Αποστολέας Θέμα: Υποψηφια ρολογια  (Αναγνώστηκε 214329 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Υποψηφια ρολογια
« Απάντηση #760 στις: Ιούνιος 01, 2010, 12:09:50 μμ »
να μιλησω για λεπτομερειες και για παραγγελια 30 ρολογιων,που ακομα δεν εχουμε αποφασισει?ο ανθρωπο μας λεει Η τα αγοραζετε τωρα Η του χρονου ,θα εχω παλι!τι πρεπει να κανουμε?να παραγγειλουμε 30 ρολογια τωρα? ??? λιγο εκβιαστικο μου ακουγεται...

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #761 στις: Ιούνιος 01, 2010, 12:46:56 μμ »
Οχι george, εγω εννοω πως θα επρεπε να μιλησεις για να σου πουν ημερομηνιες για να ξερουμε, μιας που τρεχει και η ψηφοφορια μην τυχον και τελικα η Boschett τελικα δεν μπορει να ανταποκριθει τουλαχιστον αμεσα στην υλοποιηση.
Δεν εννοουσα να μιλησουμε μαζι τους για να κλεισουμε συμφωνια! Εμεις θα πουμε τοτε μπορουμε να δωσουμε το ΟΚ, αν μπορειτε και εσεις εχει καλως αλλιως παμε γι' αλλα!  ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #762 στις: Ιούνιος 01, 2010, 12:53:20 μμ »
οκ,καταλαβα ,αλλα οπως το αναφερει ο Mr Boschetti,σε βαζει σε ενα διλημμα....αγοραστε τωρα ,αλλιως οταν θα εχω παλι,το μοντελο διαθεσιμο.

ασε δε που δεν θα φτασουμε τα 30 ρολογια ,για κανενα υποψηφιο ρολοι..

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #763 στις: Ιούνιος 01, 2010, 01:26:11 μμ »
Δεν νομιζω να μας εκβιαζει ο ανθρωπος,απλα θελει να ειναι κυριος απεναντι μας γιατι αν δεν μας ενημερωνε και τελικα ψηφιζαμε το boschett θα μου θυμιζε η συμπεριφορα του καποια αλλη εταιρεια. ::)

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #764 στις: Ιούνιος 01, 2010, 01:29:57 μμ »
Δεν νομιζω να μας εκβιαζει ο ανθρωπος,απλα θελει να ειναι κυριος απεναντι μας γιατι αν δεν μας ενημερωνε και τελικα ψηφιζαμε το boschett θα μου θυμιζε η συμπεριφορα του καποια αλλη εταιρεια. ::)

Κι εγω καπως ετσι το εξελαβα, αν και η ενημερωση αυτη ηταν εντελως τυχαια και εγινε επειδη ετυχε να του στειλω εγω το email.
Δεν ξερω τι θα ελεγε αν δεν ξεραμε τιποτα και απλα πηγαιναμε να του παραγγειλουμε ρολογια.
Ειμαστε καλοπιστοι ανθρωποι ομως!  :P

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #765 στις: Ιούνιος 01, 2010, 01:40:09 μμ »
αν δεν μας ενημερωνε και τελικα ψηφιζαμε το boschett θα μου θυμιζε η συμπεριφορα του καποια αλλη εταιρεια. :

ο καθενας εχει την αποψη του

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #766 στις: Ιούνιος 01, 2010, 01:49:35 μμ »
Σιγουρα ο καθενας εχει την δικη του αποψη του,αλλα αν καποιος πει οτι η γη ειναι επιπεδη δεν μπορω να το δεχτω. ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #767 στις: Ιούνιος 01, 2010, 01:58:07 μμ »
νομιζα οτι ειχαμε εξαντλησει το θεμα με την λακο και οτι ειχα ποσταρει με λεπτομερειες,τι ακριβως εγινε .τα ιδια στοιχεια θα τα βρεις και στο wus.

επελεξες μια αλλη εταιρια,αλλα συνεχιζεις να αναφερεσαι αρνητικα για την λακο.κανεις δεν υποχρεωσε καποιο φορουμιστα,να την επιλεξει Η να αγορασει ρολοι της.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #768 στις: Ιούνιος 01, 2010, 02:05:51 μμ »
Κι εσυ φιλε μου Γιωργο αρνητικα αναφερεσε οταν λες οτι ειναι εκβιαστικη η ενημερωση απο πλευρας της boschett και ψαχνεις να βρεις ελλατωματα σε ολες τις αλλες εταιρειες που διαγωνιζονται για το προτζεκτ εκτος απο την λακο.Τελος παντων δεν θελω να δημιουργηθει ενταση,ο καθενας μας εχει τις συμπαθειες του,εσυ την λακο εγω καποια αλλη. ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #769 στις: Ιούνιος 01, 2010, 02:10:44 μμ »
θεωρω οτι ο φορουμιστα που θα συμμετασχει,θα επιλεξει το ρολοι που τον καλυπτει.αρνητικα,με αυτο το υφος και κατ'επαναληψη,δεν εχει εκφραστει κανενας για την λακο.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #770 στις: Ιούνιος 01, 2010, 02:16:41 μμ »
Αρνητικα εχουν εκφραστει πολλοι συμφορουμιτες,κατ"επαναληψη εχεις δικιο οχι, μονον εγω,ισως κανω λαθος που ασχολουμαι τοσο πολυ.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #771 στις: Ιούνιος 01, 2010, 02:21:12 μμ »
Θα ηθελα ομως να σου θυμισω οτι εχουμε μιλησει μαζι και τηλεφωνικος για το προτζεκτ και ελπιζω να θυμασαι την υποστηριξη μου στην λακο,αλλα αυτο εγινε πριν δημιουργηθει αυτη η κατασταση που εγω,ισως λανθασμενα,θεωρω κοροιδια και αφερεγγυοτητα εκ μερους της λακο.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #772 στις: Ιούνιος 01, 2010, 02:43:19 μμ »
Θα ηθελα ομως να σου θυμισω οτι εχουμε μιλησει μαζι και τηλεφωνικος για το προτζεκτ και ελπιζω να θυμασαι την υποστηριξη μου στην λακο,αλλα αυτο εγινε πριν δημιουργηθει αυτη η κατασταση που εγω,ισως λανθασμενα,θεωρω κοροιδια και αφερεγγυοτητα εκ μερους της λακο.

Ναι εχουμε μιλησει και ηταν πολυ ενδιαφερουσα η κουβεντα μας !

Μην ξεχνας οτι ανοιξα ενα νεο θεμα και μιλησα με πολλες εταιριες για να φτασουμε στην σημερινη ψηφοφορια.Η ιδια η λακο και ειδικα ο Pfeiffer,γνωριζει την πολυ ασχημη εικονα που τους δημιουργησε η Kienzle.Το ρολοι που εστειλα στον Γιαννη και αποτελει ενα δειγμα ,ειναι η  αποδειξη,για την δυνατοτητα παραγωγης του,απο την λακο.Δεν νομιζω οτι μας κοροιδεψε,αλλα οτι της ετυχε ενας αναξιοπιστος επενδυτης,ο οποιος τα τιναξε ολα στον αερα,μαζι και το προτζεκτ μας.Ειμαστε ατυχοι!Το θετικο κλιμα εχει χαθει και ο αριθμος των συμμετεχοντων ,θα ειναι πολυ μικροτερος ,για οποιο ρολοι και εαν επιλεξουμε.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 01, 2010, 05:47:29 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #773 στις: Ιούνιος 01, 2010, 05:29:01 μμ »
οπως ζητησε ο Nanagno

τα καπακια

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #774 στις: Ιούνιος 01, 2010, 05:32:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #775 στις: Ιούνιος 01, 2010, 07:07:48 μμ »
Γιωργο την stowa την εχω βγαλει κι εγω απο το μυαλο μου γιατι οπως φαινεται μονο εγω τη στηριζω,ισως λογω της τιμης της τα αλλα παιδια δεν ενδιαφερονται.Αυτο το καπακι εσταλει και στην stowa?Aν ναι τοτε κι αυτοι τα κανανε μανταρα που μας απαντησαν με αυτο το εκτρωμα-εγχαραξη.Τωρα οσον αφορα την λακο,εστω παραβλεπω ολες αυτες τις καθυστερησεις και να συμμεριστω οτι δεν φταινε αυτοι για την αποτυχια,γιατι τωρα αποκλειουν την ατσαλινη εκδοση?Για εμας επρεπε να πουνε,ναι καταργουμε την ατσαλινη εκδοση αλλα λογω της ιστοριας με το mywatch βγαζουμε για το φορουμ τελευταια φορα ατσαλινη εκδοση κατ" εξαιρεση.Εμενα ας πουμε δεν μου αρεσουν καθολου τα pvd ρολογια και να το παρω δεν θα το φορεσω.Αλλα παλι μου φαινεται περιεργο αφου η stowa ελαβε αυτο το σχεδιο γιατι μας εστειλε αλλα αντ αλλων?Φιλικα Παυλος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #776 στις: Ιούνιος 01, 2010, 07:29:13 μμ »
Αλλα παλι μου φαινεται περιεργο αφου η stowa ελαβε αυτο το σχεδιο γιατι μας εστειλε αλλα αντ αλλων?

δεν γνωριζω

.Αυτο το καπακι εσταλει και στην stowa?

ναι

γιατι τωρα αποκλειουν την ατσαλινη εκδοση?

γιατι μαλλον,δεν θα υπαρχει πλεον στον καταλογο τους..

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #777 στις: Ιούνιος 01, 2010, 07:47:35 μμ »
Μα είναι δυνατόν να ψηφίσει κάποιος υπέρ του Stowa με αυτή τη γελοιογραφία στο πίσω καπάκι;  :D

Μόνο του ως ανεξάρτητο ρολόι, ΟΚ το καταλαβαίνω, αλλά για ρολόι του mywatch, μάλλον ντροπή είναι.

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #778 στις: Ιούνιος 01, 2010, 07:52:48 μμ »
Μα είναι δυνατόν να ψηφίσει κάποιος υπέρ του Stowa με αυτή τη γελοιογραφία στο πίσω καπάκι;  :D

Μόνο του ως ανεξάρτητο ρολόι, ΟΚ το καταλαβαίνω, αλλά για ρολόι του mywatch, μάλλον ντροπή είναι.

Αληθεια  τι αναπαριστάνει ?τον Ποσειδώνα που το ξεσκονιζει?? :D/

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #779 στις: Ιούνιος 01, 2010, 07:54:51 μμ »
Αληθεια  τι αναπαριστάνει ?τον Ποσειδώνα που το ξεσκονιζει?? :D/

φιλε amartolos ακομη και ο μεγιστος Ποσειδων δικαιουται στιγμες <χαλαρωσης>