Το Anchar θα ειναι διαθεσιμο στην Ελλαδα στο τελος του επομενου μηνα. Τιμες θα κυμαινονται απο 460-530€ κατ εκτιμηση για το σετ και την αδιαβροχη συσκευασια με 2 λουρακια και εργαλειο αλλαγης.

Ξεδιπλωνω λοιπον τις σκεψεις μου...
Με τοσα χρηματα μειον την εκπτωση παιρνεις ενα ρολοι περιπου 120€ παραπανω απο ενα Seiko monster / skx 007 / kinetik κλπ με ιδιο μηχανισμο, μακραν καλυτερη ποιοτητα/αδιαβροχοτητα/παρελκομενα/design. Οποτε παιρνεις ενα πολυ ιδιαιτερο και καθ ολα χρηστικο ρολοι. Δεν εχει ρωσικο μοτερ οποτε δε σε φοβιζει η καταγωγη του και θα εχεις ενα ιδιαιτερο ρολοι στη συλλογη σου....
Απο την αλλη με την τιμη που βγαινει περνεις ενα citizen για βουτιες και ενα laco pilot με μιγιοτα για να εχεις ενα πιλοτο και να χαιρεσαι....
Εχει κανεις λοιπον να μου προτεινει ενα καλυτερο αντικειμενικα ρολοι με 500€ -χ% που θα πετυχω εδω (oπου χ ...25% φανταζομαι

) για να προσθεσω ενα αξιολογο diver στη συλλογη μου για να κανει παρεα στο marinemaster μου

Η να παρω αυτο και ας ειναι μιγαδας

λιγο japan - λιγο Ρωσια - λιγο Αμερικα στο design

Η πλαστιγγα οσο αντικειμενικοι μπορουμε να ειμαστε γερνει προς το Α η το Β, οπου
A:
B:

και σετακι

Γ.οποια αλλη επιλογη προτεινετε