Αποστολέας Θέμα: ΩMEGA SERVICE  (Αναγνώστηκε 25997 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΩMEGA SERVICE
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 18, 2011, 02:38:09 μμ »
Καλως ήλθες. Πες μας λίγο παραπάνω, πόσο χρεώσανε για ποιά δουλειά, πόσο το κρατήσανε κλπ.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 18, 2011, 02:59:43 μμ »
έχω και εγώ το omega seamaster και μεικτή εικόνα από το επίσημο service...
με λίγα λόγια καλή δουλειά, αρκετά ακριβοί, δύσκολα προσπελάσιμοι και πάρα μα πάρα πολύ αργοί!!!!!

Μικτή εικόνα μόνο? Εγω μετά από κάτι τέτοιο θα είχα αρνητική εικόνα. Και ακριβοί και πολύ αργοί? Κάτι τέτοια ακούς και την σκέφτεσαι αρκετά την αγορά ενός Ω  :'(.
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 15, 2011, 06:27:27 μμ »
Δε ξέρω κι εγώ ρε παιδιά τι γίνεται με την Ω,πραγματικά. Και το δικό μου το Planet Ocean που το έχω γύρω στον 1,5 μήνα με 2 παρατηρώ ότι τρέχει σαν τον "Βέγγο". Να φανταστείτε μέσα σε 1 βδομάδα έχει πάει μπροστά 2 λεπτά. Κατα τ'άλλα Co-Axial Calibers = superb long term chronometric performance σου λέει.

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 15, 2011, 07:48:32 μμ »
Όταν μια εταιρεία (στην Ελλάδα) το παίζει βασίλισσα (Rolex στην θέση της Rolex), ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι άψογη σε όλα! Ζαμάνια τώρα ακούμε τα διάφορα για το Swatch group και την Ω... Και τιμές καραφωτιά... Αυτά είναι τα προβλήματα όταν ο μέσος Έλλην ψωνίζει "όνομα"... Εμένα πια το όνομα μου λέει πολύ λίγα πράγματα έως τίποτα. Ο παθών μαθών... Και, σε ενδεχόμενη παρατήρηση ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα, έχω να απαντήσω ότι είναι 2 φορές ντροπή για μια τέτοια εταιρεία να το επιτρέπει. Γι αυτό και μέχρι τώρα έχω φερθεί εξαιρετικά διστακτικά στην αγορά ενός Ω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σέβομαι την Ιστορία της... Ας χαμηλώσουν πρώτα τις τιμές τους γι αυτά που προσφέρουν, ας φερθούν επαγγελματικά, και βλέπουμε...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος StavrosChatz

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 08, 2014, 04:02:47 μμ »
Το PO(2500d) μου εχει αρχισει να χανει αρκετα, μετα απο 5 χρονια στο χερι μου ειναι πλεον στο -15sec/μερα.
Θελω να του κανω full service( γυαλισμα κτλ)

Υπαρχει καποιος καλος ανεξαρτητος τεχνητης στην Θεσσαλονικη ή να το δωσω στον AD να το στειλει στα κεντρικα.

Ο ανεξαρτητος δινει και εγγυηση εργασιων? οπως η omega??

Οποιος μπορει να βοηθησει ας μου στειλει ενα PM.