Αποστολέας Θέμα: Open Back  (Αναγνώστηκε 6421 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Open Back
« στις: Ιανουάριος 24, 2007, 05:10:20 μμ »
Ένα από τα ομορφότερα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ένα ρολόι κατά τη γνώμη μου εκτός από retrograde δείκτες (αχ redfoot με καταλαβαίνεις) είναι και το open back που αναδεικνείει τον μηχανισμό. Για πρώτη φορά μέχρι και η Rolex το κάνει! (Mεγάλη έκπληξη). Θεωρώ ότι είναι πανέμορφο να μπορείς να δείς τον μηχανισμό που έχεις χρυσοπληρώσει να δουλεύει!
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Open Back
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 24, 2007, 05:18:41 μμ »
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου ΜΗΤΣ!
Και εμένα με συναρπάζουν ιδιαίτερα τα open back ρολόγια.....όχι όλα εννοείται, αλλά είναι κάτι που με κερδίζει στην όλη κατασκευή!!!

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Open Back
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 24, 2007, 08:24:44 μμ »
Τα περισσότερα από τα καινούργια αυτόματα μοντέλα έχουν "τζαμάτο" μηχανισμό. Πράγματι ομορφαίνει πάρα πολύ το ρολόι !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος christos

• 36mm case
    • Προφίλ
Re: Open Back
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 24, 2007, 09:30:31 μμ »
Παράθεση από: "MHTΣ"
Ένα από τα ομορφότερα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ένα ρολόι κατά τη γνώμη μου εκτός από retrograde δείκτες (αχ redfoot με καταλαβαίνεις) είναι και το open back που αναδεικνείει τον μηχανισμό. Για πρώτη φορά μέχρι και η Rolex το κάνει! (Mεγάλη έκπληξη). Θεωρώ ότι είναι πανέμορφο να μπορείς να δείς τον μηχανισμό που έχεις χρυσοπληρώσει να δουλεύει!

@ΜΗΤΣ : Ποιο Rolex είναι open back ???

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
Open Back
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 24, 2007, 10:28:04 μμ »
Η καινούργια σειρά prince η cellini δεν ξέρω
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Open Back
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 25, 2007, 01:37:03 πμ »
η πρώτη και μοναδική φορα που η ρολεξ ενεδωσε στα θελγητρα της ανοιχτης πλατης.. σημεια των καιρών μιας και ζουμε στον αιωνα της εικονας, της αισθητικης, των αυξημενων απαιτησεων των αγοραστων κ.ο.κ
Στην πλειοψηφία τους παντως  οι μηχανισμοι της ειναι απο αισθητικα αδιαφοροι ως ασχημοι (κατα την ταπεινη μου αποψη)
 In simplicity lies true greatness"..

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
Open Back
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 25, 2007, 03:09:18 πμ »
Για μένα η καινούργια σειρά prince-cellini είναι απλά καταπληκτική πάει βέβαια περισσότερο προς dress ρολόι, και ο μηχανισμός μου αρέσει,αν και με το open back δεν συμφωνώ τόσο για ενα καθημερινό ρολόι, οπως φυσικά οι άλλες σειρές της,άλλωστε κάποιος που θέλει να έχει ενα καθημερινό ρολόι ισα ισα που δεν τον νοιάζει να ειναι,open back,ίσως να αγόραζε ενα δεύτερο ρολόι γι αυτό το λόγο,άσχετα απο αυτό πιστεύω οτι τα καλύτερα(open) είναι απο τις breguet,vacheron,lange,girard perregaux,patek.
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
Open Back
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 25, 2007, 10:15:16 πμ »
Σημειωτέον ότι ο μηχανισμός στα Cellini Prince είναι κλάσεις ανώτερος σε φινίρισμα σε σχέση με τα Rolex που ξέρουμε. Δεν είναι αυτόματος (εύκολος τρόπος να ξεχωρίσετε τις αντιγραφές, οι οποίες έχουν αυτόματο μηχανισμό) και το φινίρισμα στο μηχανισμό (γέφυρες; ) είναι το ίδιο με αυτό το καντράν, το οποίο αλλάζει από μοντέλο σε μοντέλο. Φωτό μπορείτε να δείτε εδώ:
http://www.classicdriver.com/uk/magazine/3800.asp?id=12432
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170072012567&ih=007&category=616&rd=1

κι εδώ ένα αντίγραφο:
http://www.replicawatchreport.com/replica-watch-gallery/rolex/replica-rolex-cellini-prince.html

Να σημειώσω επίσης ότι πλέον δεν υπάρχει στο site της Rolex. Να υποθέσω ότι σταμάτησε η παραγωγή του;

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Open Back
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 25, 2007, 11:13:18 πμ »
ευχαριστουμε για τα λινκ. Πραγματι ειναι πιο προσεγμενος απο καθε αλλη φορα. Συμφωνω με georgehh οτι πολλοι ανθρωποι απλα δεν ενδιαφερονται για ανοιχτη πλατη και καλα κανουν. Ωστοσο υπαρχουν πολλοι αλλοι που δινουν μεγαλη σημασία διοτι μπορει να:
α)αρεσκονται να τον κοιταζουν: να φανταστειτε καποτε διαβασα σε ενα ποστ σε ενα φορουμ στο ιντερνετ απο μια κοπελα που εγραφε οτι ειναι πολυ σημαντικη η ανοιχτη πλατη για εκεινην διοτι στα κενα της δουλειας της η θεα του μηχανισμου την ηρεμει και τη χαλαρωνει απο το stress ;-)
β) αρεσκονται οι αλλοι να τον κοιταζουν: κακα τα ψεματα σε μεγαλη μεριδα πληθυσμου υπαρχει μεγαλη ικανοποιηση απο την πουλμουρ θεα ενος μηχανισμου που δουλευει αδιακοπα, ειναι μουρατο πως να το κανουμε :-)
γ) πιστευουν και σε ορισμενες περιπτωσεις εχουν δικιο πως μπορουν ετσι να ξεχωρισουν ευκολοτερα τις ρεπλικες απο τα γνησια, μελετωντας δηλ τις λεπτομερειες και τη διακοσμηση. Εγω ειμαι υπερ αυτης της αποψης
   ισχυει καποιο απο τα 3 για καποιους απο εσας; για ριξτε γνωμες.

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Open Back
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 25, 2007, 11:48:56 πμ »
Παράθεση από: "redfoot"
ευχαριστουμε για τα λινκ. Πραγματι ειναι πιο προσεγμενος απο καθε αλλη φορα. Συμφωνω με georgehh οτι πολλοι ανθρωποι απλα δεν ενδιαφερονται για ανοιχτη πλατη και καλα κανουν. Ωστοσο υπαρχουν πολλοι αλλοι που δινουν μεγαλη σημασία διοτι μπορει να:
α)αρεσκονται να τον κοιταζουν: να φανταστειτε καποτε διαβασα σε ενα ποστ σε ενα φορουμ στο ιντερνετ απο μια κοπελα που εγραφε οτι ειναι πολυ σημαντικη η ανοιχτη πλατη για εκεινην διοτι στα κενα της δουλειας της η θεα του μηχανισμου την ηρεμει και τη χαλαρωνει απο το stress ;-)
β) αρεσκονται οι αλλοι να τον κοιταζουν: κακα τα ψεματα σε μεγαλη μεριδα πληθυσμου υπαρχει μεγαλη ικανοποιηση απο την πουλμουρ θεα ενος μηχανισμου που δουλευει αδιακοπα, ειναι μουρατο πως να το κανουμε :-)
γ) πιστευουν και σε ορισμενες περιπτωσεις εχουν δικιο πως μπορουν ετσι να ξεχωρισουν ευκολοτερα τις ρεπλικες απο τα γνησια, μελετωντας δηλ τις λεπτομερειες και τη διακοσμηση. Εγω ειμαι υπερ αυτης της αποψης
   ισχυει καποιο απο τα 3 για καποιους απο εσας; για ριξτε γνωμες.

Εμένα προσωπικά, σε γενικές γραμμές, μου δημιουργεί μια αίσθηση του πιο "καλού" ρολογιού....

Πιστεύω πως αν αποκτήσω ένα ρολόι ανοιχτό πισω (και το ανωνυμο που συζητάγαμε εχτές είναι ανοιχτό πίσω προσφέροντάς σου την θέα 2 μηχανών) θα το "χαλβαδιάζω" για κάποιο διάστημα μέχρι να απομυθοποιηθεί και αυτό.....

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
Open Back
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 25, 2007, 11:49:36 πμ »
Για μένα γ)  =D> και α) με άλλη όμως οπτική μου αρέσει να βλέπω τη δουλειά έχει γίνει στον μηχανισμό  :up:
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Open Back
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 29, 2007, 10:06:31 πμ »
Christos νομίζω σε κατατόπισαν οι υπόλοιποι όσο έλειπα σε αδειούλα!
redfoot εγώ είμαι της άποψης α) και μόνο γιατί ούτε με ενδιαφέρει τί θα δουν οι άλλοι αλλά πιστεύω κιόλας ότι πολύ χλωμό από εκεί που θα αγοράσω το open back μου να είναι μαϊμού έτσι ώστε να χρειαστεί να το τσεκάρω από μόνος μου...
Tώρα βέβαια δεν χαλαρώνω κιόλας με την θέα του open back όπως η φίλη μας αλλά σίγουρα μου δίνει μια άλλη αίσθηση εντελώς-παντελώς διαφορετική! ¶λλο να ξέρεις ότι έχεις έναν καταπληκτικό μηχανισμό και άλλο να τον βλέπεις κιόλας όποτε θες...

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Open Back
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 29, 2007, 12:57:26 μμ »
Πολλές φορές όμως η θέα ενός μηχανισμού που έχει πληρωθεί πανάκριβα είναι απογοητευτική !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Open Back
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 29, 2007, 01:38:52 μμ »
ε βεβαια ετσι ειναι .. παντως μεγαλη μεριδα πληθυσμου αρεσκεται στο σπορ της θεασης του μηχανισμου. Να φανταστεις η zenith λανσαρε εδω και λιγο καιρο μια ολοκληρη σειρα μοντελων με οχι απλα οpen back αλλα και open front , ενα παραθυρο στο καντραν μεσα απο το οποιο μπορεις να θαυμασεις το συστημα διαφυγης! Πολυ εξυπνη κινηση θα ελεγα. Φυσικα η απολυτη ικανοποιηση προερχεται απο τα μοντελα skeleton οπου εκει βεβαια ολοκληρος ο μηχανισμος ειναι ορατος και χρειαζεται μεγαλη δοση ταλεντου, εμπειρίας και τεχνογνωσίας για να το καταφερει κανεις. Ειναι ομως χαρμα οφθαλμων..

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Open Back
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 29, 2007, 02:32:21 μμ »
.....η απολυτη ικανοποιηση προερχεται απο τα μοντελα skeleton οπου εκει βεβαια ολοκληρος ο μηχανισμος ειναι ορατος και χρειαζεται μεγαλη δοση ταλεντου, εμπειρίας και τεχνογνωσίας για να το καταφερει κανεις. Ειναι ομως χαρμα οφθαλμων..

Ναι όντως..... :shocked:  :megaeek:

Είναι χάρμα οφθαλμών.....δε ξέρω βέβαια αν οι 428.000 που κοστίζει αντικατοπτρίζουν αυτο το τόσο "χάρμα οφαλμών" .....

Θα μου πεις τώρα....αυτά που πληρώνουμε 4 και 5 και 6 χιλιάρικα εμείς οι "ταπεινοί", αντικατοπτρίζονται τα λεφτά μας στην υλική του αξία????.....αλλά αυτό είναι μία άλλη πολύ μεγάλη κουβέντα....

Αααα ρε θα πέσει φωτιά.. :smt096  :smt074 ...που λέει και η μάνα μου......

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Open Back
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 29, 2007, 03:07:14 μμ »
πολλα απο τετοια ξεκινησαν για θεμα εντυπωσεων στον αγοραστη,κοινως μαρκετινγκ.ετσι ειναι αυτα ακομα και στο χωρο του ρολογιου.

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Open Back
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 29, 2007, 06:19:49 μμ »
Ωραία και το open front αλλά θεωρώ λίγο άστοχο το ρολόι να μην καλύπτει τον πρώτο και ίσως κυριότερο λόγο που υπάρχει, την ένδειξη ώρας. Aυτό που έχεις ανεβάσει μπορεί να είναι από κατάστημα στην Πανακρίβου & Aπλησιάστου γωνία αλλά εγώ δεν νομίζω να μπορούσα να διαβάσω την ώρα...

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Open Back
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 29, 2007, 06:53:52 μμ »
ε βεβαια ετσι ειναι .. παντως μεγαλη μεριδα πληθυσμου αρεσκεται στο σπορ της θεασης του μηχανισμου. Να φανταστεις η zenith λανσαρε εδω και λιγο καιρο μια ολοκληρη σειρα μοντελων με οχι απλα οpen back αλλα και open front , ενα παραθυρο στο καντραν μεσα απο το οποιο μπορεις να θαυμασεις το συστημα διαφυγης! Πολυ εξυπνη κινηση θα ελεγα. Φυσικα η απολυτη ικανοποιηση προερχεται απο τα μοντελα skeleton οπου εκει βεβαια ολοκληρος ο μηχανισμος ειναι ορατος και χρειαζεται μεγαλη δοση ταλεντου, εμπειρίας και τεχνογνωσίας για να το καταφερει κανεις. Ειναι ομως χαρμα οφθαλμων..

Εντάξει τώρα εσύ έπιασες την κορυφαία εταιρεία στα sceleton ρολόγια  :rolleyes:  Εδώ δεν μιλάμε για μηχανισμό αλλά για έργο υψηλότατης τέχνης, έμπνευσης, ποιότητας, ακρίβειας κατασκευής και φυσικά κάθε σχόλιο περιτεύει. Είναι σαν να λες αν αξίζει η Monica Belucci γυμνή !!!  :respect:  :respect:  :respect:
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Open Back
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 29, 2007, 08:12:29 μμ »
αχ μονικα...

μεχρι και το πανεραι μου θαδινα για να σεβλεπα ;-)
(λεμε και καμια μαμακια να περασει η ωρα  :nutty3:

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Open Back
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 29, 2007, 10:25:06 μμ »
Εεε , όταν σου λέω εγώ  :god:  :god:  :god:
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ