Έχω απαντήσει προ πολλού σε αυτό... Δεν το έχεις ίσως διαβάσει. Λαός σε αυτήν την χώρα σχεδόν δεν υπάρχει... Από την στιγμή που ελάχιστοι βλέπουν την απώλεια του "Είμαι" με την αντικατάστασή του από το "Έχω", για τι λαό μιλάμε; Για εκείνον τον πληθυσμό που δεν επαναστατεί εδώ και ΧΡΟΝΙΑ για την απώλεια της Εθνικής του ταυτότητας και της κοινωνικής του αξιοπρέπειας, αλλά για τα υλικά αγαθά που -ως ανεμένετο- ακολούθησαν; Που βαδίζει με συνεχώς υποβαθμιζόμενη παιδεία και αξίες; Που μιλάει την γλώσσα του τίγκα με αμερικάνικες εκφράσεις; Τα νέα μοντέλα του ονείρου: Τηλεόραση, δημοσιογράφοι, τζιπ, διαμέρισμα ντελούξ, καταθέσεις, clubbing, ουάαουου(!!), γκατζετάκια, πρωινάδικα, σκυλάδικα, Ελληναράς αντί για Έλλην, γιατί ο γείτονας κι όχι εγώ, και άλλα ων ο αριθμός ουκ εστί...
Λυπάμαι, αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη στον σύγχρονο μέσο Νεοέλληνα, και συνεπώς προτιμώ να σαρκάζω και να αυτοσαρκάζομαι, αντί να ελπίζω σε κάτι που ύποσκάπτεται δεκαετίες τώρα. Το είχα διατυπώσει πολύ κομψά όταν είπα (ουσιαστικά επανέλαβα ρήσεις άλλων) ότι αυτός ο λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν...". Η μούτζα στον τόπο αυτό έπρεπε να είναι double face (Γαλλιστί)...