Αποστολέας Θέμα: Nίκος Γκάλης  (Αναγνώστηκε 8039 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
Nίκος Γκάλης
« στις: Απρίλιος 20, 2010, 12:04:49 πμ »

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
Απ: Nίκος Γκάλης
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 20, 2010, 12:30:13 πμ »
...και με πολλά κεριά και καντήλια αναμμένα Φίλε...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 20, 2010, 01:08:47 πμ »
Το είδα όλο, έκανες πολύ καλά φίλε Νίκο που το ανέβασες!!!
Για τον Γκάλη τα λόγια είναι περιττά. Μέσα στην καλύτερη πεντάδα της Ευρώπης όλων των εποχών...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Rastiniak

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 20, 2010, 04:25:05 πμ »
Ο Θεος του μπασκετ  :respect:
Rolex GMT 116710LN
Seiko 5 SNX F05k1
Swatch Irony YCS408G

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 20, 2010, 07:53:02 πμ »
Aν δεν ήταν αυτός το ελληνικό μπάσκετ δεν θα φτανε ποτέ σε τέτοιο επίπεδο που έχει φτάσει σήμερα!
Μπράβο στον Νιck..........................ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 20, 2010, 08:11:47 πμ »
Τα λογια ειναι περιττα,ΓΚΑΛΗΣ :o

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 20, 2010, 08:21:13 πμ »
Με αυτόν μεγαλώσαμε και με αυτόν αγαπήσαμε το μπάσκετ!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 20, 2010, 08:24:24 πμ »
Κάποιος είχε αναφέρει ότι όλοι οι έλληνες παικτες μπασκετ έπρεπε να πληρωνουν "Γκαλόσημο" γιατί αυτός έθεσε τα θεμελια του "επαγγελματισμού" στο ελληνικό μπάσκετ και έκανε τους παίκτες από κυριολεκτικά χομπίστες (για την φανέλα) σε πολυεκατομμυριούχους σταρ..........

Για τις αθλητικές του ικανότητες τι να πω......... ένας "κοντός" έκανε σκόνη τους ψηλούς μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.......  :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 20, 2010, 10:08:41 πμ »
Κάποιος είχε αναφέρει ότι όλοι οι έλληνες παικτες μπασκετ έπρεπε να πληρωνουν "Γκαλόσημο" γιατί αυτός έθεσε τα θεμελια του "επαγγελματισμού" στο ελληνικό μπάσκετ και έκανε τους παίκτες από κυριολεκτικά χομπίστες (για την φανέλα) σε πολυεκατομμυριούχους σταρ..........

Μιχάλης Κυρίτσης...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 20, 2010, 01:35:11 μμ »
Τον ειχα ψηφισει στους 100 μεγαλους Ελληνες του ΣΚΑΙ.
Εγωισταρος του κερατα αλλα και πως να μην ηταν! Τουλαχιστον για την γενια μου εδειξε οτι καπου μπορουμε να ειμαστε πρωτοι χωρις να κλεβουμε. Το ακριβως αντιθετο του Γιαννακη, που παντα στα ματια μου με τους θεατρινισμους και την "ψυχαρα" που εβγαζε στο γηπεδο, θα ειναι ταυτοσημος με τη μιζερια και την κουτοπονηρια που καποιοι Ελληνες οικειοποιουνται.
Τοτε παντως, ενω ολοι τσακωνονταν στα γηπεδακια ποιος θα προλαβει να ειναι ο Γκαλης και ο Γιαννακης, εγω βιαζομουν να διαλεξω το Φανη.
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 20, 2010, 02:07:54 μμ »
Γκαλης για το μπασκετ οτι Χατζηπαναγης για το ποδοσφαιρο!
Ευτυχως ο πρωτος τραβηξε μαζι του μια γενια που καταφερε να φερει το ελληνικο μπασκετ στα 5 καλυτερα του κοσμου!
Δυστυχως για τον δευτερο, δεν βρεθηκε το κυμα εκεινο που ισως να εκανε το ιδιο και στο ελληνικο ποδοσφαιρο...

Εγωισταρος του κερατα αλλα και πως να μην ηταν! Τουλαχιστον για την γενια μου εδειξε οτι καπου μπορουμε να ειμαστε πρωτοι χωρις να κλεβουμε. Το ακριβως αντιθετο του Γιαννακη, που παντα στα ματια μου με τους θεατρινισμους και την "ψυχαρα" που εβγαζε στο γηπεδο, θα ειναι ταυτοσημος με τη μιζερια και την κουτοπονηρια που καποιοι Ελληνες οικειοποιουνται.
Τοτε παντως, ενω ολοι τσακωνονταν στα γηπεδακια ποιος θα προλαβει να ειναι ο Γκαλης και ο Γιαννακης, εγω βιαζομουν να διαλεξω το Φανη.

Ακριβως αυτο εκανα κι εγω Κωστα! Ισως γιατι Φανης = Αντισυμβατικοτητα, Επανασταση.
Λογω του οτι ειμαι Νεοσμυρνιωτης "μεγαλωσα" με τον Φανη. Επαιζα μπασκετ στον Μυλωνα και πολλες φορες το εβλεπα να ριχνει "σουτακια" στην διπλανη μπασκετα. Το βραδυ για καφε και ποτο στην πλατεια... τσουπ ο Φανης στο διπλανο τραπεζι (με ενα μπουκαλι ουισκι βεβαια πανω :p )
Επαιζε μπασκετ για το χομπυ του και οποτε ηθελε! Πιστευω ειναι ο ορισμος των παιδιων Indigo!  :P

Αποσυνδεδεμένος neo12

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 20, 2010, 02:34:00 μμ »

Kαλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα.....κ εγω ας πουμε δεν πηγαινα το κρυοπλαστο ακαμπτο βλεμμα του γκαλη, δεν μου εβγαζει παθος ....τι σημαινει  αυτο... η μειωνει την αξια του ιερου τερατος Γκαλη ...δεν μου αρεσε πχ ελλειψη εκφραστικοτητας του Σαμπρα στο παιχνιδι του  ενω με τον Μπεκερ  σε ανεβαζε να τον βλεπεις κ να τον ακους..... το ιδιο κ ο Ivanisevic....
Θεωρω οτι ταυτιζομαστε με παιχτες οχι καθαρα με την μπασκετικη τους αξια αλλα κ αυτο που μας βγαζαν σαν χαρακτηρες......Ο Γκαλης μου εβγαζε την αισθηση  παιχτη  με killer ενστικτο παικτη computer  ενω ο γιαννακης πιο αυθορμητο κ παθιασμενο παιχνιδι......
ο Φανης ειναι αλλη ιστορια ... αν ειχε τον επαγγελματισμο κ την προσηλωση των αλλων δυο παιχτων θα ειχε γραφτει στο ευρωπαικο hall of fame...... 

εγω σαν Paok παντα πικραμενος ημουν ...αλλα αφου ηταν για χαρη του Γκαλη.......

« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 20, 2010, 02:49:41 μμ από neo12 »
“Simplicity is the ultimate sophistication”
                 Leonardo Da Vinci

Αποσυνδεδεμένος neo12

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 20, 2010, 02:47:07 μμ »
Michael Jordan

(October1983, National team of Greece Vs North Carolina State University for the "Dimitria" tournament): "I did not expect to find such a good offensive player in Europe, especially in your country."

Drazen Petrovic:

" I'd love to play in the same team with him so I can pass the ball to him to score!" Arvidas Sabonis: "I have the feeling that if Gallis wants to score a basket, he will score, no matter what the opponent does. He is always determined to succeed."

Bob McAdoo:

"I've seen Galis doing things that I have not seen neither Lakers nor Celtics doing."
                 Leonardo Da Vinci

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 20, 2010, 02:57:43 μμ »
Συμφωνώ με όλα.
Ας μου κάποιος, όμως, πόσους τίτλους έχει κερδίσει ο Γκάλης χωρίς τον δράκο; (Οταν ήρθε ο Γκάλης στον Αρη, ουσιαστικά αντεκατέστησε τον Παπαγεωργίου, στην πρωταθλήτρια ελλάδας)
Και μετά πόσους κέρδισε ο δράκος χωρίς τον Γκάλη.

Αποσυνδεδεμένος neo12

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 20, 2010, 03:05:39 μμ »
Τα δυο ιερα τερατα μαζι...........

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/94X7oyzlfeY" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/94X7oyzlfeY" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>
                 Leonardo Da Vinci

Αποσυνδεδεμένος neo12

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 20, 2010, 03:10:03 μμ »
Κ φυσικα πολυ σωστο αυτο που ειπε ο ιωαννιδης οτι ειχε κ φοβερα οργανωτικα προσοντα που δεν τα ειδαμε ποτε!!!!
                 Leonardo Da Vinci

Αποσυνδεδεμένος neo12

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 20, 2010, 03:14:18 μμ »
Galis vs Drazen

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/gjKjvNVidNw" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gjKjvNVidNw" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>
                 Leonardo Da Vinci

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 20, 2010, 03:44:10 μμ »
Δείτε τι κάνει ο άνθρωπος στο 1:50'-2:00'

:respect: σε Γιαννάκη, Χριστοδούλου αλλά ο Γκάλης ήταν πραγματικά αλλού!!!

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 20, 2010, 04:00:45 μμ »
Αφου με μια reverse περναγε τη μιση ομαδα!  ;D

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 20, 2010, 04:27:21 μμ »
Ας μου κάποιος, όμως, πόσους τίτλους έχει κερδίσει ο Γκάλης χωρίς τον δράκο;
Και μετά πόσους κέρδισε ο δράκος χωρίς τον Γκάλη.

Ενδιαφερον ερωτημα...
Γκαλης vs Γιαννακης, ο ενας χωρις τον αλλο.
Πρωταθληματα: 1983 ο Γκαλης (Αρης)
Κυπελλα: 1993 ο Γκαλης (ΠΑΟ), 1996 ο Γιαννακης (ΠΑΟ)
Πρωταθλητριων: 1996 ο Γιαννακης (ΠΑΟ)
Κυπελλουχων: 1993 ο Γιαννακης (Αρης)
Εναν παραπανω τιτλο εχει ο Γιαννακης. Σε ατομικες διακρισεις νομιζω οτι δεν εχει νοημα να επεκταθουμε με τη διαφορα να ειναι χαωδης.
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!