ειναι υποχρεωτικο να πραξω οπως θες ?
αυτα
ειναι αυτονοητο να πραττεις κατα το δοκουν,κανενας δεν μπορει να σου αφαιρεσει το δικαιωμα,ομως δεν εχεις την νομιμοποιηση να ενασχολεισαι σε μια κοινη προσπαθεια αλλων παιδιων και ν αποπροσανατολιζεις.
Η συγκεκριμενη προσπαθεια γινεται μονο και μονο για να υπαρχει ενας κοινος κρικος που θα δενει καποια απο τα μελη της συγκεκριμενης παρεας,μ αυτο το σκεπτικο ολοι μας καναμε τους συμβιβασμους μας κι ακολουθησαμε αυτο που δημοκρατικα αποφασισαμε,ειτε σαν πλειοψηφουντες ειτε μη,δεν σταθηκαμε στο απολυτο γουστο μας και σεβαστηκαμε αυτο που οι περισσοτεροι φιλοι μας επελεξαν,αυτο φιλε μου λεγεται
συμμετοχη,αυτο που λες εσυ λεγεται γουστο μου και συμφερον μου.
Επισης για ν αποσυρθεις απο κατι,πρεπει πρωτα να εχεις συμπραξει,συμπασχισει και πολλα αλλα συν....,εσυ δεν ειχες κανει κατι τετοιο συνεπως θεωρω ασυμβατη την ορολογια με την πραξη σου.
Εσυ καλε μου φιλε λες το εξης,γουσταρω το χ ρολοι με τα ψ γραφικα τα ζ χαραγματα που θα του δινει και μια μοναδικοτητα και χαρη και στην πολυπληθη συμμετοχη σας θα μου ερθει και φθηνοτερα,η σκεψη σου δεν ειναι μεμπτη,ομως δεν συναδει με την καλη προαιρεση και συγκαταβαση που προυποθετει μια ομαδικη προσπαθεια.
Δεν σου την πεφτει κανενας,προσπαθουμε να κανουμε διαλογο και μονον σαν τετοιο το αντιμετωπιζω.