Αποστολέας Θέμα: SOSSSSS ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΙ  (Αναγνώστηκε 19506 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος drnok

• Just Registered
    • Προφίλ
SOSSSSS ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΙ
« στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 07:17:13 μμ »
Φίλοι μου καλησπέρα και από ένα ακόμη νέο μέλος του εκπληκτικού αυτού φόρουμ...παρακολουθώ χρόνια τώρα το φόρουμ σαν απλός θεατής αλλά πλέον χρειάζομαι πραγματικά τη βοήθεια και τα φώτα σας μια και ο χρόνος με πιέζει αφόρητα...και εξηγούμαι...μετά από ώριμη-χαχα....- σκέψη αποφασίσαμε με την κοπέλα μου να αρραβωνιαστούμε την Πρωτοχρονιά...αφού λοιπόν τόσο καιρο αναλωνόμουν μονάχα σε μονόπετρα,βέρες και όλα τα υπόλοιπα μπιχλιμπιδοειδή δώρα της κοπέλας καποια στιγμή έφτασε και η ώρα...του μελλοντικού μου ρολογιου.Φευ όμως....η αναποφασιστηκοτητα,η δουλεια,οι αλλαγες στα οικονομικά στανταρ από την πλευρα της μέλλουσας πεθεράς με οδήγησαν όχι μόνο στο να μην έχω επιλέξει ακόμη αλλά να ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσω μέχρι αύριο στον κοσμηματοπώλη....κλαψ...βέβαια η αλήθεια είναι πως είμαι αναμεσα σε 2 πλέον επιλογές....και εδώ αρχιζουν τα προβλήματα μου και χρειάζομαι ταχιστα την βοήθεια σας....η 1η επιλογή είναι το     http://www.thewatchquote.com/List-Price-and-tariff-for-Tag-Heuer-Link-WJ1111-BA0570-watch-No_2499.htm   που το φόρεσα στο κοσμηματοπωλείο και μου άρεσε( δίνει ένα αρκετα επισημο αέρα στο χέρι κατι το οποίο με ενθουσιάζει...). Η δεύτερη επιλογή ειναι το   http://www.thewatchquote.com/Breitling-590-PdN.htm που ψάχνω εδώ και 2 εβδομάδες να το δοκιμάσω αλλα δεν το βρίσκω πουθενα.βεβαια η αληθεια ειναι πως και μονο σε φωτο που ειδα το breitling ξετρελάθηκα-το ερωτέυτηκα.Ξέρω επισης πως το tag ειναι αυτοματο και το breitling quarz αλλά η αλήθεια ειναι πως δεν με ενδιαφέρει και πολύ αυτο(σε αντίθεση με τον κοσμηματοπώλη που μου έχει φαει τα αυτια να πάρω το tag λογω του γεγονότος οτι ειναι αυτοματο...).Σε όσους και αν ρώτησα μου επισημαναν πως όντως αυτυ είναι μια διαφορα σημαντικη αλλα επισης μου μετέφεραν πως το breitling ειναι μια κλαση πανω απο το tag και αν εχω μια ευκαιρια να παρω BR καλο θα ηταν να την εκμεταλευτώ.Ξέρω πως γινομαι πολυ πιεστικος,δειχνω επισης πως δεν ειμαι και πολυ σχετικος(μια και οντως ετσι ειναι αλλωστε...), αλλα θα παρακαλουσα θερμα να με καθοδηγησετε οσο μπορειτε πιο σύντομα(ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ-ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΑ ΗΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑ ΠΟΛΥ) στο τι να κανω.Να αγοράσω λοιπόν ένα ρολοι που φφόρεσα ή ενα που ειδα μονο σε φωτο και λάτρεψα????ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ
PS:Θα παρακαλουσα θερμα να μην με κατευθυνετε σε καποιο καταστημα μια και είμαι απο επαρχια και δεν προλαβαινω αλλωστε οπως προειπα.Επισης για μια ακομη φορα θα παρακαλουσα να είστε οσο το δυνατον συντομοτεροι στις απαντησεις σας.Ευχαριστω εκ των προτέρων.
PS:Α ξέχασα να αναφερω τις τιμές.Το tag μου το αφήνει 1550 ευρώ ενώ το Breitling με τον quarz μηχανιμο 1650 ευρω.-ειναι οπως βλεπετε και αυτη η μεγαλη εκπτωση που μου κανει στο BR...κλαψ

Αποσυνδεδεμένος foibos

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: SOSSSSS ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΙ
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 07:29:42 μμ »
Κι εγώ είμαι πολύ νέος στο forum και με ελλάχιστες γνώσεις στο θέμα, μπήκα ψαχνωντας για ρολόι και το πρώτο πράγμα που μου είπαν τα μέλη είναι να πάω να δοκιμάσω το κάθε ρολόι στο χέρι μου....

Και είχαν απόλυτο δίκιο!

Μου άρεσαν ρολόγια σε φωτογραφίες, έλεγα ότι με τρελαίνουν, κι όταν τα δοκίμασα στο χέρι μου δεν μου ταίριαζαν καθόλου....τα απέρριψα κατευθείαν!

Αν δεν το δεις απο κοντά και δεν δοκιμάσεις στο χέρι σου ποτέ δεν ξέρεις τι είναι αυτο που θα πάρεις!
Αν λοιπόν εγώ ήμουν στην θέση σου θα διάλεγα αυτό που έχω δοκιμάσει...

Δες τι θα σου πουν και οι πιο έμπειροι και αποφάσισε....! :)

Αποσυνδεδεμένος drnok

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 07:43:35 μμ »
Φοιβο ευχαριστω για την συντομη απαντηση και περιμενω και οι πιο εμπειροι να ανταποκριθουν τοσο τάχιστα όσο και στο δικο σου ποστ απο οτι ειδα...παντως πρεπει να πω οτι τον τελευταιο μηνα εχω δοκιμασει πανω απο 40 ρολογια.ο λογος που γραφω για το BR χωρις να το εχω δοκιμασει ειναι πως ειναι το μοναδικο που ειδα σε φωτο στα λεφτα που δινω και με ξετρελανε...μου εκανε ενα κλικ παραπανω...ναι δεν το δοκιμασα αλλα αυτο ειναι και αυτο που ρωταω απο γνωστες-κατοχους ή ατομα που το δοκιμασαν...αν δλδ λογω ελλειψης χρονου αξιζει να ρισκαρω???

Αποσυνδεδεμένος Yoshitoshi

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 08:04:42 μμ »
Καλησπέρα
Αρχικά να ζήσετε με υγεία και πολλά χαμόγελα.
Στα δικά μας....υποθέτω πως θα νιώθεις περισσότερο ευτυχής με το BR στον καρπό σου, παρόλο που δε το έχεις δοκιμάσει μιας και σου έχει "σκαμπιλίσει " το μυαλό.Πόσο ατυχής μπορεί να είναι η επιλογή δηλαδή χωρίς προηγούμενη δοκιμή?Πόσο άκομψο μπορεί δείχνει ενα ρολόι 42άρας διαμέτρου στον καρπό σου? Υποθέτω καθόλου! (Σίγουρα μια δοκιμή θα ήταν χρήσιμη)
Μη σε παρασύρω,αλλά και εμφανισιακά τα γούστα μου πλησιάζουν περισσότερο το BR και καθόλου το tag!
Σεβαστές και οι δυο εταιρείες με πολύ αξιόλογα ρολόγια.
Μην αγχώνεσαι.....την κοπέλα θα παντρευτείς...όχι το ρολόι ;)

Φιλικά
Κωνσταντίνος

Αποσυνδεδεμένος drnok

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 08:33:50 μμ »
Ευχαριστω Yoshitoshi.Νομιζω πως με καταλαβαινεις....άλλος κανείς???αντε βρε παιδια και οι πολυ παλιοι που οσο να 'ναι η γνωμη σας εχει και 1 επιπλεον βαρυτητα...

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 09:00:02 μμ »
Πρωτα απ'ολα να ζησετε.

Οσον αφορα τα ρολογια follow your heart το οτι ειναι quartz το BR αφου δεν απασχολει εσενα μην σε νοιαζει, ετσι και αλλιως εμφανησιακα ειναι κλασης πιο ομορφο απο το Tag και αν το χρησιμοποιησεις και για καθε μερα ρολοι νομιζω οτι το BR ειναι πιο στιβαρο και φοριετε και για πιο καλο και για πιο σπορ. Αν ενα ρολοι ειναι μηχανικο ή οχι δεν ειναι παντα το Α και Ω που σιγουρα στην περιπτωση σου δεν ειναι αφου δεν σε νοιαζει κιολας και αν δεν την ψαχνεις και πολυ με τα ρολογια να θυμασαι οτι παντα αυτο που θα βλεπεις θα ειναι το εξωτερικο και οχι τη μηχανη και αν το εξωτερικο δεν σε φτιαχνει οτι και μηχανη να φοραει ποτε δεν θα το αγαπησεις.

Σου ευχομαι οτι ποθεις.
Rolex SD, Rolex Explorer II, Panerai 112,GP Sea Hawk, IWC pilot chrono LPP, Omega PO 45.5, Omega Moonwatch, TudorBB chrono, Tudor Pelagos, Tag Heuer Monaco, Tag Heuer Aquagraph, Breitling Navitimer World, Breitling Skyracer, Oris TT1 divers chrono, Glycine Airman SST12, Longines LLD, Fortis UTC

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 09:04:15 μμ »
καλησπερα φιλε μου,κατ αρχη πολλες ευχες για το απονενοημενο,απ οτι ειδα το BR εχει ενα σεβαστο ποσο αγορας,εγω καλε μου φιλε για ρολοι quarz δεν θα εδινα πανω απο 50 ευρω,βεβαια η αποφαση ειναι απολυτα δικη σου και η γνωμη μου μπορει να ειναι εντελως λαθος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 10:15:54 μμ »
αντε βρε παιδια και οι πολυ παλιοι που οσο να 'ναι η γνωμη σας εχει και 1 επιπλεον βαρυτητα...

λες? ;D

κανενα απο τα δυο,θα περιμενα να παρω το ρολοι μετα τον γαμο ;) Η ενα omega PO ,λιγο πιο πανω απο τα 1650,οσο γνωριζω

Αποσυνδεδεμένος drnok

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 10:47:39 μμ »
Αλλες γνώμες...???ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας μέχρι τωρα...για quarz οχι πάνω απο 50 ευρω???γιατι??εξηγηστε γιατι οπως ειπα ηδη ειμαι και λιγο ασχετος...σεβαστη η αποψη george αλλα επειδη οπως επισης προειπα:
1.το budget της πεθερας εχει ήδη ανεβει στο pick του...
αλλα και
2.το Ω δεν βγαινει λιγο πανω απο 1650 αλλα αρκετα...εκτος και εαν συμβιβαστω με κατι ιδιαιτερα ασχημο που απλα και μονο για εμενα που δεν κατεχω ιδιαιτερες μηχανικες γνωσεις θα αναγραφει απλα και μονο στο καντραν Ω.ενταξει βεβαια δεν εειναι μονο η εμφανιση-για αυτο απερριψα καποια monblanc που εβγαιναν στην ιδια τιμη σσ 1500Ε-αλλα στοιχειωδως ομορφο και Ω>2200Ευρω απο οτι ειδα.Τα LONGINNES ειναι πολυ ομορφα και σε καλη τιμη αλλα μου φανηκαν αρκετα χοντροκομμενα.τελος παντων δε θελω να πεσω στην μοναδικη-και το τονιζω μοναδικη-αρνητικη λουμπα του φορουμ κ να αρχισω να μιλαω για εκατομμυρια μοντελα ή για το τι θα ηθελα ή ενω εθεσα ευρος τιμης να μιλαμε για το ποσο καλα θα ηταν να εβαζα αλλα 200 η 400 ευρω...νομιζω πως εθεσα συγκεκριμενο ερωτημα και θα ηθελα να μεινω σε αυτο...περιμενω τις αποψεις σας...

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 10:52:44 μμ »
Να δεις και το longines legend diver.Απλα πανεμορφο!!!!
Fortis B42 Black titanium-Sinn U2-Seiko kinetic- Ingersoll-PAW 1500GB-GW-5000B-1JR-Pam 312-Steinhart limited silver edition-Casio Frogman-GWF-1000-Longines Legend Diver-Ω Planet ocean 45,5mm-Breitling-Seawolf-Benarus Megalodo-GPR-b1000-🍎watch 4-Vostok energia bronze-GF-1000-Seiko zimbe srpa47j1

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 10:55:31 μμ »
μπορεις να δεις και κανενα Hamilton.Eιναι φοβερα ρολογια και απιστευτα καλα/αξιοπιστα για την τιμη τους!!!!
Fortis B42 Black titanium-Sinn U2-Seiko kinetic- Ingersoll-PAW 1500GB-GW-5000B-1JR-Pam 312-Steinhart limited silver edition-Casio Frogman-GWF-1000-Longines Legend Diver-Ω Planet ocean 45,5mm-Breitling-Seawolf-Benarus Megalodo-GPR-b1000-🍎watch 4-Vostok energia bronze-GF-1000-Seiko zimbe srpa47j1

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 10:55:42 μμ »
Φίλοι μου καλησπέρα και από ένα ακόμη νέο μέλος του εκπληκτικού αυτού φόρουμ...παρακολουθώ χρόνια τώρα το φόρουμ σαν απλός θεατής αλλά πλέον χρειάζομαι πραγματικά τη βοήθεια και τα φώτα σας μια και ο χρόνος με πιέζει αφόρητα...και εξηγούμαι...μετά από ώριμη-χαχα....- σκέψη αποφασίσαμε με την κοπέλα μου να αρραβωνιαστούμε την Πρωτοχρονιά...αφού λοιπόν τόσο καιρο αναλωνόμουν μονάχα σε μονόπετρα,βέρες και όλα τα υπόλοιπα μπιχλιμπιδοειδή δώρα της κοπέλας καποια στιγμή έφτασε και η ώρα...του μελλοντικού μου ρολογιου.Φευ όμως....η αναποφασιστηκοτητα,η δουλεια,οι αλλαγες στα οικονομικά στανταρ από την πλευρα της μέλλουσας πεθεράς με οδήγησαν όχι μόνο στο να μην έχω επιλέξει ακόμη αλλά να ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσω μέχρι αύριο στον κοσμηματοπώλη....κλαψ...βέβαια η αλήθεια είναι πως είμαι αναμεσα σε 2 πλέον επιλογές....και εδώ αρχιζουν τα προβλήματα μου και χρειάζομαι ταχιστα την βοήθεια σας....η 1η επιλογή είναι το     [url]http://www.thewatchquote.com/List-Price-and-tariff-for-Tag-Heuer-Link-WJ1111-BA0570-watch-No_2499.htm[/url]   που το φόρεσα στο κοσμηματοπωλείο και μου άρεσε( δίνει ένα αρκετα επισημο αέρα στο χέρι κατι το οποίο με ενθουσιάζει...). Η δεύτερη επιλογή ειναι το   [url]http://www.thewatchquote.com/Breitling-590-PdN.htm[/url] που ψάχνω εδώ και 2 εβδομάδες να το δοκιμάσω αλλα δεν το βρίσκω πουθενα.βεβαια η αληθεια ειναι πως και μονο σε φωτο που ειδα το breitling ξετρελάθηκα-το ερωτέυτηκα.Ξέρω επισης πως το tag ειναι αυτοματο και το breitling quarz αλλά η αλήθεια ειναι πως δεν με ενδιαφέρει και πολύ αυτο(σε αντίθεση με τον κοσμηματοπώλη που μου έχει φαει τα αυτια να πάρω το tag λογω του γεγονότος οτι ειναι αυτοματο...).Σε όσους και αν ρώτησα μου επισημαναν πως όντως αυτυ είναι μια διαφορα σημαντικη αλλα επισης μου μετέφεραν πως το breitling ειναι μια κλαση πανω απο το tag και αν εχω μια ευκαιρια να παρω BR καλο θα ηταν να την εκμεταλευτώ.Ξέρω πως γινομαι πολυ πιεστικος,δειχνω επισης πως δεν ειμαι και πολυ σχετικος(μια και οντως ετσι ειναι αλλωστε...), αλλα θα παρακαλουσα θερμα να με καθοδηγησετε οσο μπορειτε πιο σύντομα(ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ-ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΑ ΗΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑ ΠΟΛΥ) στο τι να κανω.Να αγοράσω λοιπόν ένα ρολοι που φφόρεσα ή ενα που ειδα μονο σε φωτο και λάτρεψα????ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ
PS:Θα παρακαλουσα θερμα να μην με κατευθυνετε σε καποιο καταστημα μια και είμαι απο επαρχια και δεν προλαβαινω αλλωστε οπως προειπα.Επισης για μια ακομη φορα θα παρακαλουσα να είστε οσο το δυνατον συντομοτεροι στις απαντησεις σας.Ευχαριστω εκ των προτέρων.
PS:Α ξέχασα να αναφερω τις τιμές.Το tag μου το αφήνει 1550 ευρώ ενώ το Breitling με τον quarz μηχανιμο 1650 ευρω.-ειναι οπως βλεπετε και αυτη η μεγαλη εκπτωση που μου κανει στο BR...κλαψ

και τα 2 ρολογια που εβαλες ειναι quartz

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 10:58:09 μμ »
Παράθεση
για quarz οχι πάνω απο 50 ευρω???γιατι??

δεν αξιζει να δωσεις 1500 περιπου ευρω για ρολοι με μπαταρια,μ αυτα τα χρηματα εχεις μια τεραστια γκαμα επιλογης σε μηχανικο,που θα κουβαλαει για χρονια μια αξια επανω του.

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 11:00:19 μμ »
επισης να θυμασαι πως οταν κανεις βιαστικη επιλογη ...συνηθως ειναι και λαθος επιλογη

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 11:01:30 μμ »
δεν αξιζει να δωσεις 1500 περιπου ευρω για ρολοι με μπαταρια,μ αυτα τα χρηματα εχεις μια τεραστια γκαμα επιλογης σε μηχανικο,που θα κουβαλαει για χρονια μια αξια επανω του.

...για μια ζωη ! !   :smt023   
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος drnok

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 11:06:04 μμ »
xιλια συγγνωμη λαθος μου το link στην τιμη που αναφερω μου το δινει αυτοματο στην τιμη που ανεφερα...λαθος παραθεση εικονας εκανα... και παλι συγγνωμη...για να μην αναφερουμε απειρες εταιριες γιατι στην τελικη και τα edox κ τα raymond ειναι πολυ ωραια πρεπει να αναφερω οτι ψαχνω  κατι μονο αναμεσα σε tag,breitling η longines.τα αλλα για να μην κρυβομαι μου φαινονται ενα κλικ πιο κατω...μιλαω παντα για την τιμη που οριοθετησα...ευχαριστω...και το tag ειναι πολυ ομορφο...χανει πολυ στη φωτο...α και το βρηκα σε μαυρο οχι ασημι οπως στη φωτο

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 11:06:26 μμ »
...για μια ζωη ! !   :smt023   

και λιγο λες αγαπητε επιθεωρητα,ποσοι και ποσοι δεν εχουν ως κειμηλια τα ρολογια των παππουδων τους,αρα μια ζωη ειναι λιγη.
επισης οπως ευστοχα καποτε ειχες πει τα μπαταριορολογα εχουν ημερομηνια ληξης

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 11:13:29 μμ »
και λιγο λες αγαπητε επιθεωρητα,ποσοι και ποσοι δεν εχουν ως κειμηλια τα ρολογια των παππουδων τους,αρα μια ζωη ειναι λιγη.
επισης οπως ευστοχα καποτε ειχες πει τα μπαταριορολογα εχουν ημερομηνια ληξης

:yes:    :D

Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος drnok

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 11:16:06 μμ »
ωραιο το legend diver...σε τι τιμη βγαινει?

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 22, 2009, 11:20:36 μμ »
Ναζησετε φιλε μου,με ευτυχια.Στην τιμη που προανεφερες και αναμεσα στις 3 εταιρειες εγω θα ελεγα να δωσεις περισσοτερη βαση στην Longines.Κομψα ρολογια με ιστορια και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και φυσικα αυτοματο.Υπαρχει μεγαλη γκαμα μοντελων στην εν λογω εταιρεια και σιγουρα θα βρεις κατι που θα σου κανει κλικ.