Αποστολέας Θέμα: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ................  (Αναγνώστηκε 91518 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
Απ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ................
« Απάντηση #140 στις: Ιούνιος 28, 2010, 01:04:55 μμ »
Που στον κοσμο αλλαξε κατι ψηφιζοντας ?
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Ιούνιος 28, 2010, 01:13:52 μμ »
Που στον κοσμο αλλαξε κατι ψηφιζοντας ?
Εντάξει μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Απλά η ψήφος μας πρέπει να είναι ποιο ανιδιοτελής και όχι μόνο με προσωπικά συμφέροντα. Στην Ελλάδα έχει επικρατήσει η άποψη "Ψήφισέ με και δεν θα χάσεις". Και εμείς σαν τα πρόβατα ψηφίζαμε αυτό που θα συνέφερε εμάς και όχι το σύνολο. Και μιλώ πάντα για όλα τα κόμματα. Δυστυχώς από τα σκατά πεσαμε στα απόσκατα. Μαύρο στον μαυρογιαλούρο έπρεπε να ρίχναμε σ' όλους. Και ΜΟΥΤΖΕΣ στα λαμόγια, που τα ψηφίζαμε και ξαναψηφίζαμε συνέχεια και συνέχεια. Στους "επαγγελματίες" βουλευτές. Ξέρετε ότι υπάρχουν άτομα που έχουν ασχοληθεί με την πολιτική και στην ζωή τους δεν έχουν δουλέψει ούτε ένα μεροκάματο? Και εμείς @αμιόμ@στε για τα προς το ζείν? Πίσσα και πούπουλα σ'όλους.
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Ιούνιος 28, 2010, 01:26:56 μμ »
Δεν ειναι ισοπεδωση, ειναι η μονη αληθεια.

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Ιούνιος 28, 2010, 01:30:04 μμ »
Αμα είναι η μόνη αλήθεια τότε τι προτείνεις για λύση Alexisvas?

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Ιούνιος 28, 2010, 01:40:37 μμ »
Δεν ειμαι οικονομολογος αλλα νομιζω οτι η μονη εφικτη λυση για τους Ελληνες ειναι η αποκεντρωση και η στροφη στην καλλιεργεια και την κτηνοτροφια. Ασφαλως και αυτο πρεπει να γινει παραλληλα με μια αλλαγη της γενικοτερης νοοτροπιας μας, αλλα αυτο δεν γινεται με μια αποφαση. Θα περασει απο γενια σε γενια μοιραια μετα τα χαστουκια που θα φαμε...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 28, 2010, 02:21:11 μμ από alexisvas »

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Ιούνιος 28, 2010, 01:54:02 μμ »
Σωστό σε βρίσκω. Εγω προσωπικά το έπραξα (αποκέντρωση). Απο θεσσαλονίκη βρέθηκα στην Κομοτηνή και όχι μέσω δημοσίου. Στον ιδιωτικό τομέα δουλεύω. Οσο για την στροφή προς την Γεωργία και την Κτηνοτροφία, δυστηχώς ενώ είναι ένας από τους δύο τομείς που μπορούμε να κάνουμε πράγματα (ο άλλος είναι ο τουρισμός. Αλλο μελανό σημείο της Ελλάδας) σε πληροφορώ ότι η νοοτροπία του αγρότη και κτηνοτρόφου έχει διαμορφωθεί στο επίπεδο "ε τι να κάνουμε, ας πάρουμε τις επιδοτήσεις να την περάσουμε" και έχουν επαναπαυθεί, σε σημείο που τώρα πια που δεν υπάρχουν λεφτά να μην μπορούν να την παλέψουν με την παραγωγή που βγάζουν σε συνάρτηση με τα λειτουργικά έξοδα (πετρέλαια, φάρμακα, μεροκάματα κ.τ.λ.). Η γυναίκα μου είναι γεωπόνος και δυστηχώς τα ξέρω από πρώτο χέρι. Ενα απλό παράδειγμα θα φέρω για να δείς σε τι κράτος ζούμε. Πριν νομίζω από 20 χρόνια κάποιος γεωπόνος δημιούργησε υβρίδιο τομάτας ανθεκτικό στο κρύο το οποίο θα μπορούσε να αποδώσει και τον χειμώνα παραγωγή. Πήγε να καταθέσει την πατέντα για να την αξιοποιήσει το κράτος ως εξάγώγημο προίον. Η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική!!!!!!!!!!!! Δεν θα προοθούνταν η καλλιέργεια τέτοιου προιόντος από την χώρα. Εφυγε λοιπόν και πήγε στην Ολλανδία όπου κατοχύρωσε την πατέντα και τα δικαιώματα του με ένα διόλου ευκαφρόνητο ποσόν και η Ολλάνδία από τότε εξάγει τέτοιες τομάτες παγκόσμια και έχει @εστεί στο τάληρο, όπως και ο εν λόγω Γεωπόνος. Τι να λέμε τώρα. Η Ελλάδα "τρώει τα παιδιά της". Ολα τα μυαλά είναι έξω. Και όσοι γυρνάνε εδώ, γυρνάνε από τον Νόστο. Τρανό παράδειγμα το Παπανικολάου. Ακόμα και τώρα οι έρευνές του χρησιμοποιούνται από τους ιατρούς παγκόσμια. Και όμως δεν είχε την αναγνώριση στην Ελλάδα (όσο ήταν στην ζωή) όσο είχε στην Αμερική.

Αποσυνδεδεμένος mlv500

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Ιούλιος 04, 2010, 05:39:43 μμ »
λοιπον οταν ανοιξα αυτο ποστ στην αρχη ουτε κατα νου δεν ειχα την κατρακυλα που μας περιμενε
παρακολουθω την κατασταση με σφιγμενο το στομαχι και την γροθια  μαζι
   τα τελευταια νεα ειναι τουλαχιστον αποκαλυπτικα για το μεγεθος της προδοσιας που εγινε στην πλατη του κοσμακη
1.το μνημονιο ειναι κειμενο 1300 σελιδες και εχουν δοθει μεταφρασμενες οι διακοσιες περιπου
2.εχει ημερομηνια 8-5 και οχι 11 οπως ελεγαν ειχαν συμφωνησει απο πριν και εκαναν τον κινεζο
3. εχει υπογραφη μονο παπακωνσταντινου και προβοπουλου.αυτη η υπογραφη τον σωζει απο την ποινικη διωξη για τα ομολογα τον προβ.
4 και το νεο συγκλονιστικο στοιχειο ειναι οτι υπαρχει ορος οτι μια χωρα που μας δανειζει εχει το δικαιωμα να πουλησει το χρεος σε οποιν δηποτε και οποτε θελει.δηλ πχ η γερμανια μας δανεισε 30 εκατ και πουλαει αυτο το ποσο πχ σην τουρκια!!!!
 αυτα ειναι που ελεγε για απωλεια εθνικης κυριαρχιας
 και τωρα εγκλημα νο2,η ενσωματωση του δωρου στον ιδιωτικο τομεα σε 12 δοσεις
λοπον επαιρνες συμφωνα με τα τυπικα προσοντα 800 και μετα 940 περιπου διχως δωρα
ερχεται ο νεος υπαλληλος και ερχεται νεος υπαλληλος που πρεπει να παιρνει 1000 συμφωνα με τα προσοντα.....και τοσα θα παρει ......χωρις δωρα
  το απολυτο ξεπουλημα

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Ιούλιος 04, 2010, 06:10:40 μμ »
   Αυτά που γίνονται είναι ελεεινά. Η χώρα είχε μεγάλο πρόβλημα εξαιτίας των κυβερνήσεων αλλά και της νεοελληνικής νοοτροπίας των υπόλοιπων πολιτικών δυνάμεων, συνδικάτων, πολιτών κλπ. Αδύναμη καθώς είναι, έρχονται και την κατασπαράσουν. Δυστυχώς είμαστε μόνο στην αρχή, αλλά είμαστε και μόνο η αρχή για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες που κι αυτούς θέλουν να τους φέρουν στην ίδια μοίρα με μας. Λυπάμαι που το λέω, αλλά καμμία κυβέρνηση που θα είχε έστω και λίγο στην πολιτική της το συμφέρον των πολιτών, δεν θα έκανε αυτά τα εγκλήματα εις βάρος των απλών ανθρώπων.....

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος argy6

• 38mm case
  • θαρρος φυλασσου βαδιζων
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Ιούλιος 04, 2010, 10:37:19 μμ »
   Αυτά που γίνονται είναι ελεεινά. Η χώρα είχε μεγάλο πρόβλημα εξαιτίας των κυβερνήσεων αλλά και της νεοελληνικής νοοτροπίας των υπόλοιπων πολιτικών δυνάμεων, συνδικάτων, πολιτών κλπ. Αδύναμη καθώς είναι, έρχονται και την κατασπαράσουν. Δυστυχώς είμαστε μόνο στην αρχή, αλλά είμαστε και μόνο η αρχή για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες που κι αυτούς θέλουν να τους φέρουν στην ίδια μοίρα με μας. Λυπάμαι που το λέω, αλλά καμμία κυβέρνηση που θα είχε έστω και λίγο στην πολιτική της το συμφέρον των πολιτών, δεν θα έκανε αυτά τα εγκλήματα εις βάρος των απλών ανθρώπων.....
το θεμα ειναι οτι θα τους ξαναψηφισουμε(οχι εγω) και ξανα και ξανα
αυτους που βαλανε χερι στην περιουσια του καθενος μας!!!
!!..You ll never silence the voice of the voiceless..!!

Αποσυνδεδεμένος apo1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Ιούλιος 04, 2010, 11:16:29 μμ »
το θεμα ειναι οτι θα τους ξαναψηφισουμε(οχι εγω) και ξανα και ξανα
αυτους που βαλανε χερι στην περιουσια του καθενος μας!!!
Στη Δημοκρατια ολοι ειμαστε υπευθυνοι!
Μηπως θυμαται κανεις στη μεταρρυθμιση Σπραου -Γιαννιτση για το ασφαλιστικο
(την μονη πραγματικη, αν θα γινοταν και οχι μπαλωματα στυλ Ρεππα-Πετραλια αργοτερα)
τι ελεγε ο κοσμος γυρω μας που τωρα κλαψουριζει!
Δεν καταλαβα γιατι τα βαζουμε με τους πολιτικους και οχι με τον εαυτον μας?
Οσοι -πολυ λιγοι- τα λεγανε εξω απο τα δοντια π.χ Μανος,Παπαδοπουλος
ητανε γενικα αντιπαθεις...
και δεν μιλαω τους αγραμματους αλλα για τους μορφωμενους.
Οταν θελεις στα πενηντα σου νασαι συνταξιουχος και η γυναικα σου
απο τα σαραπεντε
του Δημοτικου νασαι θαπρεπε να καταλαβεις οτι αυτο εχει ημερομηνια ληξης

Αφου δεν μπορουμε μονοι μας ας ελπισουμε οτι θα μας φτιαξουν οι ξενοι!!!

Οι προγονοι μας δεν ονομασανε τυχαια πολλους δρομους στο κεντρο
Εδουαρδου Λω....

Αποσυνδεδεμένος efthimio

• 38mm case
  • Υπάρχει χρόνος?
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Ιούλιος 05, 2010, 12:05:49 πμ »
Η κρίση στην Ελλάδα υπήρχε πάντα αλλά ήταν καλυμμένη πίσω από το νεοπλουτισμό και το εύκολο (και αφορολόγητο ) κέρδος.
Υπήρχε όταν έβλεπε κανείς για μια θέση δημοτικού υπαλλήλου να συναγωνίζονται απόφοιτοι με διδακτορικά, μεταπτυχιακά και 3 ξένες γλώσσες :book:, υπήρχε όταν μια ολόκληρη χώρα κατανάλωνε 8 χρόνια και πακτωλούς χρημάτων για την προετοιμασία της φιέστας των "ασφαλέστερων και καλύτερων" ολυμπιακών αγώνων :datz: χωρίς κανένας να μιλάει για  το όφελος, υπήρχε όταν το σύστημα  είχε ξεχάσει τη λέξη αξιοκρατία σε όλο του το φάσμα :no:, υπήρχε οταν κάποιοι βάφτισαν τον τουρισμό ως "βαριά βιομηχανία" της Ελλάδας :jg:, υπήρχε όταν η αποκέντρωση (που αποτέλεσε κυρίαρχο σύνθημα πριν από 30 χρόνια) έπαψε και να προφέρεται ερημώνοντας την επαρχία :hangman:. Επομένως γιατί εκπλήσεστε? Μήπως αξίζαμε για κάτι καλύτερο? :no:

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Ιούλιος 05, 2010, 01:47:06 πμ »
Για ακόμη μιά φορά την πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε.....όμως για πρώτη φορά την πληρώνουν με τόσο επαίσχυντο τρόπο

"Υπάρχουνε λεφτά-υπάρχουνε λεφτά"

Το ξεχάσατε;

Kαι το αποτέλεσμα; Μείωση μισθών και συντάξεων, κατάργηση 13ου-14ου μισθού, κατάφορος βιασμός των εργασιακών σχέσεων.....σα δε ντρέπονται οι ελεεινοί.....

Αποσυνδεδεμένος Rastiniak

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Ιούλιος 05, 2010, 02:05:49 πμ »
Πιστευω οτι ερχονται χειροτερα θα δειξει..
Rolex GMT 116710LN
Seiko 5 SNX F05k1
Swatch Irony YCS408G

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Ιούλιος 05, 2010, 06:35:26 πμ »
Βρίσκω πολύ εύστοχα και τα 4 προηγούμενα posts.
Για το θέμα αν η μόρφωση αποτελεί ασπίδα στις επιλογές ενός λαού, γενικά ναι, είναι... Αλλά δεν φτάνει!
Θυμίζω ότι τυπικά ΟΛΟΙ οι βουλευτές είναι αρκετά μορφωμένοι... Και λοιπόν? Χρησιμοποιούν -στην συντριπτική τους πλειοψηφία- την μόρφωση για εργαλείο ικανοποίησης προσωπικών και κομματικών φιλοδοξιών, φιλαργυρίας και αρχομανίας.
Και ο πολύς κόσμος δεν είναι μορφωμένος, ειδικά σήμερα που η παιδεία είναι σχεδόν μηδενική σε περιεχόμενο... Όσοι έχετε παιδιά ξέρετε...
Αλλά -σε συντριπτική μειοψηφία- μέσα στον κοσμάκη υπάρχουν αληθινοί πατριώτες, ανιδιοτελείς και ιδεαλιστές/οραματιστές. Κάποιοι άνθρωποι έχουν υψηλότατο αίσθημα δικαίου, ευθύνης και αλτρουισμού, χωρίς καν να έχουν μάθει γράμματα... Άρα?
Άρα πρώτα ανατροφή και χαρακτήρας, πρώτα ήθος...
Πολύ δύσκολο να τα βρεις και να τα καλλιεργήσεις σε μια χώρα 10.000.000 ΕΓΩ, όπου το συνειδητό ΕΜΕΙΣ κοντεύει να πεθάνει από ασιτία το δύσμοιρο...
Θάνος
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 05, 2010, 06:41:32 πμ από THANOS58 »
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Ιούλιος 05, 2010, 06:47:53 πμ »
Για ακόμη μιά φορά την πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε.....όμως για πρώτη φορά την πληρώνουν με τόσο επαίσχυντο τρόπο

"Υπάρχουνε λεφτά-υπάρχουνε λεφτά"

Το ξεχάσατε;

Kαι το αποτέλεσμα; Μείωση μισθών και συντάξεων, κατάργηση 13ου-14ου μισθού, κατάφορος βιασμός των εργασιακών σχέσεων.....σα δε ντρέπονται οι ελεεινοί.....
Εγώ αμφιβάλλω αν κάποιος σόφρων, καλλιέργημένος, άνθρωπος είχε πιστέψει τον Γιωργάκη τότε. Το πολιτικό του παιχνίδι έπαιζε, όπως έπαιζε και η Ν.Δ. Και το θέμα δεν είναι μόνο αυτό. Μετά από όλα αυτά τα εξοντοτικά μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί, έρχεται πάλι το ΔΝΤ και ζητάει περραιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων για να καταστεί η Ελλάδα ανταγωνιστική. Ας ρίξουμε και μια ματία στην Ρουμανία να δούμε τι "καλά" περνάνε με το ΔΝΤ.....

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Ιούλιος 05, 2010, 10:31:46 πμ »

Οτι καλύτερο εχει συμβει στην Ελλάδα τα τελαυταία 10 χρονια ;)

Πιστευω οτι ερχονται χειροτερα θα δειξει..

Τα χειρότερα θα ερθουν, ειδικά η ανεργία θα ξεφύγει(~20%). Αυτο ειναι το πρόβλημα οχι οι συντάξεις, ουτε οι μισθοι που οπως εχουμε πει για τους δυ ειναι υπερβολικά υψηλοι - μαχ 600Ε για καθε δυ ανεξαρτητου ειδικοτητας!).

Μεχρι να μοιραστει ξανα η τράπουλα θα εχουμε προβλημα. Φυσικα ολο αυτό το διάστημα θα υπάρχουν και ευκαιρίες αρκει να εισαι σε cash position, αν ειχα λεφτά σημερα θα ημουν πιο ευτυχισμένος απο ποτε.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Ιούλιος 05, 2010, 01:32:04 μμ »
   Η καταγωγή μου είναι από την Μεσσηνία, ο πατέρας μου, 75 χρονών πιά, τελείωσε μόνο το δημοτικό. Κι όμως πολλές φορές τέτοιοι απλοί άνθρωποι λένε τις μεγαλύτερες αλήθειες.....μου είπε επί λέξη "οι μπαρμπάδες σου ήταν μετανάστες στην Αμερική. Το '12-'13 γύρισαν εθελοντικά στην Ελλάδα και μαζί με τον προπάππο σου πολέμησαν τους Τούρκους και τους Βούλγαρους για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. Στη μάχη του Λαχανά ήταν εκεί, το πως γλύτωσαν ένας θεός το ξέρει. Και τώρα ήρθαν τρείς γραβατάκηδες με βαλίτσες στο χέρι και κατέλαβαν την Ελλάδα αμαχητί.....μας κατέβασαν τα παντελόνια τρείς γραβατάκηδες....."

Αποσυνδεδεμένος jtheogr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Ιούλιος 05, 2010, 01:45:47 μμ »
Δεν φταίνε οι γραβατάκηδες που ήρθαν αλλά αυτοί που τους άνοιξαν την πόρτα..

Λίγο υπομονή ακόμα δεν είδατε τίποτα.......................

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Ιούλιος 05, 2010, 01:57:34 μμ »
Παράθεση
Θυμίζω ότι τυπικά ΟΛΟΙ οι βουλευτές είναι αρκετά μορφωμένοι... Και λοιπόν? Χρησιμοποιούν -στην συντριπτική τους πλειοψηφία- την μόρφωση για εργαλείο ικανοποίησης προσωπικών και κομματικών φιλοδοξιών, φιλαργυρίας και αρχομανίας.
O πρωην υπουργος Αλογοσκουφης ειναι καηθηγητης πανεπιστημιου και κατα πολλους εξαιρετος.Ειδατε τα αποτελεσματα..

Το κακο ειναι οτι σαν χωρα παμε απο το κακο στο χειροτερο εδω και πολλα χρονια. Ολοι ζουσαμε με την ουτοπια οτι η στροφιγγα που εσταζε χρημα δε θα σταματουσε ποτε...Κανεις δε σκεφτηκε οτι καποτε θα μας εκοβαν τα λεφτα. Οταν η Αργεντινη εκανε τους ολυμπιακους αγωνες και μετα κατερευσε, εμεις κλειναμε τα ματια και νομιζαμε οτι εχουμε δυνατη οικονομια για να καλυψουμε τις τρυπες των αγωνων. Σαν να μην εφτανε αυτο καναμε και την υπερπαραγωγη που κανεις αλλος δεν εκανε πριν και ο λαος χαιροταν...Κανεις ομως δεν εβλεπε οτι γλεντουσαμε με δανεικα... >:(
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Ιούλιος 05, 2010, 02:47:46 μμ »
   Η καταγωγή μου είναι από την Μεσσηνία, ο πατέρας μου, 75 χρονών πιά, τελείωσε μόνο το δημοτικό. Κι όμως πολλές φορές τέτοιοι απλοί άνθρωποι λένε τις μεγαλύτερες αλήθειες.....μου είπε επί λέξη "οι μπαρμπάδες σου ήταν μετανάστες στην Αμερική. Το '12-'13 γύρισαν εθελοντικά στην Ελλάδα και μαζί με τον προπάππο σου πολέμησαν τους Τούρκους και τους Βούλγαρους για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. Στη μάχη του Λαχανά ήταν εκεί, το πως γλύτωσαν ένας θεός το ξέρει. Και τώρα ήρθαν τρείς γραβατάκηδες με βαλίτσες στο χέρι και κατέλαβαν την Ελλάδα αμαχητί.....μας κατέβασαν τα παντελόνια τρείς γραβατάκηδες....."
Δεν ξέρω που έχεις φτάσει, γιατί κι εγώ ανάλογη οικογενειακή ιστορία έχω (παππούς Ιερολοχίτης στην Μικρασία, μπαμπάς πιλότος ...κλπ....τα ξέρεις), αλλά σε λίγο, αν τα κόπρανα ξεσαλώσουν κι άλλο, θα θέλω να ...βγω στο βουνό! Δεν ξέρω αν θα ανεβούμε κάμποσοι και σε ποιό ταμπούρι θάσαι, αλλά θα σε βρω και θάρθω από δίπλα να ρίχνω κι εγώ μαζί σου!! Νισάφι πιά!!! :smt066
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!