Εχω αρχισει και απογοητευομαι....σημερα εμαθα οτι το Vostok Anchar θα ερθει επισημα στην Ελλαδα απο Οκτωβριο 
Ανακαλυψα και το benarus sea devil που θυμιζει boschett και ειχε 350$ μονο που ειχα ενα delay 2 ετων.... 
Αν εχει καποιος ιδεες για ενα ρολοι που θυμιζει boschett και ειναι και οικονομικο ας δωσει τα φωτα του....Αν και πρεπει να εχετε δωσει οτι συμβουλες ειχατε και σας ευχαριστω ολους!
Ειδα και το benarus που ειναι σε προσφορα αλλα δυσκολα παραγγελνεις ρολοι με 300€ απο καρτουν και οχι αληθινη φωτο 
Για τα marathon υπαρχει online καταστημα, ή μονο κατι site του στυλ god bless America etc.... 
Για μένα εφόσον σκέφτεσαι για Αμερική καλές οι Bochett και Benarus αλλά δες και αυτή
http://www.bernhardtwatch.comεταιρία ωρολογοποιίας και όχι φασόν σε χώρα της Άπω Ανατολής με πολύ καλές κριτικές σε φόρουμ του εξωτερικού
κορυφαίο μοντέλο της εταιρίας το globemaster με τροποποιημένη ΕΤΑ 2836 μηχανή,GMT,ζαφείρι κρύσταλλο,μπρασελέ με solid end links,αδιάβροχο στα 200m σε χρώμα μπλε-πορτοκαλί (που μ'αρέσει πιο πολύ εμένα) και μαύρο.
Πέρα από το σχέδιο που είναι θέμα γούστου,θα πρέπει να συμβιβαστείς στα 42mm διάμετρο.
Έχω πάρει ρολόι από αυτούς οχι το συγκεκριμένο.Είναι εξυπηρετικότατοι
τιμή?περίπου 370€