Αποστολέας Θέμα: Απο την αρχη....  (Αναγνώστηκε 140467 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απο την αρχη....
« Απάντηση #340 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 09:07:28 μμ »
το dievas το αφηνουμε??

αποκλειεται να εχουμε 40 συμμετοχες??

Ειναι υποτιμητικο...Δεν το εκαναν πιο μεγαλες εταιριες,οχι η dievas !!!

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 10:33:06 πμ »
το dievas το αφηνουμε??

αποκλειεται να εχουμε 40 συμμετοχες??

Ειναι υποτιμητικο...Δεν το εκαναν πιο μεγαλες εταιριες,οχι η dievas !!!

ok, ειναι κι αυτος ενας τροπος να το δει κανεις..  :)
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος mlv500

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 03:31:02 μμ »
δεν λετε στον γκουντερ να μασ κανει καμια καλη τιμη για τον χρονογραφο και να μας κανει ενα ομορφο καπακι με χαραξη οτι του ζητησουμε?
νομιζω οτι αξιζει σαν ρολοι γιατι δεν βλεπω ακρη με το καταδυτικο.για σκεφτειτε το
μπορει να συμφερει

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 04:20:02 μμ »
δεν λετε στον γκουντερ να μασ κανει καμια καλη τιμη για τον χρονογραφο και να μας κανει ενα ομορφο καπακι με χαραξη οτι του ζητησουμε?
νομιζω οτι αξιζει σαν ρολοι γιατι δεν βλεπω ακρη με το καταδυτικο.για σκεφτειτε το
μπορει να συμφερει

Χρονογραφο?Ασχετο mlv500 ,αλλες τιμες και πολλες εταιριες...Καταδυτικο θελουμε να φτιαξουμε .Και κατι αλλο,προσφορες θα παρουμε απο ολους για να εχουμε καλυτερο διαπραγματευτικο χαρτι.

Αποσυνδεδεμένος mlv500

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 04:57:49 μμ »
το ξερω οτι ειναι ασχετο αλλα το καταδυτικο ειναι θεμα και δεν βλεπω να περπαταει συν το θεμα στεγανοτητας ειναι μεγαλο κοστος για πανω απο 300 μετρα.επειδη ο χρονογραφος ειδικα ο σταινχαρτ και γενικοτερα αυτα τα ρολογια ειναι κατι που μενει διαχρονικα απο εμφανιση και η παρεμβαση θα ειναι πιο ηπια στην σχεδιαση μηπως το ολο προτζεκτ πρεπει να αλλαξει κατευθυνση μια και η τιμη ανεβαινει πανω απο τα 5οο.δεν το συζηταμε σε γενικοτερη φαση μηπως και βγει κατι καλο και εντυπωσικο και συμφερον
αφου ναυαγησε το θεμα με το λακο και η περισοτεροι αυτο ηθελαν ασ παμε σε αλλο προτζεκτ για να βρεθει η κοινη συνισταμενη
αυτα μην αρχιζετε και φωναζετε τωρα.
πιλοτους εχετε
καταδυτκα εχετε χιλια μηνπω περισοτερα
χρονογραφο?ασ κανει ενας μια προταση

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 05:02:19 μμ »
το ξερω οτι ειναι ασχετο αλλα το καταδυτικο ειναι θεμα και δεν βλεπω να περπαταει

Και αυριο αν θες το φτιαχνεις...Παμε σε μια εταιρια,μας κανει σχεδια και εχεις καταδυτικο...Ερευνα αγορας δεν κανουμε?Τι σχεση εχουν τα 300 μετρα? ???

Ενα προτζεκτ ,θελει καποιο χρονο Η οχι?θελει!θελει και καποιο νουμερο απο φορουμιστες?θελει...

Αποσυνδεδεμένος georgie69

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 05:35:43 μμ »
Να κανω κι εγω μια προταση που εχω δωσει τα χρηματα και δεν εχω ζητησει επιστροφη οσο η μονη αλλαγη παραμενει η εταιρεία και ισως λιγο το κοστος. Το project ειναι συγκεκριμενο, και pilot εχω και καταδυτικο και χρονογραφο. Ειναι τουλαχιστον ατοπο να ζηταει ο καθενας αντικατασταση του project με ο,τι θα ήθελε. Αντε τοτε να ζητησω κι εγω αλλαγη με dress. Τα πραγματα ειναι απλα. Το κοστος δεδομενο (δεν νομιζω οτι θα ειναι θεμα για οσους εχουν παραμεινει λιγα παραπανω) ο τυπος συγκεκριμενος, οι χαραξεις ετοιμες. Μενει μονο να δουμε ποιες εταιρειες θελουν να τις κανουν και απο αυτες να επιλεγει μία. Αν δεν υπαρχουν αρκετοι ενδιαφερομενοι γι αυτο που θα ψηφιστει ,το project ακυρωνεται και παμε εντελως απο την αρχη και για τον τυπο. Αλλα δεν νομιζω οτι θα φτασουμε εκει.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 05:41:20 μμ »
Πολυ σωστος ο φιλος,το μονο που ψαχνουμε ειναι η εταιρεια που θα αναλαβει το προτζεκτ

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 05:56:25 μμ »
ναι, γιατι αν παμε για οτιδηποτε αλλο εκτος diver,
τα σχεδια των χαραξεων,θα βγουν "εκτος θεματος"
κ θα πρεπει να γινουν αλλα..  :)
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος mlv500

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 06:53:03 μμ »
δηλαδη μονο τον κατασκευαστη θελουμε ?τα σχεδια δεν αλλαζουν ολα ειναι ιδια απο οτι καταλαβα...
αν  ετσι ειναι αποσυρομαι γιατι δεν μου αρεσαν τα σχεδια απο το λακο λιγοτερο απο τηνεταιρεια βεβαια αλλα δεν μου αρεσαν καθολου .
αυτη την φορα ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην εχετε προβληματα
καλη τυχη

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #350 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 07:29:37 μμ »
δηλαδη μονο τον κατασκευαστη θελουμε ?τα σχεδια δεν αλλαζουν ολα ειναι ιδια απο οτι καταλαβα...

:) τουλαχιστον εγω, αυτο εχω καταλαβει.. 
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #351 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 08:43:04 μμ »
Λάθος μέρα αποφάσισα να σταματήσω το κάπνισμα ...

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #352 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 09:38:12 μμ »
αν  ετσι ειναι αποσυρομαι γιατι δεν μου αρεσαν τα σχεδια απο το λακο λιγοτερο απο τηνεταιρεια βεβαια αλλα δεν μου αρεσαν καθολου .
αυτη την φορα ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην εχετε προβληματα
καλη τυχη

αγαπητε mlv500 οταν λες αποσυρεσαι τι εννοεις;απ οτι θυμαμαι ουδεποτε συμμετειχες.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 09:44:53 μμ »
Καναμε ολοι πολυ προσπαθεια και το αποτελεσμα στα σχεδια ηταν τελειο,γιατι να αλλαξουμε κατι?Μονο εταιρεια ψαχνουμε.Εξαλλου ετσι θα παραλαβουμε και γρηγορα.

Αποσυνδεδεμένος mlv500

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #354 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 10:17:34 μμ »
να σου θυμισω τοτε αφου δεν θυμασαι οτι αφου δεν θα γινοταν απο λακο θα επαιρνα κ εγω ρολοι αλλα νομιζα οτι το προτζεκτ ξεκιναγε απο μηδενικη βαση.δεν ξεκινα κ για αυτο δεν θα συμετασχω σε αγορα.αυτο ειπα σε ενοχλησε κατι δεν καταλαβα..η ειπα κατι ασχημο?

Αποσυνδεδεμένος mlv500

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 10:22:29 μμ »
μαντιλας και λοιποι τελος μην μου την πεφτετε δεν υπαρχει λογος.δεν εχουμε ολοι τις ιδιες αποψεις τι να κανουμε.
ελπιζω να πανε ολα καλα και να εχετε συντομα τα ρολογια στα χερια σας και να ναι κ ωραια και σε καλη τιμη και οτι νομιζετε
μια ιδεα ειπα παει περασε τωρα....
κοιταξτε να βρειτε τον καλυτερο και αξιοπιστο κατασκευαστη
καλη επιτυχια

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 10:28:15 μμ »
Δεν στην πεφτη κανεις αγαπητε φιλε,απλα διευκρυνισα οτι ψαχνουμε μονο εταιρεια.Τελος

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #357 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 10:31:22 μμ »
να σου θυμισω τοτε αφου δεν θυμασαι οτι αφου δεν θα γινοταν απο λακο θα επαιρνα κ εγω ρολοι αλλα νομιζα οτι το προτζεκτ ξεκιναγε απο μηδενικη βαση.δεν ξεκινα κ για αυτο δεν θα συμετασχω σε αγορα.αυτο ειπα σε ενοχλησε κατι δεν καταλαβα..η ειπα κατι ασχημο?

συμμετεχω=μετεχω απο κοινου,βιωνω το ιδιο συναισθημα μαζι με αλλον.(λεξικο Μπαμπινιωτη)
αποσυρομαι=εκαταλειπω προσπαθεια που εχω αρχισει.(απο το ιδιο λεξικο)

κατι ασχημο δεν ειπες,η διατυπωση θα επρεπε να ειναι καπως αλλιως,δλδ ενα αφου δεν κανετε αυτο που μ αρεσει τοτε κι εγω δεν σας παιζω,θα ταιριαζε καλυτερα,ειχες την ιδια συμπεριφορα και στην προηγουμενη προσπαθεια.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 07, 2010, 10:39:08 μμ από director »

Αποσυνδεδεμένος mlv500

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #358 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 10:42:35 μμ »
μου επιτιθεσαι διχως λογο και βγαζεις λανθασμενα συμπερασματα.
νομιζα οτι το προτζεκτ ξεκιναγε απο μηδενικη βαση στο ξαναλεω
επισης αποσυρομαι σημαινει δεν συμετεχω σε προτζεκτ το οποιο δεν μου αρεσε εξ αρχης.νομιζω θα ηταν εντελως δικαιο να με χαρακτηρισεις αν συμετειχα σε κατι που πριν δε μου αρεσε.
επισης τι σε νοιαζει ?εσυ δεν εισαι ικανοποιημενος απο το ολο σχεδιο τι σε νοιαζει τι κανουν οι αλλοι?αν ολα τα παιδια αποσυρθουν στο τελος θα εγραφες το ιδιο?
μηπως πρεπει να στρεψεις τα βελη στην αναξιοπιστια μιας εταιρειας κ οχι σεμενα?εγω δεν φταιω σε τιποτα να σου θυμισω που η λακο δεν παραδιδει και μαλιστα να σου πω την αληθεια ψιλοφοβηθηκα μην χασετε τα λεφτα σας αλλα απο οτι καταλαβα τουλαχιστον ειναι οκ ατομα
.δεν καταλαβαινω το υφος.ουτε πριν κοροιδεψα και οταν ειδα οτι κατι δεν μ αρεσεβγηκα εκτος.ειναι υποχρεωτικο να πραξω οπως θες ?
αυτα

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #359 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 11:02:03 μμ »
Παράθεση
ειναι υποχρεωτικο να πραξω οπως θες ?
αυτα
ειναι αυτονοητο να πραττεις κατα το δοκουν,κανενας δεν μπορει να σου αφαιρεσει το δικαιωμα,ομως δεν εχεις την νομιμοποιηση να ενασχολεισαι σε μια κοινη προσπαθεια αλλων παιδιων και ν αποπροσανατολιζεις.
Η συγκεκριμενη προσπαθεια γινεται μονο και μονο για να υπαρχει ενας κοινος κρικος που θα δενει καποια απο τα μελη της συγκεκριμενης παρεας,μ αυτο το σκεπτικο ολοι μας καναμε τους συμβιβασμους μας κι ακολουθησαμε αυτο που δημοκρατικα αποφασισαμε,ειτε σαν πλειοψηφουντες ειτε μη,δεν σταθηκαμε στο απολυτο γουστο μας και σεβαστηκαμε αυτο που οι περισσοτεροι φιλοι μας επελεξαν,αυτο φιλε μου λεγεται συμμετοχη,αυτο που λες εσυ λεγεται γουστο μου και συμφερον μου.
Επισης για ν αποσυρθεις απο κατι,πρεπει πρωτα να εχεις συμπραξει,συμπασχισει και πολλα αλλα συν....,εσυ δεν ειχες κανει κατι τετοιο συνεπως θεωρω ασυμβατη την ορολογια με την πραξη σου.
Εσυ καλε μου φιλε λες το εξης,γουσταρω το χ ρολοι με τα ψ γραφικα τα ζ χαραγματα που θα του δινει και μια μοναδικοτητα και χαρη και στην πολυπληθη συμμετοχη σας θα μου ερθει και φθηνοτερα,η σκεψη σου δεν ειναι μεμπτη,ομως δεν συναδει με την καλη προαιρεση και συγκαταβαση που προυποθετει μια ομαδικη προσπαθεια.
Δεν σου την πεφτει κανενας,προσπαθουμε να κανουμε διαλογο και μονον σαν τετοιο το αντιμετωπιζω.