Αποστολέας Θέμα: Longines  (Αναγνώστηκε 21491 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #40 στις: Απρίλιος 14, 2007, 09:15:36 μμ »
Παράθεση από: "eisenberg"
Κατι το ογκωδες και χοντροκωμενο!Σημαινει και κατι αλλο;

Sorry παράφρασα αυτό που έγραψες :ups:

Ναι βρε παιδιά αναρωτιέμαι την τιμή και πότε θα έρθει στην χώρα μας να το δω από κοντά. :)  :)
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #41 στις: Απρίλιος 24, 2007, 01:14:04 πμ »
Κι εδώ πληρορφορίες για τα νέα μοντέλα
http://www.horlogerie-suisse.com/2007/longines/nouveautes_montres-2007.html
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #42 στις: Μάιος 15, 2007, 06:55:50 μμ »
Καλησπερα παιδια. Τη γνώμη σας για το Longines ''Lungomare''.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

• 50mm case
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #43 στις: Μάιος 15, 2007, 07:18:22 μμ »
Φίλε μου όλα τα Longines είναι πολύ καλά ρολόγια αυτή η σειρά αν και guartz είναι αισθητικά πολύ όμορφη. Ωραίο δώρο διάλεξες αντε και στο γάμο σου με το καλό και ένα αυτόματο.
Καλώς ήρθες και ότι θες εδώ είμαστε αν ξέρουμε..... :smoker:
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #44 στις: Μάιος 15, 2007, 08:09:53 μμ »
H Longines τον τελευταίο καιρό μας εκπλήσσει ευχάριστα στην προσαρμοστικότητά της στο μέλλον, στο νέο (ηλικιακά) καταναλωτή αλλά και στη μόδα θα έλεγα!!!!bravo
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #45 στις: Μάιος 15, 2007, 08:32:11 μμ »
και από τι βλέπω από τιμές πάντα προσιτή εταιρεία (γύρω στα 1500 αρχική το παραπάνω καταδυτικό) σε σχέση με κάποιες άλλες... ονόματα δε λέμε
The planet is an ocean

• 50mm case
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #46 στις: Μάιος 15, 2007, 08:38:33 μμ »
Παράθεση από: "palok"
και από τι βλέπω από τιμές πάντα προσιτή εταιρεία (γύρω στα 1500 αρχική το παραπάνω καταδυτικό) σε σχέση με κάποιες άλλες... ονόματα δε λέμε

Για ποιό καταδυτικό λες (στο λινκ που έβαλα εγώ αναφέρεσαι) και που είδες την τιμή "εδώ" η σε κάποιο e-shop
Πότε ή Ποτέ

• 48mm case
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #47 στις: Μάιος 15, 2007, 09:39:25 μμ »
Παντως τα νέα της μοντελα, εξακολουθουν να ειναι κομψα και ταυτοχρονα αποπνεουν δυναμισμο. Μπηκα και στο site της και ειδα πολλα μοντελα της απ το 1867 μεχρι και σημερα. Πολυ ομορφα σε σχεδιασμο.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

• 48mm case
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #48 στις: Μάιος 15, 2007, 09:42:15 μμ »
Η εταιρια εχει προσιτες τιμες. Αραγε..., ειναι τοσο κατωτερη ποιοτικα, που... να δικαιολογουν την τοσο μαγαλη διαφορα σε σχεση με αλλες εταιριες?..

• 50mm case
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #49 στις: Μάιος 15, 2007, 10:08:30 μμ »
Σε καμμία περίπτωση δεν είναι κατώτερη ποιοτικά απλά έχει διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της αγοράς. ¶λλωστε το όνομα προσθέτει αρκετά σε αξία . Πιο απλά ισάξια ρολόγια έχουν διαφορετική τιμή. Τα παραδείγματα πολλά .....
Πότε ή Ποτέ

• 48mm case
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #50 στις: Μάιος 15, 2007, 10:19:25 μμ »
Πολλες εταιρειες πιστευω οτι, νομιζοντας πως...ανεβαζοντας τις τιμες τους.., προσδιδουν ..κυρος στη φιρμα τους.. Μπορεις να μου αναφερεις καποια παραδειγματα, σχετικα με αυτο που μου ανεφερες πιο πανω? Εχω ενα Longine Lyngomare, δωρο του αρραβωνα μου. Πες μου τη γνωμη σου , αν το γνωριζεις το μοντελο.

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #51 στις: Μάιος 15, 2007, 10:30:16 μμ »
Στο παραπάνω link που έβαλες http://forums.timezone.com/index.php?t=msg&goto=2687037&rid=49957#msg_2687037 υπάρχει μια γνώμη από έναν forumιστα (φαντάζομαι οτι είτε ρώτησε κάποιον είτε είναι ο ίδιος καταστηματάρχης) πως το ρολόι θα έλθει τέλος καλοκαιριού 2007 και θα κάνει λιγότερο απο 1500. τώρα για ελλάδα δεν έχω ιδέα!!!!
The planet is an ocean

• 50mm case
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #52 στις: Μάιος 15, 2007, 11:19:33 μμ »
Παράθεση από: "palok"
Στο παραπάνω link που έβαλες http://forums.timezone.com/index.php?t=msg&goto=2687037&rid=49957#msg_2687037 υπάρχει μια γνώμη από έναν forumιστα (φαντάζομαι οτι είτε ρώτησε κάποιον είτε είναι ο ίδιος καταστηματάρχης) πως το ρολόι θα έλθει τέλος καλοκαιριού 2007 και θα κάνει λιγότερο απο 1500. τώρα για ελλάδα δεν έχω ιδέα!!!!

Όταν έβαλα το λίνκ δεν υπήρχε η καταχώρηση για την τιμή ευχαριστώ πάντως.

Παράθεση από: "''Viglatoras''"
Πολλες εταιρειες πιστευω οτι, νομιζοντας πως...ανεβαζοντας τις τιμες τους.., προσδιδουν ..κυρος στη φιρμα τους.. Μπορεις να μου αναφερεις καποια παραδειγματα, σχετικα με αυτο που μου ανεφερες πιο πανω? Εχω ενα Longine Lyngomare, δωρο του αρραβωνα μου. Πες μου τη γνωμη σου , αν το γνωριζεις το μοντελο.

Έγραψα τη γνώμη μου στην προηγούμενη σελίδα φίλε Viglatoras
Πότε ή Ποτέ

• 48mm case
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #53 στις: Μάιος 15, 2007, 11:31:44 μμ »
Sory, μολις τωρα ειδα τη απαντηση σου, δεν την προσεξα πριν. Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #54 στις: Μάιος 17, 2007, 01:41:20 πμ »
Κατώτερα ποιοτικά σε καμία περίπτωση, το αντίθετο θα έλεγα . Απλά ακολουθεί την πολιτική τιμών που επιβάλει το "Swatch Group", ώστε να μην εισέρχεται στα χωράφια της ομόσταυλης (και πολύ κοντά στη φιλοσοφία), αλλά πιο επώνυμης OMEGA στο θέμα των τιμών !!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #55 στις: Μάιος 17, 2007, 05:57:49 μμ »
@trelovet+1.Μου φαινεται πως η Longines εχει μεσα στο group ενα πιο εκλεπτυσμενο στυλ,και η Ω πιο σπορ προσανατολισμο.Ακομα και το νεο diver,το εβγαλε αρκετα κυριλε και διακριτικο για το ειδος του....Ρολογια για καθε γουστο κυριοι,αυτο ειναι το ζητουμενο =)

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #56 στις: Μάιος 18, 2007, 01:46:37 πμ »
Εχεις δίκιο η Longines έχει ελάχιστα σπορ ρολόγια στην γκάμα της (πλην των καινούργιων 2007) , και τα περισσότερα είναι classic με λεπτές και κομψές γραμμές κάτι που δεν έχει η Ω εκτός απο τα Constellation. Τέλειος διαχωρισμός ρόλων λοιπόν !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

• 48mm case
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #57 στις: Μάιος 24, 2007, 01:49:47 πμ »
Η Longines θεωρηθηκε ποτε, κατα τη διαρκεια της Ιστοριας της , εταιρια υψηλης ωρολογοποιιας? Η τουλαχιστον, εβγαλε καποιο μοντελο που να κατατασονταν στην παραπανω κλαση? Ξερετε πιθανες καινοτομιες της, η αν ξερετε καποιον διασημο που να ειχε Longines στην κατοχη του? Και οι φωτογραφιζομενοι ηθοποιοι στις διαφημισεις τις, ειχαν Longines, η απλα χρησιμοποιουντε οι φωτογραφιες τους, για να τονιστει το κυρος της φιρμας? Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #58 στις: Μάιος 24, 2007, 08:30:04 πμ »
Μπορείς να διαβάσεις την ιστορία της εταιρείας εδώ: http://www.longines.com/eng/html_longines/The_brand/1832_chronology.cfm

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Longines
« Απάντηση #59 στις: Μάιος 25, 2007, 07:44:02 μμ »
Αν και δεν ειμαι πολυ φιλος του χρυσου στα ρολογια ΑΥΤΟ το Longines μ αρεσει παρα παρα πολυ....... :tonqe: