Ξέχασες τον μεγαλοδήμαρχο, που ζήτησε μπροστά μου (ανοιχτή ακρόαση από τηλ.) από τον κουμπάρο μου (τεχνική εταιρεία) να του κόψει τριπλό τιμολόγιο από το κανονικό, πληρώνοντας βέβαια το αντίστοιχο ΦΠΑ. Το έργο ήταν με απ' ευθείας ανάθεση για την συντήρηση/επισκευές στα μηχ/τα όλου του δημοτικού κολυμβητηρίου. Ζήτησε την εν λόγω μίζα Ο ΙΔΙΟΣ (για να μην παρεμβάλλεται και να ξέρει την φάση κανείς άλλος, για ευνόητους λόγους) στα ίσια, με προσωπικό του τηλεφώνημα! Μιλάμε για δήμαρχο μεγάλου δήμου, που δεν ξέρει τι έχει, και που βγαίνει με τα τσαρούχια κάθε 4ετία... Το ποσό αυτό το πληρώνω εγώ κι εσύ με δημ. τέλη, ενώ μέρος του επιδοτείται και κρατικά (δηλ. πληρώνουμε καπάκι και φόρους)... Για τις μίζες του κούκλου με την ακριβή την κουστουμιά, και την μπουμπού την κόρη του με την καλή την προίκα...
Και το κουφό... Ο κουμπάρος μου, μεγαλωμένος έξω και σπουδαγμένος, αρνήθηκε... Κι ο δημαρχούκος τσαντίστηκε και του είπε ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, κι ότι αυτά είναι στάνταρ στις "συνεργασίες"!!!!!!!!!!!! Άτσσααααα ρε δημαρχάαααραααααα!!!!
Sorry, δεν το ξέχασες πραγματικά γιατί δεν το ήξερες βέβαια, ούτε κανείς άλλος, απλά το γράφω εδώ ανώνυμα, που δεν κινδυνεύω να με σπάσουν και στο ξύλο, ή ότι άλλο θες...
Άντε τώρα να εξηγήσεις στους άλλους γιατί η πορεία κατά διαόλου είναι μάλλον μη αναστρέψιμη...