Αποστολέας Θέμα: Tag Heuer Monaco Chronograph Service  (Αναγνώστηκε 6927 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
Tag Heuer Monaco Chronograph Service
« στις: Νοέμβριος 25, 2009, 09:31:17 μμ »
Καλησπερα, εχω ενα tag heuer monaco chrono απο το 2003 καποια στιγμη δυστυχως επεσε κατω απο υψος και ο μηχανισμος σταματησε. Το πηγα για service στο Βηχο και εκεινος με την σειρα του στο Μακο που ειναι το επισημο service  της Τag Heuer στην Ελλαδα. Το κοστος επισκευηςηταν αρκετα υψηλο περιπου 300 €. Απο τοτε το ρολοι δεν δουλευει σωστα, ξαφνικα σταματαει να δουλευει και οι χρονοι που κραταει ειναι 15 με 20 δευτερολεπτα την ημερα πισω. Ο μηχανισμος που φοραει ειναι caliber 17 δηλαδη ETA 2894-2 με module χρονογραφου Dubois Depraz. Καπου διαβασα στο ιντερνετ οτι ο συγκεκριμενος μηχανισμος ειναι πολυ δυσκολο να επισκευαστει λογω της πολυπλοκοτητας του module και σε πολλες περιπτωσεις η λυση ειναι να αλλαξουν ολο τον μηχανισμο. Ισχυει αυτο? Επισης να αναφερω οτι στο ρολοι μου η κορωνα ηταν τοσο χαλαρη που καποιες φορες ξεκουμπωνε και σταματαγε το ρολοι. Σημερα ειναι η τριτη φορα που παει το ρολοι για service. Εχετε κατι να μου προτεινετε?
Rolex SD, Rolex Explorer II, Panerai 112,GP Sea Hawk, IWC pilot chrono LPP, Omega PO 45.5, Omega Moonwatch, TudorBB chrono, Tudor Pelagos, Tag Heuer Monaco, Tag Heuer Aquagraph, Breitling Navitimer World, Breitling Skyracer, Oris TT1 divers chrono, Glycine Airman SST12, Longines LLD, Fortis UTC

Αποσυνδεδεμένος cercum

• 38mm case
  • Haute horlogerie
    • Προφίλ
    • Www.Rologas.Com
Απ: Tag Heuer Monaco Chronograph Service
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 09:33:39 μμ »
Με συγχωρεις ,αντε και δν εγινε σωστη δουλεια στο service, δεν ειχες καποια εγγυηση να στο επιδιορθωσουν>?
ειναι υποχρεωση τους...
Τικ τακ, τικ τακ

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 09:38:55 μμ »
Κοίτα προς Ιταλία μεριά,ή κατευθείαν Ελβετία!Πολύ πιθανό να θέλει αντικατάσταση το module,να σου το επισκευασαν(λάθος κανονικά,ήθελε αντικατάσταση)αρχικά να δούλεψε (σχετικά)και τώρα να τα έχει "φτύσει" γενικώς.Μπορεί και να μην θέλει αλλάγή,απλά να έχει πειραχτει καποιο εξάρτημα του κυρίως μηχανισμού.....υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα πάντως που μπορούν να σε βοηθήσουν πιστέυω  ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 09:39:37 μμ »
Δεν μπορω να πω στο Βηχο ηταν αψογοι διοτι μετα την πρωτη επισκευη που την πληρωσα διοτι ηταν φταιξιμο δικο μου η δευτερη εγινε δωρεαν διοτι ηταν μεσα σε 5 μηνες και το ρολοι ειχε εγγυηση επισκευης ενα ετος. Και τωρα που το ξαναπηγα παλι δεν νομιζω να μου ζητησουν λεφτα διοτι εχουν περασει μολις 8 μηνες απο την δευτερη επισκευη. Το θεμα ειναι οτι το ρολοι δεν ειναι πια αξιοπιστο οπως ηταν οταν το αγορασα και φυσικα δεν κραταει τους χρονους που κρατουσε + 4-6 δεθτερολεπτα την ημερα.
Rolex SD, Rolex Explorer II, Panerai 112,GP Sea Hawk, IWC pilot chrono LPP, Omega PO 45.5, Omega Moonwatch, TudorBB chrono, Tudor Pelagos, Tag Heuer Monaco, Tag Heuer Aquagraph, Breitling Navitimer World, Breitling Skyracer, Oris TT1 divers chrono, Glycine Airman SST12, Longines LLD, Fortis UTC

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 09:42:02 μμ »
Κοίτα προς Ιταλία μεριά,ή κατευθείαν Ελβετία!Πολύ πιθανό να θέλει αντικατάσταση το module,να σου το επισκευασαν(λάθος κανονικά,ήθελε αντικατάσταση)αρχικά να δούλεψε (σχετικά)και τώρα να τα έχει "φτύσει" γενικώς.Μπορεί και να μην θέλει αλλάγή,απλά να έχει πειραχτει καποιο εξάρτημα του κυρίως μηχανισμού.....υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα πάντως που μπορούν να σε βοηθήσουν πιστέυω  ;)

Γιωργο το σκεφτηκα και αυτο και με την ευκαιρια να μου κανουν και ενα καλο γυαλισμα στην κασα αλλα πως εμπιστευεσαι να το στειλεις Ελβετια ή Ιταλια με courrier.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 09:44:21 μμ »
....φαντάσου και πρόκειται για "απλό" μηχανισμό ΕΤΑ 289Χ με module....τί γίνεται στα πραγματικά complique κομμάτια
konakis.

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 09:47:30 μμ »
Πιστευω οτι ειναι πιο δυσκολος να επισκευαστει λογω μηχανης σαντουιτς αν ηταν καμια 7750 ειμαι σιγουρος οτι θα ηταν πιο ευκολο τι να πω?

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 10:05:39 μμ »
Καλησπερα, εχω ενα tag heuer monaco chrono απο το 2003 καποια στιγμη δυστυχως επεσε κατω απο υψος και ο μηχανισμος σταματησε. Το πηγα για service στο Βηχο και εκεινος με την σειρα του στο Μακο που ειναι το επισημο service  της Τag Heuer στην Ελλαδα. Το κοστος επισκευηςηταν αρκετα υψηλο περιπου 300 €. Απο τοτε το ρολοι δεν δουλευει σωστα, ξαφνικα σταματαει να δουλευει και οι χρονοι που κραταει ειναι 15 με 20 δευτερολεπτα την ημερα πισω. Ο μηχανισμος που φοραει ειναι caliber 17 δηλαδη ETA 2894-2 με module χρονογραφου Dubois Depraz. Καπου διαβασα στο ιντερνετ οτι ο συγκεκριμενος μηχανισμος ειναι πολυ δυσκολο να επισκευαστει λογω της πολυπλοκοτητας του module και σε πολλες περιπτωσεις η λυση ειναι να αλλαξουν ολο τον μηχανισμο. Ισχυει αυτο? Επισης να αναφερω οτι στο ρολοι μου η κορωνα ηταν τοσο χαλαρη που καποιες φορες ξεκουμπωνε και σταματαγε το ρολοι. Σημερα ειναι η τριτη φορα που παει το ρολοι για service. Εχετε κατι να μου προτεινετε?
:offtopic Για τί ύψος μιλάμε ???  :offtopic

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 10:14:06 μμ »
Θα το πας στο Βηχο και θα τους πεις να το στειλουν ΑΥΤΟΙ στην Ελβετια με δικα σου εξοδα ασφαλως. Αν αρνηθουν πες τους "OK,θα στειλω mail διαμαρτυριας στην TAGHeuer".
Και τοτε ολα θα πανε ρολοι. Πιστευω οτι οι Ελβετοι τεχνικοι θα στο φτιαξουν.
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 10:25:49 μμ »
:offtopic Για τί ύψος μιλάμε ???  :offtopic

Περιπου 2,5 μετρα σε τσιμεντο ???

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 10:31:04 μμ »
Θα το πας στο Βηχο και θα τους πεις να το στειλουν ΑΥΤΟΙ στην Ελβετια με δικα σου εξοδα ασφαλως. Αν αρνηθουν πες τους "OK,θα στειλω mail διαμαρτυριας στην TAGHeuer".
Και τοτε ολα θα πανε ρολοι. Πιστευω οτι οι Ελβετοι τεχνικοι θα στο φτιαξουν.

Δεν νομιζω να αρνηθουν αλλα ηδη το πηγα σημερα και μου ειπε οτι θα το στειλει στον Μακο δεν ξερω ομως τι δουλεια θα γινει και εχω βαρεθει να το πηγαινοφερνω και πραγματικα το ρολοι ειναι απο τα αγαπημενα μου διοτι μου αρεσει πολυ σε εμφανιση και δευτερον μου βγηκε η ψυχη το 2003 να δωσω 3000€ για να το αγορασω και οταν για κατι ζοριζεσε για να το αγορασεις σε ποναει περισσοτερο.

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 10:35:21 μμ »
Πιθανοτατα δεν το εστειλαν ακομα. Αρα παρε ενα τηλεφωνο και πες οτι βαρεθηκες να το στελνεις εκει και να μη γινεται δουλεια. Πες τους οτι το εχεις ηδη παει 2 φορες χωρις αποτελεσμα, οποτε δεν θες να χασεις αλλο χρονο.
Επιμονη και καλη τυχη
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 26, 2009, 12:13:38 πμ »
 το module το αλλαζουν και επισκευαζουν την μηχανη.απλα εδω δεν εκαναν τιποτα τετοιο!

Αποσυνδεδεμένος DimGR

• 38mm case
    • Προφίλ
    • The Relumer
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 10, 2009, 12:00:32 πμ »
 η επισκευη σωστη ειναι μονοδρομος στο www.rologas.gr     ;)

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 04, 2010, 11:45:12 μμ »
Να κανω και ενα update με την επισκευη διοτι και τα καλα πρεπει να λεγονται. Λοιπον πηρα το ρολοι πισω απο το service και ενα πραγμα εχω να πω το ρολοι ειναι αψογο, οι χρονοι που κραταει ειναι πολυ καλοι δεν ξερω αν θα αλλαξει κατι στο μελλον αλλα τωρα το ρολοι δουλευει οπως οταν το αγορασα, και κατι αλλο που αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στον Βηχο και στο service στον Κο Μακο ειναι η εξυπηρετηση που ηταν αριστη και το καλυτερο απο ολα ειναι οτι τους ζητησα να μου αλλαξουν ζελατινα γιατι ειχε καποιες γρατζουνιες και δεν μου το χρεωσαν οπως επισης δεν μου χρεωσαν και την επισκευη αφου ετσι κι αλλιως ηταν ακομα σε εγγυηση για ακομη μια φορα μπραβο τους δεν με εχουν συνηθισει στην χωρα μας σε τετοιες φιλοκαταναλωτικες συμπεριφορες.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 04, 2010, 11:58:28 μμ »
Οι αντιπρόσωποι μόνο όφελος θα έχουν αν συμπεριφέρονται σωστά στον πελάτη ;)
Το ρολόι είναι φοβερό κομμάτι και αφού όλα πήγαν καλά δεν μένει παρά να σου ευχηθούμε να συνεχίσεις να το χαίρεσαι!!!

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 05, 2010, 12:13:20 πμ »
Σε ευχαριστω Γιαννη να εισαι καλα και να χαιρεσαι και τα δικα σου πολυ καλα ρολογια.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 05, 2010, 08:18:43 πμ »
Έτσι μπράβο,πολύ καλά νέα.Καλοφόρετο και πάλι! :D
konakis.