Αποστολέας Θέμα: ΛΙΓΑ και ΑΚΡΙΒΑ η ΦΤΗΝΑ και ΠΟΛΛΑ?  (Αναγνώστηκε 21701 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
ΛΙΓΑ και ΑΚΡΙΒΑ η ΦΤΗΝΑ και ΠΟΛΛΑ?
« στις: Φεβρουάριος 08, 2007, 02:53:08 πμ »
τα λεει ο τιτλος,απλα παρακολουθωντας κατα καιρους διαφορες συζητησεις το ερωτημα ερχεται αυθορμητα,λιγα και ακριβα διοτι εχει μια αλλη αυρα το ρολοι σαν μοντελο, ποιοτητα, ιστορια κτλ η πολλα που σου δινουν μια ποικιλια επιλογων για καθημερινη αλλαγη ρολογιου?βασικος παραγοντας ειναι και η συντηρηση ενος ρολογιου,εχει ενα κοστος

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 08, 2007, 03:19:00 πμ »
ΠΟΛΛΑ  ακριβα κ φτηνα αρκει να εχουν κατι !ιστορια, ποιοτητα κατι το διαφορετικο,να μας κανουν κλικ κ τετοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ακριβα θεωρω εγω αντε μεχρι 7000 ευρο παραπανω ποσα τα θεωρω απαραδεκτα !!!!!!!!!παντος ειμαι τυχερος γιατι αυτο που θα κλεισω εχει 5900!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 08, 2007, 09:17:35 πμ »
Όπως είπε και ο kounelis, το "ακριβό" και το "φτηνό" είναι σχετικά για τον καθένα.
Εγώ είμαι της λογικής "ένα και καλό". Δύο χιλιάρικα μπρούσα να δώσω για ρολόι, τα έδωσα και αν όλα πάνε καλά, με αυτό θα μείνω. Ακόμα και αν στο μέλλον έχω περισσευούμενα χρήματα, πολύ δύσκολα θα τα δώσω για ρολόι ξανά. Μάλλον παίζει ρόλο και η ιδιοσυγκρασία, όχι μόνο το χρηματικό.

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 08, 2007, 09:25:46 πμ »
Προτιμώ συνδυασμό των δύο, οπότε όπως το βλέπω θα κινηθώ στα επόμενα χρόνια για ένα ακριβό και περισσότερα φτηνά.

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 08, 2007, 09:46:08 πμ »
Παράθεση από: "kounelis"
ΠΟΛΛΑ  ακριβα κ φτηνα αρκει να εχουν κατι !ιστορια, ποιοτητα κατι το διαφορετικο,να μας κανουν κλικ κ τετοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ακριβα θεωρω εγω αντε μεχρι 7000 ευρο παραπανω ποσα τα θεωρω απαραδεκτα !!!!!!!!!παντος ειμαι τυχερος γιατι αυτο που θα κλεισω εχει 5900!!!!!

Ε, πες μας και τί θα κλείσεις, μη μας αφήνεις στην αγωνία!!!!

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 08, 2007, 10:52:00 πμ »
Ακριβό ή φτηνο μικρη σημασία έχει για μένα , αρκεί να κάνει κλικ στην καρδιά μου και στο μυαλό μου !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 08, 2007, 11:15:09 πμ »
Παράθεση από: "ferengi"
Προτιμώ συνδυασμό των δύο, οπότε όπως το βλέπω θα κινηθώ στα επόμενα χρόνια για ένα ακριβό και περισσότερα φτηνά.

Με αντιγράφεις μου φαίνεται καλό είναι μου αρέσει =D>

Παράθεση από: "trelovet"
Ακριβό ή φτηνο μικρη σημασία έχει για μένα , αρκεί να κάνει κλικ στην καρδιά μου και στο μυαλό μου !!!

Σωστά πολύ σωστά αν όμως κάνει μια περιουσία, δύσκολο πολύ να ....
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος kazushi

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 08, 2007, 01:47:31 μμ »
Μια από τα ίδια…

So many watches, so little time...

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 08, 2007, 02:10:07 μμ »
θα κλεισω δεν εννοω εκλεισα να αγορασω εννοω πωσ με αυτο θα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος κ ειναι το gp sea hawk ii pro!!!!!!!!tatanio 3000μ 45*19

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 08, 2007, 02:15:13 μμ »
μπραβο κουνελις,ξερεις την αποψη μου για το ρολοι,εαν θες μας δινεισ πιο πολλεσ λεπτομερειες ακομα και φοτο σε ετα τοπικ που αφορα το νεο σου αποκτημα

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 08, 2007, 02:27:51 μμ »
george  δεν το πηρα

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 08, 2007, 03:41:32 μμ »
Παράθεση από: "kazushi"
Μια από τα ίδια…

Βρε παιδιά αυτό που λέτε ισχύει για όλους μας, λέτε οι υπόλοιποι να παίρνουμε αυτά που δεν μας κάνουν κλικ; Το ερώτημα είναι σαφές: έστω ότι μας κάνουν κλικ αρκετά ρολόγια, τόσο ακριβά όσο και φτηνά. Έχουμε το δεδομένο πως τα οικονομικά των περισσότερων είναι δεδομένα και πεπερασμένα. Τι θα προτιμούσατε λοιπόν; Από αυτά που σας κάνουν κλικ να πάρετε μόνο τα ακριβά (και προφανώς λίγα τον αριθμό), μόνο τα φτηνά (προφανώς περισσότερα) ή συνδυασμό;

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 08, 2007, 04:03:47 μμ »
συνδιασμο λεω εγω

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 08, 2007, 09:38:42 μμ »
βασικος παραγφοντας η συντηρηση,δεν ειναι αμελητεα ποσα ,αυτο φαινεται μετα απο λιγα χρονια,ετσι αν εχεις αρκετα ρολογια περιπλεκει λιγο τον προυπολογισμο σου

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 08, 2007, 10:53:17 μμ »
Παράθεση από: "ferengi"
Παράθεση από: "kazushi"
Μια από τα ίδια…

Βρε παιδιά αυτό που λέτε ισχύει για όλους μας, λέτε οι υπόλοιποι να παίρνουμε αυτά που δεν μας κάνουν κλικ; Το ερώτημα είναι σαφές: έστω ότι μας κάνουν κλικ αρκετά ρολόγια, τόσο ακριβά όσο και φτηνά. Έχουμε το δεδομένο πως τα οικονομικά των περισσότερων είναι δεδομένα και πεπερασμένα. Τι θα προτιμούσατε λοιπόν; Από αυτά που σας κάνουν κλικ να πάρετε μόνο τα ακριβά (και προφανώς λίγα τον αριθμό), μόνο τα φτηνά (προφανώς περισσότερα) ή συνδυασμό;

Δεν είναι απαραίτητο να ισχύει για όλους  !! Δεν σκέφτονται όλοι όπως εμείς στο φόρουμ. Πολλοί αγοράζουν ένα κομμάτι με δεκάδες δοαφορετικά κριτήρια από αυτά που έχουμε εμείς εδώ, κοινωνικά, οικονομικά, φιγούρας, πουλ-μουρ, ανταγωνιστικά, ματαιοδοξίας και επιβεβαίωσης κλπ.
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 09, 2007, 10:17:05 πμ »
Μα κι αυτοί αν τους ρωτήσεις θα σου πουν ότι τους "έκανε κλικ". Ίσως πρέπει να χρησιμοποιούμε πιο σαφείς εκφράσεις :D

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 09, 2007, 05:23:38 μμ »
Eγώ είμαι της άποψης πολλά και ακριβά...χεχε
Aπλά επειδή για εμένα δεν είναι εφικτό προτιμώ να έχω αρκετά που θα καλύπτουν κάθε περίσταση...
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 09, 2007, 05:30:35 μμ »
παραδειγμα ρολογιων που αναφερεσαι?

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 09, 2007, 09:16:50 μμ »
Βασικά θα ήθελα ένα πολύ ακριβό Grand Complication, για να το χαζεύω στη θήκη του να το χαιδεύω , να το γυαλίζω και να το ακούω να μου μιλάει κάθε μέρα , χωρίς όμως να το φοράω, κι από εκεί και πέρα μερικά πολύ καλά και μοναδικά κατά το δυνατόν κομμάτια , ένα σπορ, ένα κλασσικό, ένα καταδυτικό, κλπ. για να τα φοράω και να τα χαίρομαι ανάλογα με το κέφι ! Οροφή τιμής τα 2-3000 ευρώ !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 10, 2007, 12:32:19 πμ »
Βασικά θα ήθελα ένα πολύ ακριβό Grand Complication, για να το χαζεύω στη θήκη του να το χαιδεύω , να το γυαλίζω και να το ακούω να μου μιλάει κάθε μέρα , χωρίς όμως να το φοράω, κι από εκεί και πέρα μερικά πολύ καλά και μοναδικά κατά το δυνατόν κομμάτια , ένα σπορ, ένα κλασσικό, ένα καταδυτικό, κλπ. για να τα φοράω και να τα χαίρομαι ανάλογα με το κέφι ! Οροφή τιμής τα 2-3000 ευρώ !!!

Αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα αποψη. Με έβαλες σε σκέψεις...
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»