Φίλε μου αφού το πήρες απόφαση να

να ζήσετε και να ευτυχήσετε

Καταρχήν ηρέμησε και μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις.
Αφού ρωτάς την γνώμη μας και θέλεις να την λάβεις υπόψη σου, διάβασε αυτά που θα σου προτείνουν οι φίλοι και θα βγάλεις σίγουρα συμπέρασμα

Τo Breitling είναι πανέμορφο ρολόι, στιβαρό, ποιοτικό κι από ιστορική εταιρεία, οπότε αν δεν τίθεται για σένα θέμα μηχανισμού πάρτο. Οφείλω όμως να σου πω ότι εγώ δεν έδινα για quartz ούτε τα μισά λεφτά. Άλλη όμως οπτική γωνία έχω εγώ κι άλλη εσύ, οπότε αν απλά θέλεις ένα ρολόι και τίποτα παραπάνω, το Chrono Colt είναι μια επιλογή. Η λιανική τιμή του είναι 2030 ευρώ με δερμάτινο λουράκι, άρα σου έχει γίνει μια έκπτωση 20%, καλή για επαρχία, συνηθισμένη για Αθήνα που θα μπορούσες και κάτι καλύτερο.
Από αυτή την εταιρεία, της οποίας είμαι fun, θα μπορούσες να δεις σε αυτόματο το Superocean με λιανική τιμή 1980 ευρώ με pvc λουράκι, άρα στα ίδια χρήματα με το Chrono Colt.

Αν μπορείς να βοηθήσεις λίγο οικονομικά κι εσύ, αξίζει να πας στο στυλ του quartz, αλλά σε αυτόματο χρονογράφο, στο Chrono Superocean με λιανική τιμή 3080 ευρώ με δερμάτινο λουράκι

και στο Cockpit με λιανική τιμή από 2990 ευρώ με δερμάτινο λουράκι, πραγματικό κουκλί κατ'εμέ

Φεύγοντας από την Breitling και πηγαίνοντας στην Tag Heuer, θα σου πω κι εγώ όπως και οι άλλοι φίλοι ότι το συγκεκριμένο ρολόι δεν μου έκανε εντύπωση από την φωτογραφία, από κοντά δεν ξέρω. Σε Tag και σ'αυτή την κατηγορία χρημάτων θα σου πρότεινα το Monaco, κλασσικό, διαχρονικό και πάντα στη μόδα

Και πάμε στη Longines. Τα παρακάτω μοντέλα τα έχω προτείνει αρκετές φορές σαν value for money στην κατηγορία τους
Admiral Gmt με λιανική τιμή από 1870 ευρώ

Conquest Chrono με κεραμεική στεφάνη με λιανική τιμή από 1620 ευρώ

Grande Vitesse με λιανική τιμή από 1800 ευρώ

Φιλικά, Γιάννης