Γκαλης για το μπασκετ οτι Χατζηπαναγης για το ποδοσφαιρο!
Ευτυχως ο πρωτος τραβηξε μαζι του μια γενια που καταφερε να φερει το ελληνικο μπασκετ στα 5 καλυτερα του κοσμου!
Δυστυχως για τον δευτερο, δεν βρεθηκε το κυμα εκεινο που ισως να εκανε το ιδιο και στο ελληνικο ποδοσφαιρο...
Τον ειχα ψηφισει στους 100 μεγαλους Ελληνες του ΣΚΑΙ.
Εγωισταρος του κερατα αλλα και πως να μην ηταν! Τουλαχιστον για την γενια μου εδειξε οτι καπου μπορουμε να ειμαστε πρωτοι χωρις να κλεβουμε. Το ακριβως αντιθετο του Γιαννακη, που παντα στα ματια μου με τους θεατρινισμους και την "ψυχαρα" που εβγαζε στο γηπεδο, θα ειναι ταυτοσημος με τη μιζερια και την κουτοπονηρια που καποιοι Ελληνες οικειοποιουνται.
Τοτε παντως, ενω ολοι τσακωνονταν στα γηπεδακια ποιος θα προλαβει να ειναι ο Γκαλης και ο Γιαννακης, εγω βιαζομουν να διαλεξω το Φανη.
Ακριβως αυτο εκανα κι εγω Κωστα! Ισως γιατι Φανης = Αντισυμβατικοτητα, Επανασταση.
Λογω του οτι ειμαι Νεοσμυρνιωτης "μεγαλωσα" με τον Φανη. Επαιζα μπασκετ στον Μυλωνα και πολλες φορες το εβλεπα να ριχνει "σουτακια" στην διπλανη μπασκετα. Το βραδυ για καφε και ποτο στην πλατεια... τσουπ ο Φανης στο διπλανο τραπεζι (με ενα μπουκαλι ουισκι βεβαια πανω

)
Επαιζε μπασκετ για το χομπυ του και οποτε ηθελε! Πιστευω ειναι ο ορισμος των παιδιων Indigo!