Αποστολέας Θέμα: service,που εμπιστευομαστε τα ρολογια μας?  (Αναγνώστηκε 24058 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
service,που εμπιστευομαστε τα ρολογια μας?
« Απάντηση #60 στις: Μάρτιος 28, 2007, 09:21:11 μμ »
υπαρχουν ικανοι και καλοι τεχνιτες που αναλαμβανουν κατι τετοιο αλλα και αλλα πιο πολυπλοκα.για τη ρολεξ οτι δεν αναλαμβανει ρολογια της τοσο παλια δε με πειθει τοσο αλλα.δεν το ξερω αυτο.

Αποσυνδεδεμένος vsk

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Μάρτιος 28, 2007, 10:27:23 μμ »
Δεν το πιστεύω η Rolex να μην αναλαμβάνει παλιά ρολόγια της για service!
Πάντως και για ν' απαντήσω κι εγώ στο αρχικό θέμα, για ένα φτηνό ρολόι θα εμπιστευόμουν έναν έμπιστο κι έμπειρο ρολογά, για ένα ακριβότερο μόνο στην εταιρία (κατά προτίμηση θα το έστελνα στο εξωτερικό), ενώ αν είχα κάποιο πολύ πολύ ακριβό ρολόι θα το πήγαινα αυτοπροσώπως για service στα κεντρικά της εταιρίας!

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Μάρτιος 28, 2007, 10:54:14 μμ »
Παράθεση από: "nomikosas"

τι λες ρε φιλε ferengi! πρωτον αυτο ειναι ενα blog ενος που λεει οτι νανε...
κ εγω αυριο κανω ενα blog Κ λεω οτι μου ερθει.. τι παει να πει οτι ειναι σωστο? δευτερον μην βγαζεις ευκολα συμπερασματα κ δες λιγο τι του λεει στα σχολια ενας με το ονομα dimitris..  τριτων για να τελειωνουμε αυτο δεν ισχυει που λες γιατι ρωτησα κ εμαθα κ εκτος αυτου οχι μονο 25ετιας.. αλλα κ οσο παλιο κ αν ειναι στο κανει καινουργιο!

σε φορουμ του εξωτερικου εχω δει παρα πολλες περιπτωσεις που πηγαιναν για service-ανακατασκευει vintage μοντελα.. τι να λεμε τωρα...
[url]http://www.rolexreferencepage.com/1680/1680a.html[/url]
[url]http://www.rolexreferencepage.com/1680/1680b.html[/url]

Είναι αλήθεια ότι την ώρα που έγραψα την απάντησή μου δυστυχώς δεν είχα χρόνο να διαβάσω όλο το blog, στάθηκα μόνο στο ότι επρόκειτο για επίσημη, έγγραφη απάντηση της Rolex Ισπανίας και (κακώς) εμπιστεύτηκα την μετάφραση του blogger, o οποίος δεν είναι κάποιος τυχαίος, το Kronos Club είναι από τα γνωστά site του χώρου. Η μετάφραση αποδείχτηκε ότι έχει αρκετά σφάλματα και γι' αυτό πέρασα το κείμενο από αυτόματο μεταφραστή σε μια προσπάθεια να περάσει το βασικό μήνυμα της απάντησης της Rolex Ισπανίας:

We have received your letter through Rolex Geneva, to which we allowed ourselves to respond to you, informing to you into the following thing:

Rolex makes an effort to assure the availability necessary cartridge belts for the maintenance of the clocks of range Oyster the product by a period of 25 years. A complete revision of a Oyster that does not exceed this age will be covered in principle, by an international guarantee of a year.

However, we can continue reviewing clocks that surpass the 25 years, as in your case, but we cannot offer the international guarantee. Your clock, that is 36 years old, has been reviewed and in the future we will continue trying to maintain it, knowing that the spare part stock certain is exhausted.

On the other hand the possibility exists of repairing it by qualified craftsmen and with a high degree of knowledge of our clocks in Geneva. In necessary case our center can facilitate these contacts to you. We hoped to continue telling on its confidence and that your clock continues working by many years.

Το γεγονός λοιπόν παραμένει ότι τουλάχιστον η Rolex Ισπανίας δεν δίνει εγγύηση για επισκευές ρολογιών άνω των 25 ετών. Αναφέρει επίσης σαφώς ότι δεν υπάρχει στοκ ορισμένων ανταλλακτικών (υποθέτω τουλάχιστον τοπικά στη Rolex Ισπανίας) για το συγκεκριμένο μοντέλο (το οποίο δυστυχώς αναφέρεται γενικώς ως Oyster). Πώς τώρα περιμένουν να το επισκευάσουν άλλοι τεχνίτες είναι κάτι που δεν διευκρινίζεται. Όπως αναφέρει κι ο dimitris (φαντάζομαι πρόκειται για τον dimatha) μου κάνει εντύπωση πώς η μαμά Rolex επιτρέπει τέτοια πολιτική από τη Rolex Ισπανίας, αν όντως υπάρχει στοκ ανταλλακτικών και το ρολόι μπορεί να επισκευαστεί. Γιατί να μπει ο πελάτης σε περιπέτειες αλληλογραφίας και δεν του έλεγαν εξαρχής ότι το ρολόι μπορεί να επισκευαστεί σε ειδικό τεχνίτη;

Υ.Γ.: Εκφράσεις του στυλ "τι λες ρε φίλε" θα σε παρακαλούσα να τις αποφύγεις στο μέλλον γιατί δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις τόσο καλά για να τις χρησιμοποιείς χωρίς κίνδυνο παρεξήγησης.

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Μάρτιος 28, 2007, 11:34:46 μμ »
ειπα ''τι λες ρε φιλε ferengi''..  δεν ειπα σκετο ''τι λες ρε φιλε''...
αλλο ειναι να λες εναν πχ ''τι λες ρε φιλε κωστα'' κ αλλο ειναι να λες εναν σκετο ''τι λες ρε φιλε''.... κτλ ακομα ρολο παιζει κ ο τονος που το λες..
Τελος πιστευω οτι δεν πρεπει να σε ξερω για να σου πω ενα απλο τι λες ρε φιλε ferengi... δεν καταλαβα τον λογο που θιχτηκες.!

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Μάρτιος 28, 2007, 11:41:30 μμ »
Νομίζω ότι θίχτηκε από το "ρε". Καλά είναι να αποφεύγουμε παρόμοιες εκφράσεις για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις :offtopic
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Μάρτιος 29, 2007, 12:10:58 πμ »
εγω ουτε καν το σκεφτηκα αυτο.ετσι οπως θα μιλουσα σε ενα φιλο μου μιλησα.. ferengi δεν ηθελα να σε θιξω!

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Μάρτιος 29, 2007, 06:41:04 μμ »
Βασικά το ρε δεν είναι παρεξηγήσιμο όλοι και καλά θίγονται ενω το ακούνε κάθε μέρα,τέλος θα ήθελα να πω για rolex οτι ο καθένας μπορεί να γράφει οτιδήποτε θέμα είναι κατά πόσο ισχύει μη τα παίρνουμε ολα τις μετρητις
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Μάρτιος 29, 2007, 09:02:00 μμ »
Οκ, δεν υπάρχει πρόβλημα, την ώρα που έγραφα το μήνυμα ήμουν και κουρασμένος οπότε με ενόχλησαν πράγματα που κανονικά δεν με ενοχλούν.  :partyman:

Αποσυνδεδεμένος orologopios

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Μάρτιος 31, 2007, 04:31:56 μμ »
κυριοι θα σημφονισο με τον κυριο george_ στο οτι "υπαρχουν ικανοι και καλοι τεχνιτες που αναλαμβανουν κατι τετοιο αλλα και αλλα πιο πολυπλοκα" οι πολυ καλη τεχνιτες δεν εργαζοντε σε αντιπροσοπιες πλιν ελαχιστον εξερεσεον

Αποσυνδεδεμένος TritosGr

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Απρίλιος 29, 2007, 03:14:43 μμ »
Νομιζω πως μπορω να βοηθησω αρκετους απο εσας εδω με Service στην Θεσσαλονικη απο εμπειρο "καραβανα" στο ειδος.