Αποστολέας Θέμα: ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ..  (Αναγνώστηκε 40336 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ..
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουάριος 12, 2007, 10:16:43 πμ »
Από αισθητικής και μόνο άποψης έχω μια απέχθεια για τη Breitling. Απεχθάνομαι πραγματικά τα βαρυφορτωμένα της καντράν, ακόμα κι αν μου χάριζαν ένα θα το πούλαγα για κάτι άλλο. Αχ, το 'πα και ξαλάφρωσα, ας με συγχωρέσουν οι φίλοι της εταιρείας :)

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ..
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουάριος 12, 2007, 05:02:16 μμ »
Εγώ αντιπαθώ αισθητικά και την Corum, τι σημαιούλες και σαχλαμάρες είναι αυτά που βάζει στα καντράν ? Εχει βέβαια πολύ καλό όνομα και 2-3 μοντέλα πανέμορφα, σε άλλο στυλ από το γνωστό της.
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ..
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουάριος 12, 2007, 05:13:05 μμ »
εμένα τα corum bubble μαρέσουν αλλά είναι υπερτιμημένα
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ..
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουάριος 13, 2007, 12:19:33 πμ »
Kάποια κομμάτια Bubble (όχι όλα) , και το Golden Bridge !!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ..
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουάριος 28, 2007, 12:06:22 μμ »
Eπίσης μου τη δίνουν κάποιες μάρκες που αντιγράφουν εντελώς άλλες. Eίδα πρόσφατα κάποια Toywatch (είχα ανοίξει και θέμα για αυτά) που έμοιζαν εντελώς με Rolex. Tι τραγικές επιλογές...
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ..
« Απάντηση #45 στις: Μάρτιος 01, 2007, 09:59:47 πμ »
Συμφωνώ, αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που έχω αξιολογήσει χαμηλά την Invicta. Δείτε πχ το Diver και πείτε μου αν σας θυμίζει κάτι:

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ..
« Απάντηση #46 στις: Μάρτιος 01, 2007, 01:38:03 μμ »
αλλη μια που μου ηρθε στο μυαλο sector!!!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ..
« Απάντηση #47 στις: Μάρτιος 01, 2007, 03:44:25 μμ »
Invicta σα ρολοι ειναι πολυ προσεγμενα και ποιοτικα για τα λεφτα  τους,το γουστο ειναι προσωπικη υποθεση .σιγουρα εχουν παρει πολλα στοιχεια απο αλλες μαρκες ,ειναι στη κριση του καθενος αλλα  το χειροτερη εχει να κανει με ποιοτητα και τιμη κατα κυριο λογο πιστευω

Αποσυνδεδεμένος gson

• 38mm case
    • Προφίλ
ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ..
« Απάντηση #48 στις: Μάρτιος 01, 2007, 03:58:14 μμ »
Sector? Γιατι φαινεται πολυ καλη εταιρεια και βαζει πολυ καλα quartz ρολογια ειναι απο τις top εταιρειες στο ειδος των sport ρολογιων και παρ οτι δεν εχω απο φιλους που εχουν εχω ακουσει τα καλυτερα.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ..
« Απάντηση #49 στις: Μάρτιος 01, 2007, 04:01:20 μμ »
Κι εγώ τα συμπαθώ τα Sector, είναι αρκετά καλά στην σπορ κατηγορία αν και τσιμπημένα !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ..
« Απάντηση #50 στις: Απρίλιος 23, 2009, 11:10:25 μμ »
οποιος πλεον ξερει δε θα παρει ευκολα ενα τετοιο ρολοι,οχι διοτι δε θαν καλο,αλλα υπερτιμημενο
Δε συμφωνώ διότι η Ω βγάζει το seamaster σε quartz και το δίνει 1200 ευρώ . Αυτό κι αν είναι υπερτιμημένο !!!! Μόνο για κορόιδα . . .

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Απρίλιος 23, 2009, 11:18:26 μμ »
υπερτιμημενο,πιθανόν,για κορόιδα μάλλον διαφωνώ!
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος spdim

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Απρίλιος 24, 2009, 09:07:13 πμ »
Τα Guess και (προσωπικο γουστο) καποια τελευταιας τριετιας tissot (εκτος των le locle) και το αναφερω γιατι την θαυμαζω σαν εταιρια στα βαλαντια της και τη εκτιμαω...

Αποσυνδεδεμένος tigger

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Απρίλιος 24, 2009, 11:16:59 πμ »
Τα ρολόγια πάλι πιστεύω ότι ανήκουν σε κατηγορίες

Πχ
Α. Για τα ρολόγια Υψηλής Ποιότητας στην τιμή μπορεί να συμπεριλαμβάνεται:
1.   Αξία αυτόματου μηχανισμού και υλικών
2.   Πάγια κόστη εταιρείας
3.   R&D για την βελτίωσης μοντέλων
4.   Διαφήμιση κλπ
5.   Περιθώρια κέρδους ανάλογα με Brand name & βλέψεις εταιρείας

Β. Για διάφορες άλλες μάρκες που δραστηριοποιούνται και σε άλλες κατηγορίες Lyxuries ο μηχανισμός πιθανόν να αποτελεί ένα πολύ μικρό μέρος της τιμής και το μεγαλύτερο μέρος να οφείλεται σε διαφήμιση υλικά κάσας (πολύτιμοι λίθοι) και  περιθώρια κέρδους που επηρεάζονται από το Brand name (το οποίο να είναι στην Elite χάρη σε άλλα προϊόντα), διανομή προϊόντων & βλέψεις εταιρείας.

Επομένως για κάποιους ένα ρολόι ως μηχανισμός (Swiss ETA) μπορεί να είναι καλό αλλά να μην είναι γνωστό (brand name) και να του κάνει χαλάστρα στην δουλειά του, και για άλλους κάποιο άλλο με ένα απλό μηχανισμό να έχει εξαιρετική εμφάνιση και να κάνει σαματά!!! Στην τελευταία περίπτωση ακόμα και να χαλάσει ο μηχανισμός ένας καλός τεχνίτης μπορεί να αντικαταστήσει τον μηχανισμό με κάποιο άλλο οικονομικό και καλό για να μπορεί ο/η ιδιοκτήτης του να συνεχίσει να το απολαμβάνει.

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #54 στις: Απρίλιος 24, 2009, 03:44:16 μμ »
τα Locman δεν πολυ ακριβα, π.χ. τα αυτοματα εχουν γυρω στα 400,00 €

Αποσυνδεδεμένος adastra

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Απρίλιος 24, 2009, 07:09:05 μμ »
Εγω θα τη πω την αμαρτια μου...δεν μπορω με τιποτα τη Rolex!
Δεν ειναι οτι δεν τη θεωρω καλη εταιρια αλλα απλα επειδη μονο και μονο ειναι το ονειρο καθε νεοπλουτου Ελληνα ο οποιος ζηταει την ευκολη μουρη, μου εχει κατσει πολυ στραβα. Σε αυτο βοηθαει βεβαια στο οτι εκτος του daytona τα υπολοιπα σχεδια της μου φαινονται αδιαφορα.

Φιλικα
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Απρίλιος 24, 2009, 08:31:21 μμ »
μου τι σπανε ολες οι εταιριες που ενω πουλανε μυθους βασισμενους σε ανθρωπινα επιτευγματα απευθυνονται τιμολογιακα σε ανθρωπους που δεν μπορουν να αλλαξουν ενα λαστιχο οι αντρες, και οι γυναικες δεν ξερουν να φτιαχνουν ενα φαι της προκοπης....αλλοι τους κανουν αυτες τις δουλειες,και αυτοι μοστραρουν το χρυσο αποκτημα σε καφε και ρεστοραν της μοδας ....τι να το κανεις μωρη το diver to 44mm αφου σε χαλαει η θαλασσα?σημερα στα φαναρια της σπυρου λουη στο μαρουσι ειδα ενα τυπο με θεορατο τζιπ και ακομα ποιο θεορατο χρυσο  ρολοι να βλαστημαει στο τηλεφωνο για ευνοητους λογους ...ειχε παθει λαστιχο ....και ο η οδικη θα αργουσε κανα μισαωρο.....το γελιο ....ηταν κατι πιτσιρικαδες με scooter που τον ειχαν παρει στο ψιλο απο την αλλη μερια του δρομου....οι ατακες που του πεταγανε ηταν ολα τα λεφτα ...
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Απρίλιος 24, 2009, 11:36:52 μμ »
Δεν μπορω να πω οτι απεχθανομαι ή μισω, απλως οτι μου ειναι αδιαφορο και γι' αυτο θα απεφευγα, ο,τι δεν εχει σχεση:

1. με παραδοσιακη εταιρια του χωρου, δηλαδη εταιρια που ειναι γνωστη και για αλλες -ή κυριως αλλες- δραστηριοτητες της, οπως αυτες που αφορουν στο χωρο της μοδας
2. με μηχανικο ρολο'ι' (π.χ. 'quartz', ηλεκτρονικο, υβριδικο)
3. με κατι γνησιο, αυθεντικο ή πρωτοτυπο (π.χ. 'fake', ή πιστα αντιγραφα μοντελων μεγαλων εταιριων)

Τελος, απο θεση ειμαι λατρης της ελβετο-αγγλοσαξονικης σχολης, μου αρεσουν επισης αρκετα ρωσικα μοντελα, θα απεφευγα υπερτιμιμενες εταιριες του χωρου απ' οπου κι αν προερχονται (πχ. BVLGARI, HUBLOT, CONCORD), ενω δεν ειχα ποτε, ουτε προκειται να φερω στη συλλογη μου ρολο'ι' απο το αντιπαλο δεος, δηλαδη τη χωρα των χρυσανθεμων! ;D

Φιλικα,
Watch-Collector
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 25, 2009, 12:00:24 πμ από Watch-Collector »
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος mastersurgeon

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Απρίλιος 25, 2009, 05:13:52 μμ »
Οι εταιρίες που "βγάζουν και ρολόγια" μου την δίνουν.Adidas,Timberland,Hilfginger, Armani,Guess, όλες.
Με πειράζει που δίνουν το όνομά τους για εμπορικούς και μόνο σκοπούς σε προϊόντα, χωρίς να έχουν καμμία παράδοση.
+1

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Απρίλιος 25, 2009, 08:01:41 μμ »
γιατι?εγω δεν θα ειχα προβλημα να ειχα οποιοδηποτε ρολοι ακομα και ηταν φτιαγμενο στην χαβαη!
Δεν μπορω να πω οτι απεχθανομαι ή μισω, απλως οτι μου ειναι αδιαφορο και γι' αυτο θα απεφευγα, ο,τι δεν εχει σχεση:

1. με παραδοσιακη εταιρια του χωρου, δηλαδη εταιρια που ειναι γνωστη και για αλλες -ή κυριως αλλες- δραστηριοτητες της, οπως αυτες που αφορουν στο χωρο της μοδας
2. με μηχανικο ρολο'ι' (π.χ. 'quartz', ηλεκτρονικο, υβριδικο)
3. με κατι γνησιο, αυθεντικο ή πρωτοτυπο (π.χ. 'fake', ή πιστα αντιγραφα μοντελων μεγαλων εταιριων)

Τελος, απο θεση ειμαι λατρης της ελβετο-αγγλοσαξονικης σχολης, μου αρεσουν επισης αρκετα ρωσικα μοντελα, θα απεφευγα υπερτιμιμενες εταιριες του χωρου απ' οπου κι αν προερχονται (πχ. BVLGARI, HUBLOT, CONCORD), ενω δεν ειχα ποτε, ουτε προκειται να φερω στη συλλογη μου ρολο'ι' απο το αντιπαλο δεος, δηλαδη τη χωρα των χρυσανθεμων! ;D
Φιλικα,
Watch-Collector

« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 26, 2009, 12:00:02 πμ από Watch-Collector »
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...