Αποστολέας Θέμα: Αγορά Diver Seiko  (Αναγνώστηκε 8330 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
Αγορά Diver Seiko
« στις: Ιούνιος 03, 2010, 09:40:34 πμ »
Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι για πληροφορίες όσον αφορά το Seiko Monster. Μέσα στο καλοκαίρι θέλω να αγοράσω ένα, με πορτοκαλί πλάκα και μπρασελέ. Από ότι έχω δει το βγάζουν σε δύο εκδόσεις. Σε 100μ αδιάβροχο, που φοράει τον 7s36 και σε 200μ αδιάβροχο, που φοράει τον 7s26. Ποιές είναι οι διαφορές, (εκτός από την στεγανότητα φυσικά) και ποιο από τα δύο είναι πιο αξιόπιστο όσον αφορά τον μηχανισμό? Επίσης σ' αυτήν την κατηγορία τιμών τι έχετε να προτείνεται ως εναλλακτική λύση. Από βλέπω οι τιμές παίζουν αυτήν την στιγμή γύρω στα 170-180 ευρώ.
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αγορά Diver Seiko
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 03, 2010, 09:45:43 πμ »
Seiko Monster είναι το ρολόι με την 7s26.
Το άλλο είναι το light Monster, ένα ρολοι της συλλογής 5 sport που μοιάζει κάπως με το καταδυτικό.

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 03, 2010, 10:13:11 πμ »

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 03, 2010, 10:16:29 πμ »
Ναι 779 ή 781.
Θρύλος πια. Κοντεύει να γίνει 10 ετών και παραμένει ατα 10 κορυφαία ιαπωνικα ρολόγια (ανεξάρτητα από τιμή και χαρακτηριστικά).

κάνε μια έρευνα "monster" εδώ στο φόρουμ και δεν θα προλαβαίνεις να διαβάζεις.

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 03, 2010, 10:21:13 πμ »
Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι για πληροφορίες όσον αφορά το Seiko Monster. Μέσα στο καλοκαίρι θέλω να αγοράσω ένα, με πορτοκαλί πλάκα και μπρασελέ. Από ότι έχω δει το βγάζουν σε δύο εκδόσεις. Σε 100μ αδιάβροχο, που φοράει τον 7s36 και σε 200μ αδιάβροχο, που φοράει τον 7s26. Ποιές είναι οι διαφορές, (εκτός από την στεγανότητα φυσικά) και ποιο από τα δύο είναι πιο αξιόπιστο όσον αφορά τον μηχανισμό? Επίσης σ' αυτήν την κατηγορία τιμών τι έχετε να προτείνεται ως εναλλακτική λύση. Από βλέπω οι τιμές παίζουν αυτήν την στιγμή γύρω στα 170-180 ευρώ.

Το Monster είναι το 200mm με τον 7s26.Το άλλο είναι Seiko 5 που μοιάζει με Monster.

Αν θες 100% καταδυτικό σε αυτή την τιμή Monster.Τελεία

Αλλιώς http://www.orientuhren.de/orient-automatic-deep-cem75001m-p-189.html?osCsid=9f9fc72478a598d85c76fe68df9e2ec5

που πάλι δεν είναι πιστοποιημένος δύτης

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 03, 2010, 10:22:35 πμ »
Ναι στο Forum έχω δει αρκετά για monster. Είναι και ωραίο ρολόι (κατά την γνώμη μου) και για τα λεφτά του μια χαρά πιστεύω. Αυτο τι σου λεει grecellin? www.emarket.gr/item.php?id=20933967

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 03, 2010, 10:27:47 πμ »
Αλλιώς http://www.orientuhren.de/orient-automatic-deep-cem75001m-p-189.html?osCsid=9f9fc72478a598d85c76fe68df9e2ec5

που πάλι δεν είναι πιστοποιημένος δύτης
Ωραίο και από τιμή και εμφάνιση απλά δεν είναι Divers style. Πάντως και σε μπλέ πλάκα δεν είναι καθόλου άσχημο. Ιn house όλα. Ο μηχανισμός αξίζει?

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 03, 2010, 10:33:25 πμ »
Ωραίο και από τιμή και εμφάνιση απλά δεν είναι Divers style. Πάντως και σε μπλέ πλάκα δεν είναι καθόλου άσχημο. Ιn house όλα. Ο μηχανισμός αξίζει?

Δεν συμφωνώ οτι δεν είναι έχει στυλ diver.Απλά είναι ρολόι που μπορείς να το βάλεις και σε μια επίσημη περίσταση.Σου το δείχνω σε πορτοκαλί γιατί αναφερόσουν σε ρολόι με πορτοκαλί πλάκα.

Το πορτοκαλί το έχω δει από κοντά και είναι ωραίο.

Δεν έχω ακούσει παράπονα για τις μηχανές της Orient.

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 03, 2010, 10:38:01 πμ »
Δεν συμφωνώ οτι δεν είναι έχει στυλ diver.Απλά είναι ρολόι που μπορείς να το βάλεις και σε μια επίσημη περίσταση.
Αυτό ακριβώς εννοώ. Οτι σε σχέση με το monster που είναι ρολόι καθαρό diver το orient είναι πιο "κυριλέ" ας πούμε. Πάντως μου έβαλες φωτιές. Και η τιμή της μπλέ πλάκας είναι εξευτελιστική. Εχει αγοράσει κάποιος από το συγκεκριμένο site?

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 03, 2010, 10:38:46 πμ »
Το κίτρινο σε προδιαγραφές είναι το ίδιο καλό, αν όχι καλύτερα μεν, δεν είναι όμως monster.

Ο μηχανισμός του οριεντ είναι πολύ καλύτερος από τον σεικο. (Μιλάω σαν κάτοχος αλλά και με ότι έχω δει και στα φόρα)

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 03, 2010, 10:48:20 πμ »
Αυτό ακριβώς εννοώ. Οτι σε σχέση με το monster που είναι ρολόι καθαρό diver το orient είναι πιο "κυριλέ" ας πούμε. Πάντως μου έβαλες φωτιές. Και η τιμή της μπλέ πλάκας είναι εξευτελιστική. Εχει αγοράσει κάποιος από το συγκεκριμένο site?

Το monster έχει ιδιαίτερο στυλ.
Τo Orient έρχεται πιο κοντά σε στυλ στo Omega Planet Ocean που θεωρείται καθ'εαυτού καταδυτικό ρολόι, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα

Από orientuhren.de έχουν παραγγείλει πολλά μέλη του φόρουμ,μεταξύ των οποίων και εγώ.
Κανένα πρόβλημα,άψογη εξυπηρέτηση.
στείλε e-mail στον Wilfried Keller στο wilfried.k@freenet.de
θα σου λύσει όλες τις απορίες
Τα μέλη του φόρουμ έχουν 11% έκπτωση για παραγγελίες μέσω e-mail,οπότε μην ξεχάσεις να του το αναφέρεις

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 03, 2010, 10:51:33 πμ »
Το κίτρινο σε προδιαγραφές είναι το ίδιο καλό, αν όχι καλύτερα μεν, δεν είναι όμως monster.
Ναι το ξέρω ότι δεν είναι monster απλά την γνώμη ζήτησα. Αφού φοράει και τον 7s36 αν δεν γελιέμαι
Ο μηχανισμός του οριεντ είναι πολύ καλύτερος από τον σεικο. (Μιλάω σαν κάτοχος αλλά και με ότι έχω δει και στα φόρα)
Ναι και εδώ και στο WUS "κεντάνε" για τα orient σε σχέση με τα seiko (αυτής της κατηγορίας τουλάχιστον). Το θέμα είναι το εξής. Μεγάλωσα σε οικογένεια που όλα τα μέλη της έχουν περάσει και από τις δύο εταιρείες, απλά πιο πολύ με Seiko έχω ασχοληθεί. Και τώρα πήρα το Spb005j1 και ένα tool watch το Citizen Βυ0000-56l. Και πάλι με ιαπωνική σχολή θα συνεχίσω, γιατί από δύση μεριά αυτά που θέλω κοστίζουν δεκαπλάσια και βάλε αξία. Δυστυχώς αυτήν την στιγμή μέχρι το ποσό τον 180 ευρώ ή και 200 το πολύ θα δώσω. Πάντως το orient όσο το βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Καλή φάση.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 03, 2010, 10:56:02 πμ »
Ρίξε μια ματιά και στα skx 007/009. Πολύ κλασσικά καταδυτικά, ανθεκτικά (κάπου έχουμε θέμα που τα έβαλαν στην κατάψυξη και μετά έκαναν και άλλα χαζά) και λιγότερο φωνακλάδικα από το monster ή το φρανκ.

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 03, 2010, 10:59:18 πμ »
Το monster έχει ιδιαίτερο στυλ.
Τo Orient έρχεται πιο κοντά σε στυλ στo Omega Planet Ocean που θεωρείται καθ'εαυτού καταδυτικό ρολόι, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα

Από orientuhren.de έχουν παραγγείλει πολλά μέλη του φόρουμ,μεταξύ των οποίων και εγώ.
Κανένα πρόβλημα,άψογη εξυπηρέτηση.
στείλε e-mail στον Wilfried Keller στο wilfried.k@freenet.de
θα σου λύσει όλες τις απορίες
Τα μέλη του φόρουμ έχουν 11% έκπτωση για παραγγελίες μέσω e-mail,οπότε μην ξεχάσεις να του το αναφέρεις
Και εμένα αυτό μου θυμίζει. Το οποίο Ω παρεπιπτόντως είναι το ρολόι που ευελπιστώ να μπορέσω να το "χτυπήσω" κάποια στιγμή. Να είσαι σίγουρος ότι θα το αναφέρω αυτό με την έκπτωση. Αρε Θωμά φωτιές με άναψες. Θα χτυπήσω και το Orient και το monster μου φαίνεται.

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 03, 2010, 11:02:02 πμ »
Ρίξε μια ματιά και στα skx 007/009. Πολύ κλασσικά καταδυτικά, ανθεκτικά (κάπου έχουμε θέμα που τα έβαλαν στην κατάψυξη και μετά έκαναν και άλλα χαζά) και λιγότερο φωνακλάδικα από το monster ή το φρανκ.
Τα έχω δεί απλά επειδή το monster είναι περισσότερο φωνακλάδικο όπως λες, κάθισε εκεί το μάτι μου. Προφανώς μιλάμε για ίδια χαρακτηριστικά με το monster απλά πιο συμβατική εμφάνιση.

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 03, 2010, 11:07:57 πμ »
Τα έχω δεί απλά επειδή το monster είναι περισσότερο φωνακλάδικο όπως λες, κάθισε εκεί το μάτι μου. Προφανώς μιλάμε για ίδια χαρακτηριστικά με το monster απλά πιο συμβατική εμφάνιση.

με μικρότερη διάμετρο όμως.40mm.
το Monster είναι 42mm και το Orient CEM7500 44mm

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούνιος 03, 2010, 11:49:14 πμ »
To orient είναι μεγαλύτερο? Ακόμα καλύτερα γιατί ο καρπός "σηκώνει" μεγάλες κάσες με άνεση.

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Ιούνιος 03, 2010, 12:00:59 μμ »
To orient είναι μεγαλύτερο? Ακόμα καλύτερα γιατί ο καρπός "σηκώνει" μεγάλες κάσες με άνεση.

Άντε με γειά σου  ;)

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούνιος 03, 2010, 12:07:19 μμ »
Άντε με γειά σου  ;)

Αφού με αρρώστησες τι να κάνω. Απλά θα το παραγγείλω λίγο αργότερα. Δεν το χάνω το ρολογάκι αυτό.  :fire:

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Ιούνιος 03, 2010, 12:10:07 μμ »
Αφού με αρρώστησες τι να κάνω. Απλά θα το παραγγείλω λίγο αργότερα. Δεν το χάνω το ρολογάκι αυτό.  :fire:

Εμ τι να σου κάνω?Εσύ ήθελες να μάθεις εάν υπάρχει κανένα ρολόι κοντά στα λεφτά και στο στυλ του monster.Τώρα θα πλερώωωω :banned: