Να σου πω φιλε μου Ηλια,το μποσκετ εκτος του οτι ειναι μια σχεδον αγνωστη εταιρεια χωρις να θελω να την μειωσω,εχει και ενα εντελως συνηθισμενο σχεδιο κασας που το βρισκεις οπου και οποτε θελεις.Το stowa ειναι πολυ διαφορετικα σχεδιασμενο,εξαλλου και το λακο επιλεχθηκε και ψηφιστηκε και απο εμενα για την σπανιοτητα του σχεδιου του και ας ηταν ξεπατικοσουρα οπως ειπε καποιος απο ενα ρολοι του 1970.Τελος παντων ας ψηφισουμε ο καθενας με τα δικα του κριτηρια και ας επιλεγει το καλυτερο 
Μάλλον δεν με κατάλαβες...
Συμφωνώ ότι είναι "συνηθισμένο" το Boschett, γι' αυτό και δεν το επιλέγω!!
Ως παράδειγμα το έφερα, για να δείξω ότι ενώ οι προδιαγραφές στα 2 ρολόγια είναι ίδιες, το ένα έχει 400€, ενώ το άλλο 730€ (με μπρασελέ), χωρίς ουσιαστικά να δίνει τίποτα παραπάνω. Εκτός, όπως είπες, του σχεδίου και του ονόματος, αλλά δυστυχώς το πρώτο είναι υποκειμενικό τι αρέσει ή όχι, ενώ όσον αφορά το "όνομα" ή το "άγνωστο" θα πρέπει να παραδεχτείς ότι πριν γίνεις μελος στο φόρουμ ένα Stowa και να στο χάριζαν δεν θα το έπαιρνες (...που λέει ο λόγος

). Το ίδιο ίσχυε και για μένα και φαντάζομαι και για πολλούς άλλους εδώ μέσα...

Το τι ανεβαίνει στην εκτίμησή μας έχει να κάνει και με την γνώση που αποκτούμε γι' αυτό, και αυτό θέλει χρόνο....
Το Laco πέρα από τα προβλήματα κατασκευής ήταν όμορφο, ιδιαίτερο, με καλές προδιαγραφές και καλή τιμή. Συμφωνούμε σ'αυτό!
Άλλωστε όπως θα είδες παραπάνω ήμουν διατεθειμένος να δώσω για ένα Stowa (Marine) κοντά 'ενα χιλιάρικο (με mesh bracelet), επειδή μου άρεσει αυτό το ρολόϊ. Άρα η εκτίμηση μου στη φίρμα είναι δεδομένη, αλλού έχω την ένσταση....