Σημερα εκανα μια πολυ μακροσκελη ερευνα αγορας.....
Ερωτευτηκα ξανα το ekranoplan...

Δε με νοιαζει που ειναι υπερτιμημενο και ρωσικο...Εχει πολυ καλα υλικα και ειναι μοναδικο, και το καλυτερο απ ολα - καθεται απιστευτα στο χερι μου! Αν δωσω λεφτα θα παρω η αυτο η το anchar

και δε με νοιαζει τι εχει μεσα...ας εχει και κονσερβοκουτι με ελατηριο...και Seiko η Citizen me miyota να παρω θα τρεχει σαν τον λαγο...

Tα glycine ειναι τουλαχιστον υπερτιμημενα και δε θα σχολιασω τον κωμικο τροπο και την ποιοτητα περιστροφης της στεφανης στα Lagunare

και

Sub Combat...To πρωτο μ αρεσει αλλα γελασα οταν ακουσα τιμη - το δευτερο εχει 100€ παραπανω απο το Ekranoplan και ειναι ενα μικρο wannabe rolex με αθλια ποιοτητα...Κριμα....
Δοκιμασα και ιαπωνες...Το 007 ειναι αδιαφορο και τα 150+ που παιζει στο ebay προτιμω να τα βαλω στον κουμπαρα.....Το citizen ny0054

ειναι απελπιστικα μικρο στον καρπο μου και δειχνει ακομα μικροτερο λογω στεφανης :'(
Απο ιαπωνικα λοιπον μενει το monster που το ειδα και στα 150$ απο καλο πωλητη

και το ορκα που επισης στα ιδια ειναι τιτανιο-ποιοτικοτατο-ιδιαιτερο-στοχευμενης χρησης και ευδιακριτο

Ενα ενδιαφερον ρολοι που δεν ειναι καθαρα diver αλλα εχει 200μ αδιαβροχοτητα και ειναι value for money ειναι και αυτο...

Aπλως επειδη υπαρχουν πολλα τοπικ για τα ιαπωνικα μην γεμισουμε το τοπικ με απαντησεις για τα παραπανω...εκτος αν οι mods δεν εχουν προβλημα οποτε ουτε κ εγω...
Απο την αλλη στην orsa πρεπει να κοιμουνται τον υπνο του δικαιου γιατι με συνδεσαν κανονικα και δεν απαντησαν...Το boschett ειναι ακριβο και δεν παιζει αλλαγη στο customs declaration, το stowa ειναι σουπερ αλλα εχει μεγαλη αναμονη και δεν μου παει καρδια ουτε να το φορεσω στην παραλια για προφανεις λογους....Περιμενουμε λοιπον 2-3 εβδομαδες και το anchar και βλεπουμε...