Αποστολέας Θέμα: SOSSSSS ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΙ  (Αναγνώστηκε 19515 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος foibos

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: SOSSSSS ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΙ
« Απάντηση #40 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 12:22:57 πμ »
Εγώ προσωπικά έχω πιστεί οτι είναι καλύτερα τα μηχανικά από τα quartz!

Από την στιγμή που εσένα δεν σε νοιάζει ο μηχανισμός που θα φοράει το ρολόι εγώ θα περνούσα μια φωτογραφία του breitling στο κινητό μου, θα πήγαινα στο μαγαζί, θα δοκίμαζα τα Τag και τα Longines, θα κοίταζα και την φωτο του BR και θα διάλεγεγα αυτό που μου καθόταν πιο καλά στο μάτι εκείνη την ώρα!

Αν τώρα σε νοιάζει περισσότερο το πρεστιζ του ρολογιού, από ότι έχω καταλάβει τα BR είναι πιο high class ρολόγια, θα διάλεγα το BR, με το όσο ρίσκο σου είπα και νωρίτερα να μην είναι όπως το έχεις φανταστεί!

Επίσης, αν το θες τόσο πολύ το BR, το έχεις ερωτευτεί παράφορα, αν δεν το πάρεις μπορεί να μην σε ικανοποιεί το ρολόι που τελικά επέλεξες!

Επειδή τώρα φοβάμαι ότι μόνο θα αγχώνεσαι, εγώ θα σου έλεγα, να σταματήσεις να ψάχνεις, να ασχοληθείς με άλλα πράγματα και αύριο ήρεμος, χαλαρός να ξαναδιαβάσεις το θέμα αυτό και να πας στο μαγαζί να πάρεις την τελική σου απόφαση!

Σίγουρα οι απαντήσεις μου δεν μπορούν να σου πουν πιο είναι καλύτερο και πιο χειρότερο, δεν έχω τις γνώσεις, απλά ως άλλος άσχετος σου λέω πως θα προσπαθούσα να σκεφτώ να ήμουν στην θέση σου! :)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 23, 2009, 12:35:15 πμ από foibos »

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 12:25:55 πμ »
Φίλε drnok, καταρχάς χαλάρωσε λίγο. Εδώ εγώ, που είμαι στην απέξω, αγχώθηκα διαβάζοντας απλώς τα ποστ σου. :D Άλλωστε όπως λέει η παροιμία "Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά", "Όποιος βιάζεται σκοντάφτει" (και ουχί προφταίνει) κ.ο.κ.

Το λεπόν ... αν θες να πάρεις κάτι αξιόλογο, ξεχνάς το quartz. Στεγνά.

Δεν ξέρω όμως αν ο γνώμονας για σένα είναι το "αξιόλογο" του πράγματος ή αν αυτό που θες κατά βάθος είναι το ρολόι να σ' αρέσει και τελείωσε.
Στη δεύτερη περίπτωση, δεν έχεις να σκεφτείς και πολλά, οπότε μη ζαλίζεις το μυαλό σου. Πάρε π.χ. όποιο θεωρείς ότι θα φορέσεις/απολαύσεις περισσότερο. Απλά πράγματα. Quartz, ξε-quartz, δεν έχει σημασία.
Στην πρώτη περίπτωση, δες τα Longines. Γκάμα αξιόλογων ρολογιών να επιλέξεις σε αυτά τα χρήματα. Σαν να λέμε "το τερπνόν μετά του ωφελίμου".

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 12:39:19 πμ »
  Διάλεξε αυτό που σου έκανε κλικ... Πήγαινε με το συναίσθημα, αν δεν μπορείς να αποφασίσεις...
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος drnok

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 12:44:11 πμ »
ευχαριστω πολυ νιν...αν καταλαβα καλα το αρνητικο με τα quarz ειναι οτι χαλανε ευκολα με το περασμα του χρονου.απλα οπως προειπε και ενα αλλο μελος αλλη χαρη να φορας br και αυτο ειναι που με κανει και κολλαω ρε γ...το.μακαρι να τα ειχα εγω και να τα χωνα σε br automatic .και η πλακα ειναι οτι το αναλογο br automatic απο 3080 ο κοσμηματοπωλης,φιλος γαρ, μου το αφηνε 2280.αλλα τι να πεις στην καημενη την πεθερα που ξεκινησε απο τα 1000...οτι καλα τα 1600 που εφτασες αλλα για να παρω αυτο που θελω και που διαφερει θα σπρωξω κ εγω αλλα 600...ξεφτιλα ειναι...και η πλακα εινα οτι τα εχω αλλαααα...

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 12:50:14 πμ »
 Δεν θα είναι η πεθερά σου μαζί σου όταν θα το αγοράσεις... Η θα πας μόνος η με την μελλουσα μνηστή σου... Οπότε βάζεις κρυφά και καποιο ποσό δικόι σου... Πάρε τη μνηστή σου και πηγαινε..
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 12:51:38 πμ »
-Καλησπερα και ευχες μου τα ονειρα σας!...

Τι θα ελεγες για ενα εκ των BREITLING 'SUPEROCEAN'

και 'STEΕLFISH'

προκειμενου περαν του ονοματος και της προσδοκωμενης -με την εκπτωση- τιμης, να συνδυασεις αυτοματο μηχανισμο και αυτο που αισθητικα σου αρεσει?!...  ;D

-Υποψιν, τα παραπανω διατιθενται και σε αλλα χρωματα καντραν, οπως και σε εκδοση με λουρακι...

Φιλικα,
Watch-Collector
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 23, 2009, 01:05:22 πμ από Watch-Collector »
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 12:51:55 πμ »
Θα συμφωνήσω και εγώ ότι τα Longines είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα. Έχει όμως πολλά μοντέλα να κοιτάξεις από διάφορες σειρές και δεν ξέρω αν είναι εφικτό να αποφασίσεις σε μια μέρα.
Μεταξύ των 2 του πρώτου σου ποστ, επειδή και εγώ είμαι της άποψης ότι 1500+ είναι πολλά για quarz θα πήγαινα στο Tag Heuer Link. Τώρα βγήκε και ο διάδοχος του link calibre 5, το νούμερο 6 δηλαδή που είναι πολύ κομψό και έχει υποκαντράν δευτερολπέπτων στη θέση 6.

Δυστυχώς δεν μπορώ να ποστάρω τώρα φωτογραφία αλλά στο google θα βρεις εύκολα. Υπάρχει και συλλεκτική έκδοση Tiger Woods, νομίζω ο διάσημος γκολφίστας είναι και επίσημος "πρέσβης" της σειράς. Καλό θα ήταν βέβαια να το αποκρύψεις αυτό από γυναίκα και πεθερά, μην νομίζουν ότι τον έχεις και πρότυπο δηλαδή τώρα που πας για γάμο!  ;)

We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 12:54:04 πμ »
Tα quartz δε χαλάνε εύκολα και είναι ακριβέστερα από τα μηχανικά. Απλώς δεν είναι ρολογομηχανές -είναι μόνο μηχανές. Αν δεν έχεις πρόβλημα μ' αυτό πάρε το Breitling -όσο κι αν είναι πολύ ακριβό γι' αυτά που προσφέρει. Αλλιώς, Longines. Αλλιώς, το ρολόι δε θα παρίσταται στον αρραβώνα και θα αποφασίσεις χωρίς βιασύνες. Αλλιώς, Longines. Αλλιώς, Longines.  :) :)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 01:06:49 πμ »
Φίλε μου αφού το πήρες απόφαση να :hangman: να ζήσετε και να ευτυχήσετε :love:

Καταρχήν ηρέμησε και μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις.
Αφού ρωτάς την γνώμη μας και θέλεις να την λάβεις υπόψη σου, διάβασε αυτά που θα σου προτείνουν οι φίλοι και θα βγάλεις σίγουρα συμπέρασμα ;)

Τo Breitling είναι πανέμορφο ρολόι, στιβαρό, ποιοτικό κι από ιστορική εταιρεία, οπότε αν δεν τίθεται για σένα θέμα μηχανισμού πάρτο. Οφείλω όμως να σου πω ότι εγώ δεν έδινα για quartz ούτε τα μισά λεφτά. Άλλη όμως οπτική γωνία έχω εγώ κι άλλη εσύ, οπότε αν απλά θέλεις ένα ρολόι και τίποτα παραπάνω, το Chrono Colt είναι μια επιλογή. Η λιανική τιμή του είναι 2030 ευρώ με δερμάτινο λουράκι, άρα σου έχει γίνει μια έκπτωση 20%, καλή για επαρχία, συνηθισμένη για Αθήνα που θα μπορούσες και κάτι καλύτερο.
Από αυτή την εταιρεία, της οποίας είμαι fun, θα μπορούσες να δεις σε αυτόματο το Superocean με λιανική τιμή 1980 ευρώ με pvc λουράκι, άρα στα ίδια χρήματα με το Chrono Colt.

Αν μπορείς να βοηθήσεις λίγο οικονομικά κι εσύ, αξίζει να πας στο στυλ του quartz, αλλά σε αυτόματο χρονογράφο, στο Chrono Superocean με λιανική τιμή 3080 ευρώ με δερμάτινο λουράκι

και στο Cockpit με λιανική τιμή από 2990 ευρώ με δερμάτινο λουράκι, πραγματικό κουκλί κατ'εμέ

Φεύγοντας από την Breitling και πηγαίνοντας στην Tag Heuer, θα σου πω κι εγώ όπως και οι άλλοι φίλοι ότι το συγκεκριμένο ρολόι δεν μου έκανε εντύπωση από την φωτογραφία, από κοντά δεν ξέρω. Σε Tag  και σ'αυτή την κατηγορία χρημάτων θα σου πρότεινα το Monaco, κλασσικό, διαχρονικό και πάντα στη μόδα

Και πάμε στη Longines. Τα παρακάτω μοντέλα τα έχω προτείνει αρκετές φορές σαν value for money στην κατηγορία τους
Admiral Gmt με λιανική τιμή από 1870 ευρώ

Conquest Chrono με κεραμεική στεφάνη με λιανική τιμή από 1620 ευρώ

Grande Vitesse με λιανική τιμή από 1800 ευρώ

Φιλικά, Γιάννης

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #49 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 01:10:16 πμ »
-Καλησπερα και ευχες μου τα ονειρα σας!...

Τι θα ελεγες για ενα εκ των BREITLING 'SUPEROCEAN'

και 'STEΕLFISH'

προκειμενου περαν του ονοματος και της προσδοκωμενης -με την εκπτωση- τιμης, να συνδυασεις αυτοματο μηχανισμο και αυτο που αισθητικα σου αρεσει?!...  ;D

-Υποψιν, τα παραπανω διατιθενται και σε αλλα χρωματα καντραν, οπως και σε εκδοση με λουρακι...

Φιλικα,
Watch-Collector

:up: :2thumbs: :2thumbs:
τελειο και breitling,και μηχανικο,και σε τιμες <πεθερας>

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 01:28:09 πμ »
Εγω δεν θα αφηνα με τιποτα την πεθερα να βαλει περισσοτερα απο οσο αρχικα(μπορει) , αφου σου εδινε 1000 παιρνεις 1000 , βαζεις εσυ τα υπολοιπα και παιρνεις το ρολοι που σου αρεσει και ειναι Κυριος.Εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα....

Αποσυνδεδεμένος drnok

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 01:30:23 πμ »
ευχαριστω πολυ γιαννη...να ξερεις οτι εκτιμω πολυ τα post σου,οπως βεβαια και των αλλων φιλων...για το longines με την κεραμικη εστια το δοκιμασα και μου φανηκε πολυ χοντροκομμενο και ακομψο...το grande vitesse ειναι στο ιδιο κοψιμο?επισης τα br πως ειναι στο χερι μια που τα ξερεις...το μονακο φαινεται πολυ elegant αλλα εχω κολλημα με τα πολυγωνικα...παντως φαινεται κουκλι...η αληθεια ειναι πως τα tag μου εστρωναν καλυτερα στο χερι?καλο το σουπεροσεαν αλλα πολυ απλο ρε γιαννη...και οπως ειπα κ για τα ω δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα μονο για να γραφει ω η br στο καντραν

Αποσυνδεδεμένος drnok

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 01:33:37 πμ »
ε ενταξει ρε αμαρτολε δεν την πιεσα κιολας...μονη της προσφερθηκε η γυναικα οταν ειδε τις τιμες που επαιζαν

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 01:50:11 πμ »
   Το Grande Vitesse είναι πιο κομψό από το Conquest και εγώ για τον εαυτό μου θα το προτιμούσα. Περισσότερο κι από τα δύο όμως μου αρέσει το Admiral που χωρίς να είναι φορτωμένο, έχει γεμάτο καντράν. Πάντως τα Longines, πέρα από το αισθητικό κομμάτι, είναι καλές επιλογές στα χρήματα αυτά.
   Κρίμα που δεν μπορείς να δεις Breitling από κοντά, ίσως άλλαζες άποψη για το Superocean, είναι πολύ καλύτερο από κοντά. Πάλι όμως η επιλογή ρολογιού από φωτογραφία είναι πολύ παρακινδυνευμένη.
   Το Monaco αν μπορείς δοκίμασέ το, παρότι τετράγωνο, ίσως στο χέρι σου κάτσει καλά.
   Είναι σίγουρο ότι δεν μπορείς να ανεβείς οικονομικά; To Chrono Superocean και ειδικά το Cockpit είναι ρολογάρες.

Πρόταση: Πάρε το πρωινό intercity κι έλα Αθήνα να τα γυρίσουμε παρέα. Το απόγευμα θα είσαι πίσω με διαμορφωμένη άποψη ;D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 04:10:01 πμ »
επειδη εχουμε διαφορετικη θεωρηση των πραγματων και το πιο πιθανο ειναι να σε μπερδεψουμε,καλυτερα να αγορασεις οποιο σου κανει κλικ ,εως 1650 ευρω και να το χαρεις.

ολα τα ρολογια που ειδες ειναι πολυ καλα και απο σοβαρες εταιριες.αυτο που πρεπει να σε αγχωνει λιγο ισως, ειναι ο γαμος και οχι ενα ρολοι.

Σας ευχομαι οτι καλυτερο!!!! ;)

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 05:00:34 μμ »
ευχαριστω πολυ γιαννη...να ξερεις οτι εκτιμω πολυ τα post σου,οπως βεβαια και των αλλων φιλων...για το longines με την κεραμικη εστια το δοκιμασα και μου φανηκε πολυ χοντροκομμενο και ακομψο...το grande vitesse ειναι στο ιδιο κοψιμο?επισης τα br πως ειναι στο χερι μια που τα ξερεις...το μονακο φαινεται πολυ elegant αλλα εχω κολλημα με τα πολυγωνικα...παντως φαινεται κουκλι...η αληθεια ειναι πως τα tag μου εστρωναν καλυτερα στο χερι?καλο το σουπεροσεαν αλλα πολυ απλο ρε γιαννη...και οπως ειπα κ για τα ω δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα μονο για να γραφει ω η br στο καντραν

Σε πολυγωνικό , κοίταξε και ο Riviera της Baume and Mercier.

Αποσυνδεδεμένος capitano

• 38mm case
  • Να πέσεις επιτρέπεται. . Να σηκωθείς επιβάλλεται !
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 08:55:28 μμ »
Σε BREITLING κοίτα και το SEAWOLF. Με μιά καλή έκπτωση και λουράκι σιλικόνης προσεγγίζει τιμές πεθεράς. Αυτόματο, θηρίο, στεγανό στα 3000μ., διάφορες χρωματικές επιλογές καντράν ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ. Τι άλλο θέλεις ? Άντε καλοφόρετο και να ζήσετε.
                         Φιλικά Γιώργος.

Αποσυνδεδεμένος foibos

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δεκέμβριος 23, 2009, 09:09:50 μμ »
Τελικά σε ποιό κατέληξες;

Αποσυνδεδεμένος drnok

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δεκέμβριος 30, 2009, 04:06:07 μμ »
Γεια σας και παλι λοιπον...τομε νεο ρολοι στην κατοχη μου...και η αληθεια ειναι πως το εχω λατρεψει...και ειναι αυτο    http://www.prestigetime.com/item/Longines/Master-Automatic-Chronograph-44mm/L2.693.4.78.6.html  Bεβαια δεν τελειωνω εδω...πρεπει να σας μεταφερω και εντυπωσεις απο οτι δοκιμασα...και πιστεψτε με ηταν πολλα...χαχα.Ευθυς εξαρχης να αναφερω οτι μεταφερω προσωπικες εμπειριες,εντυπωσεις,αποψεις και γουστα.Παμε λοιπον...διαπιστωση 1η...αν και απο μικρος ονειρο μου ηταν η αποκτηση ενος tag πλεον τα εχω απομυθοποιησει τελειως...παντα για ενα ευρος τιμης εως 1700-1800 ευρω...πολυ μικρες κασες,εφετζιδικα σεχρωματα αλλα φτωχα κατα τα αλλα καντραν,κοστος πολυ μεγαλο σε σχεση με αλλες καλες εταιριες που προσφερουν σε αναλογα μοντελα το ιδιο αποτελεσμα τοσο μηχανολογικα οσο και αισθητικα...μια μικρη εξαιρεση για το απλο monaco αλλα το πειμενα πιο εντυπωσιακο απο κοντα-οσο στη φωτο-και οχι τοσο σοβαρο και μεγαλιστικο...αν και σοβαρο ειναι και αυτο που πηρα αλλα το μονακο ξεφευγει...ηλικιακα-. το καινουργιο μονακο τα σπαει πανεμορφο αλλα και πανακριβο. Longines: η σειρα master collection απιστευτα ομορφη αν και το 1ο σε πωλησεις τους moonface ειναι για πολυ μικρους καρπους-και μιλαω εγω που εχω μικρο καρπο...οχι σχετικα μικρο,μιλαω για ΜΙΚΡΟ καρπο...οπως ελεγε και ο κοσμηματοπωλης μου απορει πως ενα τοσο μη ανδρικο ρολοι σε μεγεθος παντα για να μην παρεξηγηθουμε πουλαει τοσο πολυ...χαχα.γαι οσους ψαχνουν καλο αθλητικο-κυριλε-σοβαρο-ομορφο ρολοι το longines admiral gmt τα σπαει...κατα τα αλλα τα περισσοτερα longines ειναι πολυ χοντροκομμενα και εμενα προσωπικα δεν μου εκαναν κλικ...τα edox μου φανηκαν παρα πολυ ομορφα αλλα τι να κανουμε ειναι και το κολλημα μου με τις 3 εταιριες που ανεφερα σε αλλο ποστ.Απο Ω τι να πω...τη λατρευω σαν εταιρια,αλλα σε κατι ομορφο φευγουμε απο 2300 και πανω και συγκεκριμενα αυτο που μου αρεσε ειχε αρχικη 3500 ευρω(θα σας το δειξω αλλη φορα...χαχα).Τα φθηνα...σ.σ. που λεει ο λογος...των 1700 ευρω συγχωρεστε τον ελαφρως ασχετο μηχανολογικα κατα τα αλλα για τον χαρακτηρισμο αλλα μου φανηκαν πολυ πτωχα που απλα παραανεβαινε η τιμη τους λογω του Ω στο καντραν.Raymond Weil:ομορφα-πανακριβα-μηχανολογικα αρκετα πισω απο longines-tag και φυσικα Ω-life style ρολογια και εταιρεια που οπως μου μετεφεραν ολοι οι πωλητες δειχνει ενω ξεκινησε εντυπωσιακα να μενει στασιμη...το nabucco πολυ χοντροκομμενο και εδω...για εμενα ΜΑΚΡΥΑ.καλα τα hamilton αλλα πολυ αντιγραφη σε tag και longines ρε παιδι μου...εγω θελω κατι προτωτυπο.πανεμορφα τα montblanc-δεν πηρα απλα και μονο λογω κολληματος με τις 3 εταιριες που προανεφερα...παλι λογια κοσμηματοπωλη:αυτους αφησε τους να βγαζουν στυλο και πενες...χαχα γινομαι κακος το ξερω-εμενα μου αρεσαν οπως και να εχει...εμφανισιακα σκιζουν.μεταφερω και μια πολυ ωραια ιστορια-θρυλο-μυθο που ακουσα για τα rado:αληθευει πως αναγραφουν στην κασα 666(η συλλεκτικη σειρα) και πως η μοιρα καθε κατοχου ενος rado ειναι να πεθαινει νωρις???πλακα εχει...αυτα προς το παρον...κουραστηκα να γραφω...ουφ...αα ξεχασα να αναφερω οτι το longines το πηρα με 25.5% εκπτωση.αρχικα μου το εδινε με 15-20%.ηθικο διδαγμα:ΚΑΝΤΕ ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΙ...σ.σ. μολις επιασα το πομολο της εξοδου προσθεσε το αλλο 5.5%.περιμενω σχολια...ξερω εκ των προτερων οτι πολλα θα ειναι και αρνητικα...τι να κανουμε ΔΕΚΤΑ και αυτα...χαχα   

Αποσυνδεδεμένος foibos

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δεκέμβριος 30, 2009, 04:31:09 μμ »
Εγώ έχω να πω μόνο ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ!!!! :)