Φίλοι μου καλησπέρα και από ένα ακόμη νέο μέλος του εκπληκτικού αυτού φόρουμ...παρακολουθώ χρόνια τώρα το φόρουμ σαν απλός θεατής αλλά πλέον χρειάζομαι πραγματικά τη βοήθεια και τα φώτα σας μια και ο χρόνος με πιέζει αφόρητα...και εξηγούμαι...μετά από ώριμη-χαχα....- σκέψη αποφασίσαμε με την κοπέλα μου να αρραβωνιαστούμε την Πρωτοχρονιά...αφού λοιπόν τόσο καιρο αναλωνόμουν μονάχα σε μονόπετρα,βέρες και όλα τα υπόλοιπα μπιχλιμπιδοειδή δώρα της κοπέλας καποια στιγμή έφτασε και η ώρα...του μελλοντικού μου ρολογιου.Φευ όμως....η αναποφασιστηκοτητα,η δουλεια,οι αλλαγες στα οικονομικά στανταρ από την πλευρα της μέλλουσας πεθεράς με οδήγησαν όχι μόνο στο να μην έχω επιλέξει ακόμη αλλά να ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσω μέχρι αύριο στον κοσμηματοπώλη....κλαψ...βέβαια η αλήθεια είναι πως είμαι αναμεσα σε 2 πλέον επιλογές....και εδώ αρχιζουν τα προβλήματα μου και χρειάζομαι ταχιστα την βοήθεια σας....η 1η επιλογή είναι το
http://www.thewatchquote.com/List-Price-and-tariff-for-Tag-Heuer-Link-WJ1111-BA0570-watch-No_2499.htm που το φόρεσα στο κοσμηματοπωλείο και μου άρεσε( δίνει ένα αρκετα επισημο αέρα στο χέρι κατι το οποίο με ενθουσιάζει...). Η δεύτερη επιλογή ειναι το
http://www.thewatchquote.com/Breitling-590-PdN.htm που ψάχνω εδώ και 2 εβδομάδες να το δοκιμάσω αλλα δεν το βρίσκω πουθενα.βεβαια η αληθεια ειναι πως και μονο σε φωτο που ειδα το breitling ξετρελάθηκα-το ερωτέυτηκα.Ξέρω επισης πως το tag ειναι αυτοματο και το breitling quarz αλλά η αλήθεια ειναι πως δεν με ενδιαφέρει και πολύ αυτο(σε αντίθεση με τον κοσμηματοπώλη που μου έχει φαει τα αυτια να πάρω το tag λογω του γεγονότος οτι ειναι αυτοματο...).Σε όσους και αν ρώτησα μου επισημαναν πως όντως αυτυ είναι μια διαφορα σημαντικη αλλα επισης μου μετέφεραν πως το breitling ειναι μια κλαση πανω απο το tag και αν εχω μια ευκαιρια να παρω BR καλο θα ηταν να την εκμεταλευτώ.Ξέρω πως γινομαι πολυ πιεστικος,δειχνω επισης πως δεν ειμαι και πολυ σχετικος(μια και οντως ετσι ειναι αλλωστε...), αλλα θα παρακαλουσα θερμα να με καθοδηγησετε οσο μπορειτε πιο σύντομα(ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ-ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΑ ΗΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑ ΠΟΛΥ) στο τι να κανω.Να αγοράσω λοιπόν ένα ρολοι που φφόρεσα ή ενα που ειδα μονο σε φωτο και λάτρεψα?

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ
PS:Θα παρακαλουσα θερμα να μην με κατευθυνετε σε καποιο καταστημα μια και είμαι απο επαρχια και δεν προλαβαινω αλλωστε οπως προειπα.Επισης για μια ακομη φορα θα παρακαλουσα να είστε οσο το δυνατον συντομοτεροι στις απαντησεις σας.Ευχαριστω εκ των προτέρων.
PS:Α ξέχασα να αναφερω τις τιμές.Το tag μου το αφήνει 1550 ευρώ ενώ το Breitling με τον quarz μηχανιμο 1650 ευρω.-ειναι οπως βλεπετε και αυτη η μεγαλη εκπτωση που μου κανει στο BR...κλαψ