Αποστολέας Θέμα: Υποψηφια ρολογια  (Αναγνώστηκε 214121 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Υποψηφια ρολογια
« Απάντηση #100 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 04:25:16 μμ »
Θα δουμε τα σχεδια,θα δουμε τις τιμες και θα κρινουμε

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 04:27:56 μμ »
Να σου πω φιλε μου Ηλια,το μποσκετ εκτος του οτι ειναι μια σχεδον αγνωστη εταιρεια χωρις να θελω να την μειωσω,εχει και ενα εντελως συνηθισμενο σχεδιο κασας που το βρισκεις οπου και οποτε θελεις.Το stowa ειναι πολυ διαφορετικα σχεδιασμενο,εξαλλου και το λακο επιλεχθηκε και ψηφιστηκε και απο εμενα για την σπανιοτητα  του σχεδιου του και ας ηταν ξεπατικοσουρα οπως ειπε καποιος απο ενα ρολοι του 1970.Τελος παντων ας ψηφισουμε ο καθενας με τα δικα του κριτηρια και ας επιλεγει το καλυτερο ;)
Μάλλον δεν με κατάλαβες...
Συμφωνώ ότι είναι "συνηθισμένο" το Boschett, γι' αυτό και δεν το επιλέγω!!
Ως παράδειγμα το έφερα, για να δείξω ότι ενώ οι προδιαγραφές στα 2 ρολόγια είναι ίδιες, το ένα έχει 400€, ενώ το άλλο 730€ (με μπρασελέ), χωρίς ουσιαστικά να δίνει τίποτα παραπάνω. Εκτός, όπως είπες, του σχεδίου και του ονόματος, αλλά δυστυχώς το πρώτο είναι υποκειμενικό τι αρέσει ή όχι, ενώ όσον αφορά το "όνομα" ή το "άγνωστο" θα πρέπει να παραδεχτείς ότι πριν γίνεις μελος στο φόρουμ ένα Stowa και να στο χάριζαν δεν θα το έπαιρνες (...που λέει ο λόγος ;D). Το ίδιο ίσχυε και για μένα και φαντάζομαι και για πολλούς άλλους εδώ μέσα... ;) Το τι ανεβαίνει στην εκτίμησή μας έχει να κάνει και με την γνώση που αποκτούμε γι' αυτό, και αυτό θέλει χρόνο.... ;)
Το Laco πέρα από τα προβλήματα κατασκευής ήταν όμορφο, ιδιαίτερο, με καλές προδιαγραφές και καλή τιμή. Συμφωνούμε σ'αυτό!
Άλλωστε όπως θα είδες παραπάνω ήμουν διατεθειμένος να δώσω για ένα Stowa (Marine) κοντά 'ενα χιλιάρικο (με mesh bracelet), επειδή μου άρεσει αυτό το ρολόϊ. Άρα η εκτίμηση μου στη φίρμα είναι δεδομένη, αλλού έχω την ένσταση.... ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 07, 2010, 04:33:45 μμ από IliasG »

Αποσυνδεδεμένος efthimio

• 38mm case
  • Υπάρχει χρόνος?
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 04:31:12 μμ »
Να σου πω φιλε μου Ηλια,το μποσκετ εκτος του οτι ειναι μια σχεδον αγνωστη εταιρεια χωρις να θελω να την μειωσω,εχει και ενα εντελως συνηθισμενο σχεδιο κασας που το βρισκεις οπου και οποτε θελεις.Το stowa ειναι πολυ διαφορετικα σχεδιασμενο,εξαλλου και το λακο επιλεχθηκε και ψηφιστηκε και απο εμενα για την σπανιοτητα  του σχεδιου του και ας ηταν ξεπατικοσουρα οπως ειπε καποιος απο ενα ρολοι του 1970.Τελος παντων ας ψηφισουμε ο καθενας με τα δικα του κριτηρια και ας επιλεγει το καλυτερο ;)

Συμφωνώ, η κάσα του sea time είναι πολύ ιδιαίτερη (μπορείς να τη ξεχωρίσεις από μακριά χωρίς να δεις το logo της εταιρίας στο dial.. Ακόμα και το σεικο που συνέκρινε ο φίλος george λίγο του μοιάζει διότι το συγκεκριμένο stowa είναι πολύ πιο τετραγωνισμένο :up:

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 04:39:34 μμ »
Μάλλον δεν με κατάλαβες...
Συμφωνώ ότι είναι "συνηθισμένο" το Boschett, γι' αυτό και δεν το επιλέγω!!
Ως παράδειγμα το έφερα, για να δείξω ότι ενώ οι προδιαγραφές στα 2 ρολόγια είναι ίδιες, το ένα έχει 400€, ενώ το άλλο 730€ (με μπρασελέ), χωρίς ουσιαστικά να δίνει τίποτα παραπάνω. Εκτός, όπως είπες, του σχεδίου και του ονόματος, αλλά δυστυχώς το πρώτο είναι υποκειμενικό τι αρέσει ή όχι, ενώ όσον αφορά το "όνομα" ή το "άγνωστο" θα πρέπει να παραδεχτείς ότι πριν γίνεις μελος στο φόρουμ ένα Stowa και να στο χάριζαν δεν θα το έπαιρνες (...που λέει ο λόγος ;D). Το ίδιο ίσχυε και για μένα και φαντάζομαι και για πολλούς άλλους εδώ μέσα... ;) Το τι ανεβαίνει στην εκτίμησή μας έχει να κάνει και με την γνώση που αποκτούμε γι' αυτό, και αυτό θέλει χρόνο.... ;)
Το Laco πέρα από τα προβλήματα κατασκευής ήταν όμορφο, ιδιαίτερο, με καλές προδιαγραφές και καλή τιμή. Συμφωνούμε!
Σωστος αλλα εγω προτιμω να δωσω κατι παραπανω για να μου αρεσει κιολας,εξαλλου αναγκη για ρολοι δεν εχει κανενας απο εμας ,ολοι εχουμε τουλαχιστον 2.Αυτο που θα φτιαξουμε θα το φτιαξουμε για την τρελα μας.Ας δωσουμε αν μπορουμε κατι παραπανω

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 04:47:52 μμ »
Ο.Κ. Περιμένουμε και βλέπουμε.... ;)

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 10:30:26 μμ »
Γιωργο απο ποιους περιμενουμε απαντησεις?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Φεβρουάριος 08, 2010, 01:32:30 πμ »
Γιωργο απο ποιους περιμενουμε απαντησεις?

archimede
steinhart
memphis belle
και αλλη μια που ειχατε ζητησει,αλλα δεν θυμαμαι

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Φεβρουάριος 08, 2010, 01:43:35 πμ »
H stowa απαντησε?Στις απαντησεις εννοουμε και την προσφορα τους?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Φεβρουάριος 08, 2010, 01:53:33 πμ »
Ναι ,το εχω ηδη αναφερει.Η τελικη προσφορα θα προκυψει αφου γινει επιλογη της εταιριας .Ειναι νωρις ακομα

Αποσυνδεδεμένος efthimio

• 38mm case
  • Υπάρχει χρόνος?
    • Προφίλ
Απ: Απ: Υποψηφια ρολογια
« Απάντηση #109 στις: Φεβρουάριος 08, 2010, 02:22:26 πμ »

Άλλωστε όπως θα είδες παραπάνω ήμουν διατεθειμένος να δώσω για ένα Stowa (Marine) κοντά 'ενα χιλιάρικο (με mesh bracelet), επειδή μου άρεσει αυτό το ρολόϊ. Άρα η εκτίμηση μου στη φίρμα είναι δεδομένη, αλλού έχω την ένσταση.... ;)

Φίλε Ηλία κι εγώ είχα ως επόμενο στόχο να πάρω το Ikarus (με μπρασελέ mesh επίσης) αλλά προτιμώ προς το παρόν το καταδυτικό του forum  :noidea:

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Φεβρουάριος 08, 2010, 02:48:45 πμ »
Θέλω να πω τι τόσο πολύ παραπανω παρέχει το Stowa με σχέση π.χ. με αυτό??
http://www.boschett-timepieces.com/pictures/reefranger.php
Swiss made, ETA 2824-2 goldplated, 300m. wr, πολλές επιλογές καντράν, δυνατότητα της εταιρίας να κάνει ό,τι θέλουμε σε καπάκι-καντράν.Τιμή $550 (~400€)!! ;D

Ηλία αν ανοίξω αύριο εγώ μια εταιρεία, θα μπορώ να πουλάω όσο η Stowa, ακόμη κι αν βγάζω παρόμοιο προιόν; Όχι βέβαια, πόσο μάλλον στην περίπτωσή μας που τα ρολόγια δεν είναι εφάμιλλα, αφού το Stowa είναι πολύ πιό ψαγμένο ρολόι σε σχέση με το Βoschett. Πιό ψαγμένο και σαν σχέδιο και σαν φινίρισμα-λεπτομέρεια και με σαφώς μεγαλύτερη ωρολογιακή αξία. Από αυτό προκύπτει και η διαφορά τιμής...τώρα αν αυτή η διαφορά είναι λογική ή υπερβολική αυτό είναι στην κρίση του καθενός. Αλλά εδώ που τα λέμε κι εσύ κι εγώ και οι περισσότεροι λολοί εδώ μέσα, ακολουθούμε πάντα τη λογική; ;D
   Άσχετα πάντως με την άποψή μου υπέρ του Stowa, βρίσκω και το Βoschett μιά χαρά ρολόι για την περίπτωσή μας και αν επιλεγεί φυσικά και θα συμετάσχω :)
   Απλά το ένα ρολόι δεν θα το έπαιρνα εκτός πρότζεκτ, ένώ το άλλο θα μπορούσε να είναι από μόνο του μιά υποψήφια μελλοντική αγορά ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #111 στις: Φεβρουάριος 08, 2010, 10:24:06 πμ »
να μην ξεχναμε το ναυτοψαρο,στα 490 ειμαστε στα ορια μας.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Φεβρουάριος 08, 2010, 11:44:30 πμ »
Boschett δεν θα αγοραζε πιστευω κανεις απο εμας η εστω πολυ λιγοι,ενω stowa αν θελανε ενα πολυ καλο καταδυτικο σε λογικη κατα την αποψη μου τιμη πολλοι θα το επαιρναν.Ποσο μαλλον αν υπηρχε αντιπροσωπεια στη χωρα μας

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Φεβρουάριος 08, 2010, 12:34:39 μμ »
H lυση ειναι η ocean7

Για ριξε ενα μνμτακι προς τα εκει ρε γιωργο
Το επομενο θα ειναι tourbillon

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Φεβρουάριος 08, 2010, 12:43:42 μμ »
Απο ολες τις εταιρειες που προταθηκαν πιστευω πως η stowa ειναι με διαφορα η καλυτερη,οχι επειδη την προτεινα εγω,απλα σημερα το πρωι εψαξα στο νετ για ολες και η stowa ειναι απο τις ιστορικες γερμανικες εταιρειες.Και ολοι ξερουμε οτι οι γερμανοι στην ποιοτητα ειναι....γερμανοι.Πιστευω πως ειναι μεσα στις 5-6 καλυτερες γερμανικες ωρολογοποιιες.

Αποσυνδεδεμένος argy6

• 38mm case
  • θαρρος φυλασσου βαδιζων
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Φεβρουάριος 08, 2010, 01:29:54 μμ »
H lυση ειναι η ocean7

Για ριξε ενα μνμτακι προς τα εκει ρε γιωργο

συμφωνω αν πετυχουμε καλη τιμη γι αυτο!
http://www.ocean7watchco.com/cs1/index.php?target=products&product_id=8
!!..You ll never silence the voice of the voiceless..!!

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Φεβρουάριος 08, 2010, 01:31:46 μμ »
ευκολααααα
Το επομενο θα ειναι tourbillon

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Φεβρουάριος 08, 2010, 01:46:29 μμ »
Archimede

Yes we can make this model for you. Yet, due to the small quantity it willbe quit expensive with Eur 575 per watch plus shipping to one address. Isuppose that we might need artworks of the ship and Poseidon. When placingthe order we ask for a 50% down payment, the rest before shipment. Thedelivery time will be around 8-10 weeks

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Φεβρουάριος 08, 2010, 02:05:40 μμ »
Archimede

Yes we can make this model for you. Yet, due to the small quantity it willbe quit expensive with Eur 575 per watch plus shipping to one address. Isuppose that we might need artworks of the ship and Poseidon. When placingthe order we ask for a 50% down payment, the rest before shipment. Thedelivery time will be around 8-10 weeks

Ακριβοι και αυτοι, πόσα ρολογια τους είπες? Παιδιά χωρίς μαζικότητα θα πληρώσουμε τα πάντα ωραία και τίμια.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Φεβρουάριος 08, 2010, 02:08:23 μμ »
Σε ολους ειπα 20-30

Ναι ακριβος και ανελαστικος!!!! ;)