Αποστολέας Θέμα: Αγορα seiko monster  (Αναγνώστηκε 36776 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zan

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: Αγορα seiko monster
« Απάντηση #60 στις: Ιούνιος 17, 2010, 02:12:25 μμ »
Με πένσα προσπάθησες να ανοίξεις την κορώνα;
παναγία μου!!! :o

sory,δε μπορούσα να μη το σχολιάσω.

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• 42mm case
  • Extravaganza
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιούνιος 17, 2010, 02:23:56 μμ »
Αν προσπάθησες απλά να την τραβήξεις,προφανώς δεν θα ανοίξει ποτε.
Κανε αυτό που είπε ο george_ ξεβίδωμα.

Γενικότερα αυτού του τύπου τα ρολόγια έχουν βιδωτές κορόνες,σε περίπτωση που δεν το γνώριζες ;)

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #62 στις: Ιούνιος 17, 2010, 02:28:14 μμ »
Σήμερα παρέλαβα το δικό μου monster πορτοκαλί με μπρασελέ. Πρώτη εντύπωση πάρα πολύ καλή , μου αρέσει πολύ στο χέρι, είναι διαφορετικό με την πορτοκαλί πλάκα και νομίζω πως θα το ευχαριστηθώ ιδιαίτερα.

Αντιμετωπίζω ωστόσο ένα "μικρό" πρόβλημα. Δεν μπορώ να ανοίξω την κορώνα για τις ρυθμίσεις. Ξέρω πως ακούγεται γελοίο όμως με το χέρι δεν ανοίγει με τίποτα, ούτε καν στην τελευταία απόπειρα που έκανα με πένσα, σκέφτηκα λοιπόν να απευθυνθώ στο forum πριν χρησιμοποιηθούν ακόμα βιαιότερες μέθοδοι

πένσα?  :hangman:

πραγματικά θα ήθελα να ξέρω ποιες θα μπορούσαν να ήταν οι βιαιότερες μέθοδοι

Αποσυνδεδεμένος avionic

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιούνιος 17, 2010, 08:47:26 μμ »
Παιδιά ξέρω, είμαι τραγικός  :ups:

Και να πεις πως δεν είχα ακούσει για βιδωτή κορόνα? Άλλο που μέχρι στιγμής δεν είχα ποτέ τέτοιο ρολόι. Τέλος πάντων, νέος στο κουρμπέτι, παθαίνουμε, μαθαίνουμε και προπαντός προσέχουμε ώστε την επόμενη φορά να είμαστε πιο προσεκτικοί και υπομονετικοί. Ας ελπίσουμε πως το τερατάκι θα αποδειχτεί αντάξιο του ονόματος του και θα συγχωρήσει τη χοντράδα μου.

Όσο για τις βιαιότερες μεθόδους, καλύτερα να μην αναφερθώ...

Αποσυνδεδεμένος tsampinio

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Αύγουστος 21, 2010, 07:27:40 μμ »
καλησπερα φιλοι ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. θλω να αγορασω ενα orange monster και σκεφτομαι να το παρω απο εδω

http://global.ebay.com/SEIKO_ORANGE_SCUBA_AUTOMATIK_TAUCHERUHR_MONSTER_SKX781/150482357455/item

εχει καποιος αγορασει απο τον συγκεκριμενο 'η εχετε να προτεινετε καποιον αλλο.  ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος deuteroleptos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Αύγουστος 22, 2010, 03:28:00 πμ »
Γιατί δεν το αγοράζεις από Ελλάδα?από το emarket!Υπάρχει ενάς πωλητής (Lowprices) ο κύριος Χρήστος!!!θα έχεις ίδια και ίσως χαμηλώτερη τίμη και το ρολόι σε 1-2 μέρες στο σπίτι σου!!!!Εγώ είχα άριστη συνεργασία μαζί του και τώρα για οτιδήποτε θέλω τον καλώ στο κινητό του!!!

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Αύγουστος 22, 2010, 05:01:35 πμ »
καλησπερα φιλοι ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. θλω να αγορασω ενα orange monster και σκεφτομαι να το παρω απο εδω

http://global.ebay.com/SEIKO_ORANGE_SCUBA_AUTOMATIK_TAUCHERUHR_MONSTER_SKX781/150482357455/item

εχει καποιος αγορασει απο τον συγκεκριμενο 'η εχετε να προτεινετε καποιον αλλο.  ευχαριστω.

πρίν 2 μέρες παρέλαβα το δικό μου..από ebay...τί έκανα? είχα βάλει ότι monster υπήρχε στο ebay κ το παρακολουθούσα, για 10 μέρες παρακολουθούσα πάνω από 10 κομμάτια περιμένοντας τελευταία στιγμή να χτυπήσω ένα χαμηλά σε τιμή το οποίο θα ήταν σε κάποια ξεχασμένη δημοπρασία...τζίφος η δουλειά όλα ανέβαιναν πάνω από 150$...τελικά τί έκανα...βάζω μάξιμουμ τιμή 50$ κ αρχική προσφορά μου 1$ αρχίζουν κ πέφτουν οι προσφορές από άλλους, κάθε προσφορά που έπεφτε εμένα έμπαινε αυτόματα η επόμενη δικιά μου μέχρι να πιάσει το ταβάνι μου στα 50$, τελικά να μη στα πολυλογώ το ρολόι το πήρα 124$ συν 38$ μεταφορικά τουτέστιν 129€ περίπου...νομίζω καλή τίμη...ανέβασα το πήχη λίγο αλλά άξιζε...
ξεκίνα λοιπόν από την αρχή έτσι κ στις προσφορές θα βλέπουν συνέχεια το όνομα σου να αντιπροτείνει κ στο τέλος θα πούνε "Αυτός είναι αποφασισμένος να το τραβήξει οπότε ας το αφήσω..."

καλή επιτυχία κ αγορά
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,6759.msg108135.html#msg108135

Αποσυνδεδεμένος tsampinio

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Αύγουστος 22, 2010, 10:46:52 πμ »
φιλε deuterolepte κοιταξα στο e market και  ο lowprices δεν το ειχε.   του εστειλα μνμα αν παρω απαντηση καλως.

dragonAce καλοφορετο το ρολοι σου, λογω ελλειψης υπομονης και χρονου θα κανω μια αμμεση αγορα.

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Αύγουστος 22, 2010, 12:13:06 μμ »
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος Αλέξανδρος

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Αύγουστος 22, 2010, 12:38:49 μμ »
καλη αγορα...  ;)
[url]http://shop.ebay.com/pokemonyu/m.html?_nkw=seiko+monster&_sacat=0&_odkw=&_osacat=0&_trksid=p3911.c0.m270.l1313[/url]

Εγώ πήρα το δικό μου από αυτόν και μάλλον από αυτόν το πήρε και ο Dragonace... Είναι εντάξει...

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Αύγουστος 23, 2010, 10:14:08 πμ »
Μάγκες υπάρχει και άλλος, ο οποίος πρέπει να το ίδιο και το αυτό πρόσωπο
http://shop.ebay.com/i.html?LH_Auction=1&Brand=Seiko&_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A3475&rt=nc&_dmpt=Wristwatches&_ipg=&_ssn=premierworld&_trksid=p3286.c0.m14.l1581&_pgn=2 .

Οποιος πρόλαβε το monster είδε  ;)
Σφαγή μιλάμε.
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Αύγουστος 23, 2010, 01:32:29 μμ »
Εγώ πήρα το δικό μου από αυτόν και μάλλον από αυτόν το πήρε και ο Dragonace... Είναι εντάξει...

ακριβώς τον ίδιο σωστός

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Οκτώβριος 04, 2010, 09:29:44 μμ »
Ελεω ΔΝΤ εγκατελειψα τις προσπαθειες για stowa και αρκεστηκα σε ενα monsteraki στην εκπληκτικη τιμη των 109 ευρω με τα μεταφορικα,τον παρηγγειλα απο τον pokemonyu που πηρε κι ο φιλος Αλεξανδρος,ποσο και ρο εκανε να σου ερθει?

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Οκτώβριος 04, 2010, 09:53:36 μμ »
Ξερει κανενας που μπορω να βρω το γνησιο μπρασελε του?Εκανα την μ@λ@κι@ και το πηρα με το καουτσουκ. :-\

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 12:49:12 πμ »
O τυπος μου εστειλε αυτο το μνμ,τι εννοει?

> Due to Heavy Tax and Customs problems in Greece, I will send out the item by registered mail instead of FedEx and I will use the extra payment to buy insurance for the parcel. Normally 12-15 days for delivery. (The parcel might delay due to heavy clearance and tight security check in your country)

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 01:01:59 πμ »
Οχι κουριερ αλλά συστημένο με απλό ταχυδρομείο + ασφάλιση με τα ρέστα. Καλά είναι.
Πρόσεξε μόνο να είναι το μπρασελέ του monster και όχι ένα 20mm seiko.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 01:09:11 πμ »
Αυτο το μνμ ηρθε απο τον πωλητη του ρολογιου, στο σαιτ που μολις ειδα στο πμ σου δεν εχει το μπρασελε του monster. :(.Eυχαριστω παντως.

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 08:44:21 πμ »
τον παρηγγειλα απο τον pokemonyu που πηρε κι ο φιλος Αλεξανδρος

ρε παιδια, στους πλειστηρισαμους του γραφει, οτι δεν στελει ρολογια στην ευρωπη,
(εκτος απο καποια, που τα στελει μονο στη γερμανια).

εσεις πως τα καταφερατε να αγορασετε απο αυτον?? 

Shipping to: N. and S. America, Asia, Australia
το 'πε και το 'κανε!!

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #78 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 09:03:50 πμ »
Για αγορά Seiko ρολόγια και παρελκόμενα και για να μην σκέφτεστε τελωνεία-φόρους κλπ υπάρχει και αυτό

http://myworld.ebay.co.uk/justseiko/

Εχω πάρει από κει είναι αξιόπιστο

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 09:41:31 πμ »
Ολο το βραδυ με επιασε φρενιτιδα και βρηκα σε ολο το νετ μονο αυτο
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180564089984&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:GB:1123#ht_1903wt_911
Και το πηρα φυσικα,μου στοιχισε τελικα το ρολοι παραπανω,ολα μαζι με ματαφορικα 165Ε.