Αποστολέας Θέμα: Citizen-Seiko watches  (Αναγνώστηκε 230480 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #400 στις: Απρίλιος 06, 2007, 12:58:19 μμ »
αγαπητε φιλε ευχαριστω πολυ για την πολυ ενημερωμενη απαντηση σου
Δυστυχως και εγω εχω πικροτατες εμπειριες απο την FedEx και ομολογω οτι μονο με το ακουσμα του ονοματος της βγαζω κανδιλες  :axe:
αρα οπως ειπε ο trelovet ελπιζω σιγουρα να χασουν τουλαχιστον 200 πελατες ... :vom:

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #401 στις: Απρίλιος 06, 2007, 07:12:32 μμ »
217 παρακαλώ! σύν σε αυτούς που θα το πούμε!

Γενικότερα με courier γίνονται διάφορα κατα καιρούς το έχω παρατηρήσει και στην δουλεία μου, γιαυτο πάντα ότι αγοράζουμε το ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ το περιεχόμενο του και ας πληρώσουμε κάτι εξτρα!
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος Credor

• Just Registered
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #402 στις: Απρίλιος 09, 2007, 05:07:39 μμ »
Μιας που έγινε η αρχή με την αναφορά της FedEx υπερθεματίζω κι εγώ τους προλαλίσαντες φίλους τόσο αναφορικά με την όχι κ τόσο σωστή (για να μη πω καμιά χειρότερη λέξη) εξυπηρέτηση της εν λόγω εταιρείας όσο και για το σχεδόν σίγουρο υπόγειο κύκλωμα που υπάρχει στα τελωνεία με τη συνεργασία εταιρειών κούριερ, εκτελωνιστών (ιδιωτών) και εταιρειών handling - αποθήκευσης δεμάτων...Απλά αναφέρω πως πέρσι το καλοκαίρι, παρήγγειλα ρολόι seiko military αξίας (πραγματικής, όχι δηλωμένης)  49 δολλαρίων ΗΠΑ από Σιγκαπούρη. Ο πωλητής είχε πάνω από 10000 θετικό feedback και 99.9% στο ebay...Δυστυχώς για μένα συνεργαζόταν μόνο με FedEx. Πέρα από το ότι πλήρωσα άλλα 45 δολλάρια ΗΠΑ για τα μεταφορικά στην εν λόγω, όταν το ρολόι ήρθε Ελλάδα, αφενός δε με ειδοποίησαν ως όφειλαν για το τελωνείο, αφετέρου όταν με τα πολλά κατάφερα εγώ να τους βρω τηλεφωνικά, μου ζήτησαν ούτε λίγο ούτε πολύ, 152 ευρώ επιπλέον, εκ των οποίων γύρω στα 30 ήταν οι κρατικοί δασμοί και τα υπόλοιπα νταβατζιλίκια εκτελωνιστών, αλλά και κάτι τρελά τέλη αποθήκευσης για παραμονή του μικροδέματος 15 μέρες στις αποθήκες της Swissport στο Ελ. Βενιζέλος..Τρέχα γύρευε δηλαδή...Μακριά από εταιρείες κούριερ όποτε μπορείτε, ιδιαίτερα για αγορές εκτός ΕΕ. Φυσικά το ρολόι το χάρισα στους αληταράδες...Ας πρόσεχα...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #403 στις: Απρίλιος 09, 2007, 06:05:19 μμ »
οκ την επομενη EMS,με την εταιρεια ποθ αναφερεται εχω κανει αγορα ,οχι ελλαδα,συνηθως ειναι σοβαροι αλλα αναλογα και με τηχωρα,καποια στιγμη θα σκασει το σκανδαλο το τι γινεται με τα εμπορευματα απλα καποιος πρεπει να το πει σε καμμαι εκπομπη και οταν δουν οτι εχει τηλεθεαση κατσε να δεις τι χαμος θα γινει

Αποσυνδεδεμένος xalarwse

• Just Registered
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #404 στις: Απρίλιος 10, 2007, 09:19:51 πμ »
Χριστός Ανέστη παιδιά !

Φίλε george μην στεναχωριέσαι και σύντομα θα στείλω ένα email διαμαρτυρίας στον Ευαγγελάτο.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #405 στις: Απρίλιος 10, 2007, 03:36:41 μμ »
Παράθεση από: "xalarwse"
Χριστός Ανέστη παιδιά !

Φίλε george μην στεναχωριέσαι και σύντομα θα στείλω ένα email διαμαρτυρίας στον Ευαγγελάτο.

πραξε κατα το δοκουν!

Αποσυνδεδεμένος xalarwse

• Just Registered
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #406 στις: Απρίλιος 11, 2007, 02:18:42 μμ »
Άσχετο, αλλά επειδή μελέτησα όλο το νήμα,  θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους εδώ ότι στο ebay.de , ebay.co.uk , ebay.ie μπορείτε να βρείτε πολλούς αξιόπιστους ευρωπαίους Powersellers με αυθεντικότατα SEIKO σε πολύ καλές τιμές σε σχέση με την τοπική αγορά , χωρίς φόβους τελωνείων κτλ. προσωπικά εμπιστεύομαι τον παρακάτω ισπανό πωλητή ( έχει και citizen ) eReloij   απο τον οποίο αγόρασα 2 Kinetic και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, μιας και τα πήγα κατευθείαν για έλεγχο σε γνωστό μου ρολογά και μου είπε οτι τα ρολόγια είναι γνήσια και μάλιστα το Arctura που πήρα δεν κυκλοφόρησε Ελλάδα.

ρίξτε μια ματιά ίσως βρείτε κάτι ενδιαφέρον.

Παρατήρησα ότι κάθε πωλητής δίνει διαφορετικής διάρκειας εγγύηση , απο 1 εως 3 . Θα βρείτε αξιόπιστους πωλητές και απο Αγγλία αλλά και αρκετούς απο Ισπανία. Λογικά απο Αγγλία λόγω ισοτιμίας δεν μας συμφέρει να αγοράζουμε αλλά αν δείτε οτι συμφέρει ενεργείτε ανάλογα !

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #407 στις: Απρίλιος 12, 2007, 12:04:03 μμ »
Ρε παιδιά, μπήκα στο ebay από περιέργεια και χάζεψα. Κοίταξα τυχαία για κανένα καταδυτικό seiko αυτόματο και είδα απίστευτα πράγματα.
Βρήκα power sellers με 99.4% θετική να πουλάνε ρολόγια με $22 και η δημοπρασία να λήγει σε 12 ώρες!
Επειδή τίποτα στη ζωή δεν μπορεί να είναι τόσο καλό, ρωτάω, πού βρίσκεται ο λάκκος; Μήπως ξαφνικά αποσυρθεί από την δημοπρασία το κομμάτι, αν δεν πιάσει μία τιμή που να καλύπτει τον πωλητή; Μήπως τα μεταφορικά θα είναι κανένα αστρονομικό νούμερο, μήπως μου πάρουν το κεφάλι σε κανένα τελωνείο; Είναι δυνατόν με 40 δολλάρια να πάρω ένα τέτοιο ρολόϊ;
Δεν έχω ιδέα από εβαυ, βοηθήστε με, γιατί εκείνο το black monster το βλέπω σε αυτήν την τιμή και μου τρέχουν τα σάλια!

Αποσυνδεδεμένος xalarwse

• Just Registered
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #408 στις: Απρίλιος 12, 2007, 12:20:03 μμ »
Τσέκαρε ευρωπαίους πωλητές στο ebay και να παρατηρείς το κόστος μεταφορικών αν ανφέρεται ή αν πρέπει να ρωτήσεις πρίν .
Επίσης να προσέχεις την τοποθεσία που βρίσκεται το αντικείμενο , απο πού θα σταλεί δηλαδή και που είναι καταχωρημένος ο χρήστης.

Λαδιές σε powersellers δύσκολα γίνονται. Όσο για τις τιμές, πρόσεξε , η δημοπρασία μέχρι πρίν τη λήξη μπορεί να είναι χαμηλή και στο τέλος να χτυπήσουν όλοι . Αν είναι buy it now τότε αλλάζει. Τσέκαρε κι αυτόν που έγραψα πιο πάνω. Εγγυημένος. Άριστα ρολόγια , επικοινωνία , τιμές και γρήγορη αποστολή !

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #409 στις: Απρίλιος 12, 2007, 01:03:37 μμ »
Το 99,4, παρότι ακούγεται υψηλό νούμερο, δεν είναι ότι καλύτερο για ebay. Οι έμπειροι αγοραστές συνιστούν να προτιμούνται πωλητές με 99,7% και πάνω. Ψάξε από το feedback να δεις πόσες ήταν και γιατί έγιναν οι αρνητικές αξιλογήσεις.Τελωνείο δεν πληρώνεις με $40 ρολόι, και τα μεταφορικά τα συμφωνείς ΠΡΙΝ χτυπήσεις, επικοινωνόντας με τον πωλητή (αν δεν τα αναφέρει ήδη στη δημοπρασία).

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #410 στις: Απρίλιος 16, 2007, 08:01:13 μμ »
Η seiko θα κάνει μεγάλο μπαμ απο ιούλιο και μάλλον θα είμαι ενας απο αυτούς που θα αγοράσει το νεο kinetic
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #411 στις: Απρίλιος 16, 2007, 09:39:04 μμ »
Nεα σειρα Velatura απ τη Seiko,με το νεο kinetic direct drive,το οποιο ειναι πλεον και κουρδιστο!!www.seikowatches.com

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #412 στις: Απρίλιος 16, 2007, 09:43:09 μμ »
PS:Georgehh μαλλον για ενα απ αυτα ψηνεσαι;Τα δες απο κοντα,για πες.... :tonqe:  :tonqe:

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #413 στις: Απρίλιος 16, 2007, 10:15:13 μμ »
Με αφορμή το μήνυμά σου, ανέβασα τα νέα μοντέλα εδώ: http://www.mywatch.gr/viewtopic.php?p=11741#11741

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #414 στις: Απρίλιος 17, 2007, 06:51:12 μμ »
Ναι παιδιά τα είδα, δε διαφέρουν τόσο πολύ απο προηγούμενα μοντέλα (πήρα και 10 κιλά βιβλία απο 5-6 εταιρίες) αυτό που μου άρεσε είναι οτι η seiko είχε φοβερή παρουσία και τον νεο kinetic σε μεγάλο μέγεθος οπου έβλεπες πως δούλευε απίστευτος,σκέφτομαι η για kinetic η automatic premier το οποίο βγήκε με καφέ καντράν και λουράκι, ο μηχανισμός του επίσης περιλαμβάνει και το magic level, που υπάρχει και στο spring drive και επιτρέπει καλύτερο κούρδισμα σε σχέση με άλλα μηχανικά ρολόγια κατα 30%,και αν θυμάμαι ο ρότορας συνδέεται απευθείας στον κεντρικό άξονα του μηχανισμού ας με διορθώσει κάποιος.
myseiko.freeforums.net

• 44mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #415 στις: Απρίλιος 17, 2007, 07:25:07 μμ »
Εγώ παίδες κινούμαι πολύ πιο κάτω και σκέφτομαι σιγά σιγά ότι θα χρειαστώ και ένα δεύτερο ρολόι για πιο δύσκολες καταστάσεις. Σκέφτομαι για κανένα αυτόματο seiko diver's.
Μετά από αρκετό ψάξιμο έπεσα πάνω σε κάτι seiko prospex. H σειρά αυτή έχει και ατσαλένια και τιτανίου, είναι αυτόματα και με ελαφρά "σκληρές" γραμμές. Ξεκινούν από τα 200μ και φτάνουν μέχρι τα 1000.
Δύο πράγματα με χαλάνε, το κρύσταλλό τους που είναι hardlex και το ότι κοστίζουν γύρω στα 400 ευρώ.
Την ξέρετε αυτήν τη σειρά; Δεν παραθέτω links, γιατί με ένα απλό google βρίσκει κανείς πολλά και διαφορετικά άρθρα, δεν τα βρήκα κάπου όλα μαζί συγκεντρωμένα.

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #416 στις: Απρίλιος 17, 2007, 07:28:40 μμ »
Πιστεύω οτι οι σειρές seiko monster diver είναι καλή περίπτωση φαίνονται γερά ρολόγια, αλλιώς ψάξε για εκτός seiko
myseiko.freeforums.net

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #417 στις: Απρίλιος 17, 2007, 08:06:06 μμ »
Οσο για τα Prospex,ειναι ολη σχεδον η καταδυτικη ιστορια της Seiko.Tα πρωτα ρολογια που ειχαν τιτανιο στις κασες τους.Επισης χρησιμοποιουν κατι ειδικες φλαντζες της Seiko,με αποτελεσμα τα μοντελα για τα μεγαλα βαθη να μη χρειαζονται βαλβιδες εξαγωγης ηλιου.Πολλοι στο εξωτερικο θεωρουν τα marinemaster τα καλυτερα καταδυτικα στον κοσμο.Δυστυχως επισημα δεν πωλουνται Ευρωπη,οποτε για After sales εξυπηρετηση στην Ελλαδα υπαρχει ενα ερωτηματικο.

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #418 στις: Απρίλιος 17, 2007, 08:07:18 μμ »
Α ξεχασα,υπαρχουν και σε Quartz!! ;)

• 44mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #419 στις: Μάιος 02, 2007, 08:17:02 μμ »
Τελικά παιδιά, αφού το πάλεψα πολύ, το σκέφτηκα απο'δω, απο'κει, είπα να πάρω και ένα δεύτερο ρολόι, για πιο καθημερινό, μην και κάνω καμμιά ζημιά στο βασικό.Μπήκα λοιπόν στο ebay και άρχισα να κυνηγάω αυτό:

Δυστυχώς, λίγο αργότερα κατάλαβα το λάθος μου, όταν είδα αυτό:

Τώρα εύχομαι κάποιος να πoντάρει και να μου πάρει το μαύρο, για να χτυπήσω το πορτοκαλί...
Λέτε αν στείλω στο πωλητή ένα mail που να του εξηγώ ότι θέλω το πορτοκαλί και όχι το μαύρο να το δεχτεί;