Αποστολέας Θέμα: για γελια,για κλαμματα η για...  (Αναγνώστηκε 28920 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
για γελια,για κλαμματα η για...
« στις: Ιανουάριος 31, 2007, 12:27:06 πμ »
η ιστορια εχει ως εξης,ρολοι πολυ γνωστης μαρκας και με τιμη πανω απο 10.000 ευρω το οποιο συν της αλλης ειναι και πολυ μουρη για μερικους ,φοραει οπως αναφερεται μηχανη in house,οταν ο ιδιοκτητης το πηγε για ενα καθαρισμο στο ρολογα της εμπιστοσυνης του αυτος διαπιστωσε πως καποια μερη της μηχανης του θυμιζαν κατι πολυ οικειο,αφαιρεσε αυτα τα κομματια και οταν δοκιμασε να τα τοποθετησει στον μηχανισμο που υποψιαζοταν οχι μονο εφαρμαζαν τελεια ,αλλα και ο μηχανισμος δουλευε τελεια.λοιπον η μηχανη που παρθηκαν τα κομματια ανηκαν σε μια ετα 7750 !η ερωτηση ειναι?μα καλα αμα φτιαχνεις κατι και ζητας πανω απο 10.000 και το διαφημιζεις κιολας σε χαλασε τοσο να χεις μια τεχνικη λυση για αυτα τα ελαχιστα κομματια?αρα ρωταμε εδω,εξελιξες κατι νεο η πατησες σε αλλη μηχανη και εφοσον δε σου βγηκε καποια τεχνικη λυση απλα αντεγραψες και λες παιδια κοιταξτε διμη μας η μηχανη ,επιτευγμα!για σας θα το δωσουμε μονο 12.000 ευρω,αυτη αλλα και αλλες απατες εχει πολλες.
το γεγονος που αναφερω ειναι επιβεβαιωμενο :vom:

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 12:34:02 πμ »
Γράψε την εταιρεία , τι φοβόμαστε μήπως μας κόψουν τη διαφίμηση ; :down:
Πάντως ντροπή και αίσχος για τους αεριτζήδες που εκμεταλεύονται την άγνοια του πελάτη και του πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 12:38:09 πμ »
σε τετοιο χρημα κιολας...

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 12:44:04 πμ »
Περιμένουμε επομένως το όνομα της μάρκας-απάτης για να προστατευτούν κι άλλοι ενδεχομένως πελάτες , όπως και το όνομα του συγκεκριμένου μοντέλου  :smt018
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 12:56:05 πμ »
οποιος θελει το στελνω σε πμ

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 12:58:04 πμ »
Εγώ το θέλω
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 12:58:56 πμ »
εννοειται πως θελουμε, στειλτο να δουμε ποιος ειναι υπευθυνος για την απατη
 In simplicity lies true greatness"..

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 01:05:52 πμ »
Thanks, δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, αλλού ήμουν εγώ !!! :-k
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 01:09:20 πμ »
ειναι και συ αυτο το χωρο οπως και αλλου σαν την ενηλίκιωση,στην αρχη ειμαστε εξαστιασμενοι ,μετα σιγα σιγα καταλαβαινεις τι παιζεται πραγματικα

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 01:29:22 πμ »
στείλτο και σε μένα αν γίνεται
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 01:34:35 πμ »
Αυτό γίνεται με όλα σχεδόν τα προιόντα , και ειδικά με αυτά που απευθύνονται σε παχιά πορτοφόλια, απλά δεν γίνεται να είσαι ψαγμένος στα πάντα οπότε πολλές φορές την πατάς ! Πάντως εταιρείες με τόσο βαρύ όνομα στην αγορά , θα επρεπε να τιμούν τους πελάτες τους και την ιστορία τους  :pissed:
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 01:40:01 πμ »
δεν ειναι οι μονοι σιγουρα,κατα τυχη το βρηκανε.παχια πορτοφολια?και αν ειναι ονειρο ζωης καποιου?και καθεται και μαζευει τα λεφτα?

ekontax

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 08:13:05 πμ »
Παράθεση από: "george_"
δεν ειναι οι μονοι σιγουρα,κατα τυχη το βρηκανε.παχια πορτοφολια?και αν ειναι ονειρο ζωης καποιου?και καθεται και μαζευει τα λεφτα?

Μπορείς  σε παρακαλώ να μου το στείλεις και μένα με πμ γιατί ετοιμαζόμουν για μια αγορά, μην πέσω σε καμμία λούμπα?
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 10:01:03 πμ »
συνεχιζει να μου φαινεται απιστευτο για μια εταιρεία με "ονομα βαρυ σαν ιστορία". Πιστευω οτι ειναι μεμονωμενη περιπτωση ενος λωποδυτανθρώπου γιατι βεβαια αν αυτο συνεβαινε σε ολα τα ρολογια της συγκεκριμενης σειρας θα γινοταν αντιληπτο ταχυτατα και η εταιρείεα θα ειχε εκτεθει ανεπανορθωτα στα ματια των χιλιαδων φανατικων και μη θαυμαστων της
 In simplicity lies true greatness"..

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 10:06:07 πμ »
Θέλω και εγώ να το μάθω.
Θεωρώ επίσης ότι εφόσον το γεγονός είναι εξακριβωμένο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα προτιμούσα και για την εικόνα του forum η συγκεκριμένη εταιρία να δημοσιευτεί...
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 10:45:49 πμ »
Αυτό αγαπητοί μου δεν είναι ούτε για γέλια, ούτε για κλάματα αλλά είναι τροφή για σκέψη.....

Πέσατε από τα σύννεφα δηλαδή που τό διαβάσατε....?

Εγώ όχι....

Δυστηχώς υπάρχουν τόσα "ψιλά γράμματα" που εμείς όσο ψαγμένοι-γνώστες-λάτρες να είμαστε ποτέ δε πρόκειται να διαβάσουμε....ούτε καν να τα φανταστούμε....

Επειδή και εμένα ένα μέρος του εμπορεύματός μου θεωρείται "έργο τέχνης" έχω μάθει να είμαι λίγο επιφυλακτικός.....όχι απολύτως αρνητικός, μη πάμε και στο άλλο άκρο......απλά επιφυλακτικός και έχω μάθει (προσπαθώ τουλάχιστον) να μην ενθουσιάζομαι....

Γιατί η τέχνη δυστηχώς "πέθανε" χρόνια τώρα..... :no:  :nosmile:  :(

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 11:02:44 πμ »
Θα ήθελα κι εγώ το όνομα της εταιρείας με πμ

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 12:55:25 μμ »
Παράθεση από: "redfoot"
συνεχιζει να μου φαινεται απιστευτο για μια εταιρεία με "ονομα βαρυ σαν ιστορία". Πιστευω οτι ειναι μεμονωμενη περιπτωση ενος λωποδυτανθρώπου γιατι βεβαια αν αυτο συνεβαινε σε ολα τα ρολογια της συγκεκριμενης σειρας θα γινοταν αντιληπτο ταχυτατα και η εταιρείεα θα ειχε εκτεθει ανεπανορθωτα στα ματια των χιλιαδων φανατικων και μη θαυμαστων της

redfoot
δε μπορω να αντιληφθω αυτη την ιδανικη ιδεα γιατο χωρο που λες συχνα πυκνα απο που απορρεει?οπως ειπα ηδη επειδη εδω ευρωπη κανουν τα πραγματα με φινετσα και τροπους ωστε να ψαρωνουμε εμεις οι ελληνες μερικες φορες δε σημαινει οτι ειναι τελειοι,πολιτικη της εταιριας για ναμειωσει το κοστος,ακομα πολλα αλλα

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 01:07:20 μμ »
λοιπον προς απαντηση σε διαφορα θεματα που τεθηκαν απο μερικους,δε κανουμε δημοσια δικη αναφεροντας ονοματα και τα σχετικα,το θεμα το εθεσα γιατι ειναι κοροιδια ισως η τιμη που ζητα για μια ετοιμη λυση η εταιρια,αρα οχι ενα εξ ολοκληρου μηχανισμο φτιαγμενο σε λευκο χαρτι απο την ιδια,ανεφερες ΜΗΤΣ να το πουμε σε ολοΰς!να σο απαντησω πως καποιος θα πει ,γιατι αρνητικη διαφημιση ?ο 7750 ειναι αξιολογος μηχανισμος,για ελαχιστα κομματια με πιο δικαιωμα φτανετε σε τετοια επιπεδα,γιατι μπορει καλλιστα να ξεφυγει το θεμα,οποιος θελει ας κανει τα σχολια του  μεσα στα πλαισια .οπως απαντησα το ονομα σε πμ και ολοι ευχαριστημενοι.οκ

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 01:45:47 μμ »
συντομως να αναφερω λογω χρονου,απαντηση απο επαγγελματια,καποιος εμπειρος (ρολογας κατα κορον )μπορει να διαπιστωσει στο σχετικο φιλμακι στο σαιτ της εταιριας την προελευση των κομματιων τησ μηχανης,2ο η λυση επιλεχθηκε διοτι ειναι κατι δοκιμασμενο και ετσι θα χε σιγουρα αποτελεσματα στην αντοχη του μηχανισμου ,ιδιαιτερα της κορωνας,αλλα το αμειλικτο ερωτημα μενει,γιατι ζηταται τοσα πολλα?απαντηση,μαρκετινγκ μεγαλων διαστασεων επιβαρυνει δραματικα τις τιμες πολλων "μυθων".οσο για το συγκεκριμενο αναφερεται πολυ σωστα πως ειναι ενα ρολοι τησ μοδας που τραβαει αρα..