Αποστολέας Θέμα: Υποψηφια ρολογια  (Αναγνώστηκε 214590 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
Απ: Υποψηφια ρολογια
« Απάντηση #660 στις: Απρίλιος 10, 2010, 04:47:39 μμ »
Η τιμή είναι καλή εν συγκρισει με το ρολόι που παίρνεις.

Για δε το provider, είναι όχι μόνο καλή, αλλά και δελεαστική. Φεύγουμε όμως πολύ...

Η εκχάραξη πάντως δεν μου αρέσει...

Αυτή της Laco μάλιστα!!!

Συμφωνω βεβαια πως η εγχαραξη του λακο ειναι καλυτερη αλλα με τις οδηγιες μας και η stowa θα φτασει σε αυτο το αποτελεσμα αν επιλεγει.Εξαλλου οι λεπτομερειες στο τελος θα αποσαφηνιστουν.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #661 στις: Απρίλιος 10, 2010, 04:50:36 μμ »
ψαχνουμε την χρυση τομη σε ολα.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #662 στις: Απρίλιος 10, 2010, 05:01:36 μμ »
η επιγραφη θα μπει.Ετσι η εταιρια εφτιαξε τον Ποσειδωνα.η τιμη ειναι 630 ευρω ;)
Παντως συμφωνα με το εικονιδιο που εβαλες η τιμη φανηκε να σου αρεσει.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #663 στις: Απρίλιος 10, 2010, 05:08:34 μμ »
Παντως συμφωνα με το εικονιδιο που εβαλες η τιμη φανηκε να σου αρεσει

η τιμη ειναι μεσα στο 600-700 ,που μας δηλωσε απο την αρχη ο Γερμανος.τι θα εκανα εγω σαν Γιωργος? εαν εφτανα σε αυτα τα λεφτα,θα αγοραζα ρολοι της επιλογης μου και ας μην ειναι custom ;)
 με 100 ευρω ακομα θα αγοραζα το tutima

« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 10, 2010, 05:13:44 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #664 στις: Απρίλιος 10, 2010, 10:11:56 μμ »
Κι εγω κατι αλλο θα αγοραζα με αυτα τα λεφτα αλλα με ενδιαφερει σαν ρολοι του φορουμ με τις εγχαραξεις ;).Οπως και να το κανουμε παντως ειναι το καλυτερο απο ολα, και πιο σοβαρη εταιρεια φαινεται η stowa με αψογο σερβις και καλη προσφορα αναλογη με της λακο απλα ειναι πιο ακριβο σαν ρολοι το stowa.To tutima ποσο θα πηγαινε με αυτα που ζηταμε???Αληθεια τις κασες και τα καπακια η λακο τα προμηθευεται εντος Γερμανιας?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #665 στις: Απρίλιος 11, 2010, 01:34:55 πμ »
Δεν ξερω εαν ειναι το καλυτερο απο ολα και ποια ειναι τα κριτηρια σου!για μενα το καλυτερο απο ολα μπορει να ειναι το χ ρολοι , που η κασα του φτιαχνεται στην Κινα ,απο Ελβετικη εταιρια ,με καλη τιμη και σχεδιο.δεν ξερω που αγοραζει η Laco,Stowa,αλλα θα σου δωσω ενα παραδειγμα:

Η Archimede παραγει Γερμανια ,αλλα το ατσαλι της,ερχεται απο την Κινα!Ξερεις ποσοι αλλοι το κανουν αυτο?Οι πιο πολλοι.δεν δινει και δεν αφαιρει αξια στο τελικο προιον,εαν εχεις κατοχυρωσει την ποιοτητα του ατσαλιου απο ενα αξιοπιστο προμηθευτη στην Κινα.Για μενα ολες αυτες οι εταιριες ειναι στα ιδια κυβικα,με μικρες διαφορες στην τιμη τους.Δεν εχω εμπειρια απο το σερβις της Stowa,αλλα απο αυτο της Laco και ηταν οκ.
Η tutima ,αλλα και η καθε εταρια που θα ζητησει π.χ 800-1000 ευρω για ρολοι φορουμ και ειδικα στην δικη μας περιπτωση ,δεν νομιζω οτι θα συγκεντρωσει ευκολα τα νουμερα!αλλο ποιο ρολοι μου αρεσει πιο πολυ απο τα αλλα και αλλο ποιο μπορει να εχει την αποδοχη ,ενος ικανου αριθμου φορουμιστων,για να παει στην παραγωγη

Ενα παραδειγμα:
Εαν μπορουσα να βρω μια μεγαλη εταιρια,που θα μας εφτιαχνε το ρολοι για το φορουμ,με εκπτωση απο τα 1500 στα 1000 ευρω και με ελαχιστο αριθμο συμμετεχοντων 100 ατομα ,θα ειχε πιθανοτητες επιτυχιας το προτζεκτ?μαλλον οχι...
Με αυτη την λογικη δεν θα προτεινα ποτε το tutima ,για ρολοι του φορουμ!θα το αγορασω χωρις εγχαραξεις ,γιατι συνεχιζω να το βρισκω,ενα πολυ ομορφο ρολοι ,οπως ειναι !!!
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 11, 2010, 02:12:08 πμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #666 στις: Απρίλιος 11, 2010, 08:56:58 πμ »
Φυσικα το πρωτο πραγμα που μας ενδιαφερει ειναι η μεγιστη συμμετοχη στο προτζεκτ,ειδα ομως να υπαρχει ενα ρευμα για το seatime πριν την τελικη προσφορα.Η διαφορα τιμης δεν ειναι πολυ μεγαλη απο το λακο.Οσον αφορα το σερβις δεν εχω εμπειρια για καμια απο τις δυο εταιρειες απλα στην ερευνα που εκανα στο νετ δεν ειδα ασχημα λογια για την stowa πουθενα.Το ατσαλι φυσικα και θα το προμηθευεται απο Ασια μερια,η κατασκευη μας ενδιαφερει να γινεται Γερμανια και οχι Κινα γιατι μεγαλωνουν οι πιθανοτητες αστοχιας υλικου.Δεν υποννοοω τιποτα για την λακο απλα ρωταω γιατι αργει πολυ να προμηθευτει καπακια.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #667 στις: Απρίλιος 11, 2010, 11:33:35 πμ »
   Ότι και να λέμε φίλοι μου, η Stowa βγάζει πολύ προσεγμένα κομμάτια. Μια ματιά στα ρολόγια της, ακόμη κι από το σάιτ, πείθει ότι είναι πιό ψηλά από Steinhart, Archimede και λοιπούς παρόμοιου στυλ κατασκευαστές. Τα χρήματα που ζητάει για το Seatime είναι καλά για το ρολόι και τις εκχαράξεις. Όπως καλά ήταν αυτά που ζητούσε και η Laco. Εμένα με καλύπτoυν και τα δύο ρολόγια. Μακάρι να έχουμε τη Laco ξανά στο παιγνίδι και επιλέξουμε ένα εκ των δύο. Μακάρι να έχουμε απάντηση και από Steinhart ώστε να καλύψουμε όλα τα γούστα και να πιάσουμε μεγαλύτερο εύρος τιμών. Και το κυριότερο...μακάρι, στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο κόσμος, να έχουμε την συμμετοχή που χρειάζεται ώστε το πρότζεκτ να ολοκληρωθεί...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #668 στις: Απρίλιος 11, 2010, 12:58:44 μμ »
Η κατασκευη στην Κινα ,με τον σωστο ποιοτικο ελεγχο δεν ειναι αρνητικος παραγοντας για ενα ρολοι.Η steinhart παραγει λογικα Ασια.Να σου πω οτι οι Ιταλοι την θεωρουν μια καλη εταιρiα και καλυτερη απο την Archimede.. ??? Δεν συμφωνω φυσικα,γιατι εμεις σαν φορουμ εχουμε εμπειρια,με την εν λογω εταιρια

Δεν υποννοοω τιποτα για την λακο απλα ρωταω γιατι αργει πολυ να προμηθευτει καπακια.

Μετα την περιπετεια που ειχε  ,ξεκινησε τις παραγγελιες των υλικων στους προμηθευτες της,αφου βρηκε επενδυτη.Χωρις χρηματα ,δεν μπορεις να κινηθεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 11, 2010, 07:14:49 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #669 στις: Απρίλιος 11, 2010, 10:29:32 μμ »
επισης ελαβα αυτο...περιμενω απαντηση για τον χρονο κατασκευης /παραδοσης

Μετά από τόσο καιρό, θα περίμενε κανείς μια πιο ρεαλιστική αποτύπωση του Ποσειδώνα που εμείς στείλαμε, και όχι μια απλή επικόλληση μιας εικόνας που απεικονίζει έναν άνδρα να κραδαίνει μια τεράστια πιρούνα και να χαϊδεύεται. ;D

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #670 στις: Απρίλιος 11, 2010, 10:35:11 μμ »
Μετά από τόσο καιρό, θα περίμενε κανείς μια πιο ρεαλιστική αποτύπωση του Ποσειδώνα που εμείς στείλαμε, και όχι μια απλή επικόλληση μιας εικόνας που απεικονίζει έναν άνδρα να κραδαίνει μια τεράστια πιρούνα και να χαϊδεύεται. ;D

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #671 στις: Απρίλιος 11, 2010, 10:52:21 μμ »
 :smt043 :smt043 :smt043 Απίστευτος nin :smt043 :smt043 :smt043

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #672 στις: Απρίλιος 11, 2010, 10:57:24 μμ »
Οκ,δεν καταλαβα ουτε εγω,το σχεδιο που μας εστειλαν,αλλα δεν θα το κανω θεμα ,για  τον Ποσειδωνα σε προσωπικες στιγμες με τον εαυτο του

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #673 στις: Απρίλιος 11, 2010, 11:09:12 μμ »
Μαλλον ο αρχαιος θεος μας δειχνει που να γραψουμε τους γερμανους μετα την σθεναρη αρνηση τους για παροχη ιοκονομικης βοηθειας προς την χωρα μας. ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #674 στις: Απρίλιος 12, 2010, 08:24:52 πμ »
καλο!!!!!!  :dielaughing: :dielaughing:
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #675 στις: Απρίλιος 12, 2010, 10:55:00 πμ »
Πανω σε τι καθεται ο ποσειδώνας?
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #676 στις: Απρίλιος 12, 2010, 11:15:11 πμ »
Σε αγγούρι....
Το επομενο θα ειναι tourbillon

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #677 στις: Απρίλιος 12, 2010, 11:26:08 πμ »
Επιεικως απαραδεκτη η "προταση" της Stowa!
Μεσα σε ενα βραδυ εφτιαχνα καλυτερα πραγματα με το φωτομαγαζο! Οχι να μου παρει και τοσους μηνες.

Εχουμε σχεδια απο Laco, Stowa, Boschett και περιμενουμε απο Steinhart μονο τωρα;
Αντε να προχωραμε σιγα σιγα!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #678 στις: Απρίλιος 12, 2010, 11:33:09 πμ »
Ναι ,εχουμε τις προτασεις που η καθε εταιρια εβγαλε,απο την φωτογραφια που ελαβε...

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #679 στις: Απρίλιος 12, 2010, 12:15:59 μμ »
Η βάση μου κάνει για τριήρη..μπααα :-X
Κοιμιζει τους παντες...