Χαμός στο Τατόι σήμερα το απόγευμα, πολλές χιλιάδες κόσμου στο Air Show

Οι μεγάλοι πήγαν μόνοι τους, εγώ πήρα τον ανηψιό και την παρέα του και βουρ...

Πρώτη στάση φυσικά στην Breitling

"Το καπέλο που μου έδωσε ο θείος ειναι σαν κι αυτά και το ρολόι που φοράει ο θείος είναι κι αυτό σαν κι αυτά!!!"

Blue Circle Team(Iταλία) με 5X Ultra Light

The Flying Bulls(Αυστρία) με Alpha Jet

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο no limits ακροβατικά Jurgis Kairys(Λιθουανία) με Su-31. Ο τρελλός των τρελλών, αυτό που βλέπετε στην πρώτη φωτο είναι ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ, τροχοδρόμησε 100 μέτρα, το σήκωσε ΑΠΟΤΟΜΑ στα 3-4 μέτρα ύψος και ΑΜΕΣΩΣ το ανέστρεψε...τα λόγια ειναι περιττά...

Οrlik Team(Πολωνία) με PZL-130

F-16 Demo Team RNLAF(Πολεμική Αεροπορία της Ολλανδίας)

Francesco Fornabaio(Ιταλία) Breitling Team με Extra 300. Πρωταθλητής κι αυτός στα no limits ακροβατικά, ανάλογα τρελλός με τον Λιθουανό...

Όταν λέμε με τις πάντες εννοούμε ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!

Ο οποίος Francesco ως νότιος και μεσογειακός ήρθε και το πάρκαρε μπρός στον κόσμο, γούσταρε αποθέωση και την πήρε με το παραπάνω, έσφιξε τα χέρια που του άπλωναν ΟΛΟΙ και πρέπει να υπέγραψε πάνω από 1000 αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους κάνοντας πάνω από μια ώρα για να φτάσει στο περίπτερο της Breitling!!! Νομίζατε πως θα είναι κανένας τριαντάρης? Όχι φίλοι μου, στα πενηνταφεύγα είναι όπως και ο Λιθουανός. Απλά RESPECT σ'αυτούς τους τύπους!!!

Το σόου έκλεισαν τα ελληνικά στρατά με ρίψεις αλεξιπτωτιστών από τις ειδικές δυνάμεις, που- δεν χρειάζεται να το πούμε αλλά θα το πούμε -αποθεώθηκαν από το πλήθος...

Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, αν και οι φωτογραφίες δεν μπορούν ούτε το 1/100 της πραγματικότητας να απόδώσουν. Άντε και στο επόμενο να παρευρεθούμε ομαδικά!!!
Από το Τατόι για το mywatch, GiannisH