Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι καινούριος εδώ, οπότε για αρχή να συστηθώ. Είμαι 26 ετών και ήρθε η ώρα να πάρω ρολόι! Θα κινηθώ γύρω στα 1500euro, μπορώ όμως να ανέβω και λίγο παραπάνω αν αξίζει τον κόπο. Επίσης θα είμαι Αμερική το καλοκαίρι, οπότε μπορώ να επωφεληθώ από τις αρκετά καλύτερες τιμές που βλέπω εκεί. Θα ήθελα μηχανικό ρολόι, όχι quartz και δεν είμαι καθόλου του extreme design. Προτιμάω σχετικά classic designs, που όμως θα πρέπει να μπορώ και να τα φοράω χωρίς να φαίνομαι γελοίος (λόγω ηλικίας). Δέχομαι (και ενίοτε μου αρέσει και πολύ) το συνδυασμό ενός κλασσικού design με κάποια navy/sport στοιχεία. Τέλος, δεν είμαι φαν των ρολογιών τεράστιου μεγέθους, αν και κάποτε ελπίζω να αποκτήσω ένα IWC.

Η πρώτη και βασική μου ερώτηση είναι... προς τι εταιρία να κινηθώ. Ανέκαθεν μου άρεσαν πάρα πολύ τα omega (πχ. 231.10.42.21.06.001, 231.13.42.21.06.001, 2803.80.37 ή και 4875.50.01 κλπ), αλλά δεν ξέρω μήπως με τα κριτήρια και τις απαιτήσεις μου θα ήταν λογικό να κινηθώ προς άλλη μάρκα, Tag, Longines κλπ. Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου πει καταστήματα στην αθήνα που να έχουν αρκετά ρολόγια που να μπορώ να δω από κοντά, ώστε να δω πώς είναι στην πραγματικότητα τα χρώματα, bracelets κλπ. (και από πμ, αν προτιμάτε

). Ελπίζω να σας έδωσα όλα τα στοιχεία του.... προβλήματος

αν όχι, απλώς ρωτήστε, μια και δεν έχω και τόσο καλή γνώση του αντικειμένου και πιθανώς να ξέχασα σημαντικές παραμέτρους.

Ευχαριστώ πολύ,
Μενέλαος
ps. ποια η διαφορά ανάμεσα στον 2500 και τον 8500 της omega? Και... ποιος αξίζει τελικά περισσότερο;