που έχει διαλέξει θα τον μουρλάνουμε !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 24, 2007, 09:21:52 μμ »
Μα μιλάμε πάντα για Portuguese. Απλώς αν πάρει to chrono auto θα δώσει 7000 (το λιγότερο) για μια βελτιωμένη Valjoux 7750, ενώ αν πάρει το 5001 θα πάρει τον inhouse ομώνυμο μηχανισμό και μεγαλύτερη διάμετρο και railtrack καντράν και απλικέ νούμερα, δηλαδή ένα ρολόι πολύ πιο κοντά στα κλασσικά Portuguese της δεκαετίας του '30. Επιπλέον θα έχει και ένδειξη power reserve που αν κρίνω από τις μέχρι τώρα επιλογές του, μάλλον του αρέσει.

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 25, 2007, 11:07:58 πμ »
το ΙWC που αναφερω (σε RG)ειναι φοβερο,ισως το ομορφοτερο για μενα απο την σειρα της portoguese,ο ολος συνδιασμος τρελενει το ματι...το θεμα ειναι οτι σε τεχνικα χαρακτηριστικα δεν εχω γνωσεις ,οποτε μιλω παντα με γνωμονα καταρχιν την αισθητικη...εκτος φυσικα του VC,οπου οπως ολοι γνωριζουμε η διαδρομη της εταιριας το καθυστα ελαφρως μυθο...και τα 4 τα θεωρω πανεμορφα και αξιολογα ρολογια σε σχεση με τα χρηματα που θα δωσω...οκ,δεν ειναι ΥΨΗΛΗ ωρολογοποια αλλα ειναι οτι καλυτερο για εμενα αυτη την στιγμη:)...οποτε μενουμε στο τελικο ερωτημα πιο απο τα 4 συγκρινωμενα σε ολους τους τομεις..

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 26, 2007, 09:41:47 πμ »
Ακόμα κι αν επιμένεις για το Chrono Auto, εγώ σίγουρα προτείνω το Portuguese, απλώς το 5001 είναι πιο αξιόλογο από άποψης ιστορίας και ωρολογοποιητικής αξίας (γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στη διαφορά τιμής των δύο). ¶λλες διαφορές των δύο που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι το 5001 έχει 7 μέρες απόθεμα ισχύος, σε αντίθεση με το chrono auto που έχει μόλις 44 ώρες. Επιπλέον ο μηχανισμός του 5001 έχει και το πατενταρισμένο σύστημα κουρδίσματος Pellaton. Από τα υπόλοιπα το JLC μου αρέσει περισσότερο αισθητικά από VC και UN, αλλά το Patrimony είναι αυτό που θα κρατήσει καλύτερη αξία μεταπώλησης. Όπως πάντως σου είπαν και οι υπόλοιποι, οπωσδήποτε κάνε μια βόλτα Αθήνα και δες αυτοπροσώπως όλα τα υποψήφια ρολόγια, ακόμα κι αν τελικά σκοπεύεις να αγοράσεις μέσω διαδικτύου. Η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι η εντύπωση που αποκομίζεις σε πρώτο προσώπο μπορεί να είναι εντελώς αντίθετη από αυτή που είχες σχηματίσει βλέποντας φωτό στο internet.

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 26, 2007, 10:02:37 πμ »
Φιλε ferengi σε ευχαριστω πολυ.....οντως μερικες καλες πληροφοριες που περιμενα να ακουσω....και οσο αφορα τηνπροσωπικη εικονα που αποκτας βλεποντας τα απο κοντα εχεις απολυτο δικιο..θα κατεβω την τεταρτη αθηνα να τα δω απο κοντα..και θα ενημερωσω το φορουμ με περισσοτερα