Όντας κάτοχος 2 καταδυτικών ρολογιών Citizen Promaster στο παρελθόν, το ένα μάλιστα και eco drive από το οποίο μου βγήκε off στην πενταετία (ευθύνομαι είναι η αλήθεια λόγω του ότι δεν το φορούσα αρκετά για να βλέπει το φως του), ήρθε η στιγμή να στραφώ σε ένα νέο καταδυτικό, φτηνό (κάτω των 200ευρώ) να τρώει λίγο τα καθημερινά χτυπήματα και να το χαρώ χωρίς άγχος στις διακοπές μου.Μαλιστα αυτή τη φορά θα διάλεγα αυτόματο (όχι ξανά eco drive ή quartz) υδατ/τητας στα 200m.
Ψάχνοντας λίγο μοντέλα και τιμές,νομίζω η αγορά απο Ελλάδα είναι μονόδρομος μιας που πάνω κάτω είναι ίδιες και έχεις και τη σχέση αγοράς με το φυσικό κατάστημα.
2 μοντέλα που τσέκαρα είναι το Citizen NY0040 στα ~170ευρώ και από την άλλη το Seiko SKX007 στα ~185 ευρώ (τιμές με λουράκι και στα δυο και χωρίς μπρασελέ).
Βάζοντας δίπλα δίπλα στα μάτια μου κερδίζει ελαφρώς σε εμφανιση το Citizen μιας που βγαίνει και σε μπλε χρώμα και από την άλλη μόνο και μόνο από περιέργεια, θα ήθελα μια φορά μιας που φοράω το ρολόι στο δεξί, να μπορούσα να το περιεργάζομαι με το αριστερό χέρι πάνω στον καρπό μου μιας που η κορώνα βρίσκεται στα αριστερά.
Καμιά γνώμη για μηχανή, αξιοπιστία κλπ από κατόχους και των δύο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.