« στις: Νοέμβριος 25, 2009, 09:31:17 μμ »
Καλησπερα, εχω ενα tag heuer monaco chrono απο το 2003 καποια στιγμη δυστυχως επεσε κατω απο υψος και ο μηχανισμος σταματησε. Το πηγα για service στο Βηχο και εκεινος με την σειρα του στο Μακο που ειναι το επισημο service της Τag Heuer στην Ελλαδα. Το κοστος επισκευηςηταν αρκετα υψηλο περιπου 300 €. Απο τοτε το ρολοι δεν δουλευει σωστα, ξαφνικα σταματαει να δουλευει και οι χρονοι που κραταει ειναι 15 με 20 δευτερολεπτα την ημερα πισω. Ο μηχανισμος που φοραει ειναι caliber 17 δηλαδη ETA 2894-2 με module χρονογραφου Dubois Depraz. Καπου διαβασα στο ιντερνετ οτι ο συγκεκριμενος μηχανισμος ειναι πολυ δυσκολο να επισκευαστει λογω της πολυπλοκοτητας του module και σε πολλες περιπτωσεις η λυση ειναι να αλλαξουν ολο τον μηχανισμο. Ισχυει αυτο? Επισης να αναφερω οτι στο ρολοι μου η κορωνα ηταν τοσο χαλαρη που καποιες φορες ξεκουμπωνε και σταματαγε το ρολοι. Σημερα ειναι η τριτη φορα που παει το ρολοι για service. Εχετε κατι να μου προτεινετε?

Καταγράφηκε
Rolex SD, Rolex Explorer II, Panerai 112,GP Sea Hawk, IWC pilot chrono LPP, Omega PO 45.5, Omega Moonwatch, TudorBB chrono, Tudor Pelagos, Tag Heuer Monaco, Tag Heuer Aquagraph, Breitling Navitimer World, Breitling Skyracer, Oris TT1 divers chrono, Glycine Airman SST12, Longines LLD, Fortis UTC