Αποστολέας Θέμα: Citizen-Seiko watches  (Αναγνώστηκε 230114 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #580 στις: Ιανουάριος 14, 2014, 10:59:57 μμ »
Πιστός στην παράδοση να λατρεύω ένα κουάρτζ κάθε άνοιξη..
Μια αγάπη για το καλοκαίρι λοιπόν...
Φιλικά, Στράτος

Φίλε Στράτο,
Σωστός! Των φρονίμων τα παιδιά..παραγγέλνουν τον Δεκέμβριο για να παραλάβουν τον Ιανουάριο, ώστε να προλάβουν να λατρέψουν (το ρολόϊ τους) την Άνοιξη!

Με γειά! (και αν σου βγει καλό, ας σπάσεις την παράδοση και ας μη το πουλήσεις τον Σεπτέμβριο.. ;) )
Ωραίες φωτό και χρήσιμη παρουσίαση :up:

Φιλικά,
Σπύρος

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 15, 2014, 08:36:14 πμ από svl »

Αποσυνδεδεμένος lakiboi

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #581 στις: Ιανουάριος 15, 2014, 03:13:29 πμ »
Φίλε Στράτο,
Σωστός! Των φρονίμων τα παιδιά..παραγγέλνουν τον Δεκέμβριο για να παραλάβουν τον Ιανουάριο, ώστε να προλάβουν να λατρέψουν (το ρολόϊ τους) την Άνοιξη!

Με γειά! (και αν σου βγει καλό, ας σπάσεις την παρόδοση και ας μη το πουλήσεις τον Σεπτέμβριο.. ;) )
Ωραίες φωτό και χρήσιμη παρουσίαση :up:

Φιλικά,
Σπύρος

Ευχαριστώ πολύ Σπύρο, πιστεύω να το ευχαριστηθω στη θάλασσα φέτος το καλοκαίρι.

Εχεις βέβαια δίκιο οτι είναι πολύ νωρίς, όμως πιστεύω οτι απλα άρχισε να μου λείπει το καλοκαιράκι, και γιαυτό βιαστηκα τόσο.

Φιλικά, Στράτος

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #582 στις: Ιανουάριος 15, 2014, 09:38:14 πμ »
Μπράβο αγαπητέ Στράτο. Καλοφόρετο να είναι και σου εύχομαι να το "λιώσεις" το καλοκαίρι.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος lakiboi

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #583 στις: Ιανουάριος 16, 2014, 12:16:19 μμ »
Μπράβο αγαπητέ Στράτο. Καλοφόρετο να είναι και σου εύχομαι να το "λιώσεις" το καλοκαίρι.

Ευχαριστώ! Και μετά πώληση ένα πενηντάρικο!  ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος patsouris

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #584 στις: Μάιος 07, 2017, 09:30:17 μμ »
Όντας κάτοχος 2 καταδυτικών ρολογιών Citizen Promaster στο παρελθόν, το ένα μάλιστα και eco drive από το οποίο μου βγήκε off στην πενταετία (ευθύνομαι είναι η αλήθεια λόγω του ότι δεν το φορούσα αρκετά για να βλέπει το φως του), ήρθε η στιγμή να στραφώ σε ένα νέο καταδυτικό, φτηνό (κάτω των 200ευρώ) να τρώει λίγο τα καθημερινά χτυπήματα και να το χαρώ χωρίς άγχος στις διακοπές μου.Μαλιστα αυτή τη φορά θα διάλεγα αυτόματο (όχι ξανά eco drive ή quartz) υδατ/τητας στα 200m.

Ψάχνοντας λίγο μοντέλα και τιμές,νομίζω η αγορά απο Ελλάδα είναι μονόδρομος μιας που πάνω κάτω είναι ίδιες και έχεις και τη σχέση αγοράς με το φυσικό κατάστημα.

2 μοντέλα που τσέκαρα είναι το Citizen NY0040 στα ~170ευρώ και από την άλλη το Seiko SKX007 στα ~185 ευρώ (τιμές με λουράκι και στα δυο και χωρίς μπρασελέ).
Βάζοντας δίπλα δίπλα στα μάτια μου κερδίζει ελαφρώς σε εμφανιση το Citizen μιας που βγαίνει και σε μπλε χρώμα και από την άλλη μόνο και μόνο από περιέργεια, θα ήθελα μια φορά μιας που φοράω το ρολόι στο δεξί, να μπορούσα να το περιεργάζομαι με το αριστερό χέρι πάνω στον καρπό μου μιας που η κορώνα βρίσκεται στα αριστερά.

Καμιά γνώμη για μηχανή, αξιοπιστία κλπ από κατόχους και των δύο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #585 στις: Μάιος 07, 2017, 11:39:21 μμ »
Όντας κάτοχος 2 καταδυτικών ρολογιών Citizen Promaster στο παρελθόν, το ένα μάλιστα και eco drive από το οποίο μου βγήκε off στην πενταετία (ευθύνομαι είναι η αλήθεια λόγω του ότι δεν το φορούσα αρκετά για να βλέπει το φως του), ήρθε η στιγμή να στραφώ σε ένα νέο καταδυτικό, φτηνό (κάτω των 200ευρώ) να τρώει λίγο τα καθημερινά χτυπήματα και να το χαρώ χωρίς άγχος στις διακοπές μου.Μαλιστα αυτή τη φορά θα διάλεγα αυτόματο (όχι ξανά eco drive ή quartz) υδατ/τητας στα 200m.

Ψάχνοντας λίγο μοντέλα και τιμές,νομίζω η αγορά απο Ελλάδα είναι μονόδρομος μιας που πάνω κάτω είναι ίδιες και έχεις και τη σχέση αγοράς με το φυσικό κατάστημα.

2 μοντέλα που τσέκαρα είναι το Citizen NY0040 στα ~170ευρώ και από την άλλη το Seiko SKX007 στα ~185 ευρώ (τιμές με λουράκι και στα δυο και χωρίς μπρασελέ).
Βάζοντας δίπλα δίπλα στα μάτια μου κερδίζει ελαφρώς σε εμφανιση το Citizen μιας που βγαίνει και σε μπλε χρώμα και από την άλλη μόνο και μόνο από περιέργεια, θα ήθελα μια φορά μιας που φοράω το ρολόι στο δεξί, να μπορούσα να το περιεργάζομαι με το αριστερό χέρι πάνω στον καρπό μου μιας που η κορώνα βρίσκεται στα αριστερά.

Καμιά γνώμη για μηχανή, αξιοπιστία κλπ από κατόχους και των δύο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
NY0040 από εμένα "αβάδιστα"!!!!!!
Σαν κάτοχος σου λέω πως τέτοιο "σκυλί" αξιοπιστίας και ακρίβειας δύσκολα βρίσκεις και μάλίστα σε τέτοια τιμή!!!!!!!

Και για τα "αλώνια"

Και για τα "σαλόνια"

Sent from my iPad using Tapatalk
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #586 στις: Μάιος 08, 2017, 10:08:50 πμ »
Χαρίλαε,
την αγορά του την έκανες με μπρασελέ ή με λουράκι? Πως προμηθεύτηκες και τα 2? με την αγορά?
Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος enzo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #587 στις: Μάιος 08, 2017, 12:41:21 μμ »
Προσφάτως έγινα και  εγω  κάτοχος του συγκεκριμένου ρολογιού . Το ρολόι πωλείται μόνο με rubber λουράκι , το μπρασελέ το παίρνεις χωριστά απο ebay ή απο άλλο κατάστημα του εξωτερικού που το έχει διαθέσιμο .
Εγω πήρα το συγκεκριμένο μπρασελέ το οποίο είναι πολύ καλό για τα χρήματα που κοστίζει..... ;)
Άρης

Αποσυνδεδεμένος pugman

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #588 στις: Μάιος 08, 2017, 03:48:44 μμ »
Υπήρχε έκδοση επίσημη απο τη citizen που περιλάμβανε rubber, μπρασελέ κ σετ εργαλείων για αλλαγή κ ρύθμιση του μπρασελέ. Το θεωρώ απίθανο να υπάρχει πιά καινουργια μετά απο τόσα χρόνια.
Αυτή είχε πάρει ο Χαρίλαος

☆ROLEX, THE ONLY CHOICE!☆ [sent using tapatalk]

"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #589 στις: Μάιος 08, 2017, 04:18:03 μμ »
Υπήρχε έκδοση επίσημη απο τη citizen που περιλάμβανε rubber, μπρασελέ κ σετ εργαλείων για αλλαγή κ ρύθμιση του μπρασελέ. Το θεωρώ απίθανο να υπάρχει πιά καινουργια μετά απο τόσα χρόνια.
Αυτή είχε πάρει ο Χαρίλαος

☆ROLEX, THE ONLY CHOICE!☆ [sent using tapatalk]
Τα είπε όλα (και σωστά ο Αντώνης!!!!)

Νίκος Καζαντζάκης

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #590 στις: Μάιος 08, 2017, 05:34:04 μμ »
Θενξ!
Στο ψάξιμο λοιπόν...
Απόστολος

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #591 στις: Μάιος 08, 2017, 05:41:21 μμ »
Στο Chrono24 έχει δύο στην Γερμανία (full set) στα 259€ & στα 279€.
Καινούργια και τα δύο λέει.
Τσεκάρισε το μιας και δεν έχει τελωνείο!!!

Νίκος Καζαντζάκης

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #592 στις: Μάιος 08, 2017, 09:36:31 μμ »
Το orient Mako II στέκεται δίπλα τους; Έρχεται σε ίδια τιμή (με μπρασελέ) με μεταφορικά από amazon ~190ευρώ (μπλε, pepsi, μαύρο).
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 08, 2017, 10:06:47 μμ από patsouris »
Απόστολος

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #593 στις: Μάιος 08, 2017, 10:11:56 μμ »
Το orient Mako II στέκεται δίπλα τους; Έρχεται σε ίδια τιμή (με μπρασελέ) με μεταφορικά από amazon ~190ευρώ (μπλε, pepsi, μαύρο).
Το Mako όχι!!!!!
Η διαφορά στην ποιότητα και την ομορφιά φαίνεται!!!!!!

Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #594 στις: Μάιος 09, 2017, 08:07:47 πμ »
Το Mako όχι!!!!!
Η διαφορά στην ποιότητα και την ομορφιά φαίνεται!!!!!!

Για την δεύτερη γενια του mako μιλάει ο φίλος Χαριλαε.....επειδή έχουν περάσει ολα τα παραπάνω απο τα χέρια μου ως κάτοχος (ασχετα αν τα έδιωξα σχετικά συντομα) το mako 2 οπως και το ray 2 ειναι κλάσης ανώτερα απο τις πρωτες γενιες με (επιτέλους) στιβαρους μπρασελεδες με solid end links κρύσταλλο ζαφειρι κλπ και σαφώς ανώτερα και απο τον διαχρονικό δυτη της σειρας NY της citizen....η ουσια παντως ειναι μιας και μιλάμε για θεμα γούστου πως ειναι καθαρά προσωπικό το θέμα. Ρεζουμέ; Οτι Ιαπωνα και να επιλέξει θα ειναι ρολόι για μια ζωή. ;)
''Γιώργος''