Αποστολέας Θέμα: Omega Seamaster PO XL vs Doxa Sub 750T  (Αναγνώστηκε 5053 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
Omega Seamaster PO XL vs Doxa Sub 750T
« στις: Μάρτιος 17, 2007, 01:33:50 μμ »
Λοιπον ειμαι μεταξυ αυτων των 2. Το θελω για σπορ, προχειρο ρολοι.
Ποια η γνωμη σας? Υποψη το Ομεγα μπορω να το παρω πιο ευκολα ενω το αλλο πρεπει να βρω κατι μεσω νετ που να ειναι απο χωρα ΕΕ. Πιο ακριβο το ΡΟ βεβαια. Το ΡΟ μοιαζει με το SD ενω το αλλο ειναι ξεχωριστο τελειως.

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 17, 2007, 01:41:44 μμ »
http://forums.watchuseek.com/showthread.php?p=282975

Για μένα αυτό, είναι και δείχνει σωστό.
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 17, 2007, 02:04:16 μμ »
Ποτέ δεν τα συμπάθησα τα Doxa εμφανισιακά (κατά τ' άλλα μια χαρά ρολόγια), δαγκωτό PO!

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 17, 2007, 10:17:58 μμ »
Omega με 1000. Κι εμένα μου πετάει στα μάτια τελευταία !!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
Re: Omega Seamaster PO XL vs Doxa Sub 750T
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 18, 2007, 10:46:20 πμ »
Παράθεση από: "akatsim"
Ποια η γνωμη σας? Υποψη το Ομεγα μπορω να το παρω πιο ευκολα ενω το αλλο πρεπει να βρω κατι μεσω νετ που να ειναι απο χωρα ΕΕ. Πιο ακριβο το ΡΟ βεβαια. Το ΡΟ μοιαζει με το SD ενω το αλλο ειναι ξεχωριστο τελειως.

Και το Omega και το SD? Το βρίσκω υπερβολή διότι είναι και τα δύο πολύ κοντά. Βέβαια αν εσένα σου αρέσει εμένα μου περισέυει αλλά η άποψη μου είναι ότι έχουν πολλά κοινά, εάν πούμε υποθετικά οτι έχεις μία συλλογή καλό θα ήταν να αρχίζεις να κοιτάς και άλλα ρολόγια όχι μόνο καταδυτικά (σε χωριάτικες σαλάτες:rolleyes: ).

Εγώ εάν είχα την συλλογή σου θα κοιτούσα κάτι πιο ιστορικό και κλασσικό. Μία διαχρονική αξία στην κλασσική αλλά προχωρημένει της κατάσταση. JLC ή GP σε τέτοιες καταστάσεις.  

Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις πλάκα κάνω σχετικα με τα σχόλια μου, black  humour... :goodman:
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 18, 2007, 01:31:33 μμ »
Μεταξυ των δυο Ω δαγκωτο.Αλλα αν εχεις το SD νομιζω οτι στη συγκεκριμενη κατηγορια...αγγιζεις ηδη την τελειοτητα οποτε, διαλεξε χωρις αγχος και απολαυσε το.

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
Re: Omega Seamaster PO XL vs Doxa Sub 750T
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 18, 2007, 01:48:51 μμ »
Παράθεση από: "Marketer"

Και το Omega και το SD? Το βρίσκω υπερβολή διότι είναι και τα δύο πολύ κοντά. Βέβαια αν εσένα σου αρέσει εμένα μου περισέυει αλλά η άποψη μου είναι ότι έχουν πολλά κοινά, εάν πούμε υποθετικά οτι έχεις μία συλλογή καλό θα ήταν να αρχίζεις να κοιτάς και άλλα ρολόγια όχι μόνο καταδυτικά (σε χωριάτικες σαλάτες:rolleyes: ).

Εγώ εάν είχα την συλλογή σου θα κοιτούσα κάτι πιο ιστορικό και κλασσικό. Μία διαχρονική αξία στην κλασσική αλλά προχωρημένει της κατάσταση. JLC ή GP σε τέτοιες καταστάσεις.  

Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις πλάκα κάνω σχετικα με τα σχόλια μου, black  humour... :goodman:

Οντως ειναι πολυ ομοια τα SD & PO αλλα μου αρεσει το καουτσουκ λουρακι. Το θελω για παραλια, καλοκαιρακι, χυμα κατασταση κλπ. Με το Ρολεξ στη παραλια και με φορμες κλπ αισθανομαι χλιμιντζουρας. Οχι οτι φταιει το ρολοι για αυτο αφου για αυτο φτιαχτηκε, αλλα το κοινωνικο προφιλ που εχει κανει στην Ελλαδα. Ασε που το μπρασελε με κοβει το χερι το καλοκαιρι που ιδρωνω αφου εχω μεγαλο καρπο.
Επισης ενα Ομεγα θα ηθελα να αποκτησω γενικως.

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 18, 2007, 03:20:56 μμ »
ειναι κ τα δυο πολυ ωραια ρολογια κ για τη φαση που το θες ειναι πολυ καλες επιλογες +1 po

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 18, 2007, 05:45:01 μμ »
για παραλία εγώ λόγω και της τρέλας με την κατάδυση φοράω αναγκαστικά το suunto D6 και για εξτρα ασφάλεια το ecozzila που τελικά το πήρα και εγω σε τιτάνιο και δεν το βγάζω απο πανω μου. Καλή επιλογή το τιτάνιο είναι πανάλαφρο!

Απότι ξέρεις είχα και sub date, και SD και seamaster, αλλά κανένα δέν μου έκανε κλικ τελικά. τι να πώ μάλλον είμαι περίεργος εγώ....
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 18, 2007, 08:30:06 μμ »
ωραιο το ecozila ε?κ γω απο τοτε που το πηρα δεν το εχω βγαλει!!με τρελαινει να το βαζω κατω απο λαμπα κ να το βλεπω να φοσφοριζει

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 18, 2007, 09:44:56 μμ »
για παραλία εγώ λόγω και της τρέλας με την κατάδυση φοράω αναγκαστικά το suunto D6 και για εξτρα ασφάλεια το ecozzila που τελικά το πήρα και εγω σε τιτάνιο και δεν το βγάζω απο πανω μου. Καλή επιλογή το τιτάνιο είναι πανάλαφρο!

Απότι ξέρεις είχα και sub date, και SD και seamaster, αλλά κανένα δέν μου έκανε κλικ τελικά. τι να πώ μάλλον είμαι περίεργος εγώ....

Και εγω το δικο μου το εχω ξεσκισει. Αλλα μη μιλας εσυ, διοτι εχεις τον αλλο το Θεο, τι να σου κανει κλικ μετα απο αυτο...

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 18, 2007, 09:57:15 μμ »

Και εγω το δικο μου το εχω ξεσκισει. Αλλα μη μιλας εσυ, διοτι εχεις τον αλλο το Θεο, τι να σου κανει κλικ μετα απο αυτο...

Σάν να τα παραλές μου φαίνεται! Σιγά τον θεό...επέιδέι τελευταία κάνω πολλές μηχανοδουλείες και δέν το φορούσα, αποφάσισα και το έβαλα σε μία θυρίδα διότι δέν ενιωθα μεγάλη ασφάλεια να το έχω σε ένα συρτάρι. Τώρα μου λέιπει...

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 18, 2007, 10:08:41 μμ »

Σάν να τα παραλές μου φαίνεται! Σιγά τον θεό...επέιδέι τελευταία κάνω πολλές μηχανοδουλείες και δέν το φορούσα, αποφάσισα και το έβαλα σε μία θυρίδα διότι δέν ενιωθα μεγάλη ασφάλεια να το έχω σε ένα συρτάρι. Τώρα μου λέιπει...

Ασε ρε Νικο. Ειμαι μαγεια, κομψοτεχνημα. Οτι καλυτερο εχω δει με τα ματακια μου. Αστο θυριδα, καλοκαιρι ερχεται.

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 19, 2007, 11:30:17 πμ »
Omega με τα χίλια θα έλεγα χωρίς να ξέρω την εταιρία DOXA και από όσο είδα δεν με κέρδισε κιόλας...
b]Rose Gold For Ever!!![/b]