Αποστολέας Θέμα: Laco company  (Αναγνώστηκε 213795 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Laco company
« Απάντηση #160 στις: Φεβρουάριος 11, 2010, 02:57:29 μμ »
Μηπως δεν τους συμφερε να κανουν το προτζεκτ με τα χρηματα που συμφωνησαμε?

Δεν νομιζω....γιατι ειχαν κανει επενδυση χρηματων και εχασαν...ρωτησα και θα σας πω συντομα

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Φεβρουάριος 11, 2010, 03:00:08 μμ »
Αφου το συγκεκριμενο θυμαμαι οτι το ειχαν ξαναβγαλει! Μαλιστα παντα δεσποζε στο baner του site τους πανω πανω!
Το ξαναεβγαλαν τωρα?

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Φεβρουάριος 11, 2010, 03:09:26 μμ »
Πολυ μπερδεμενα μας τα λενε ???

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Φεβρουάριος 11, 2010, 03:12:02 μμ »
Θα σας απαντησω,οταν εχω νεοτερα.Οσο εχω μιλησει μαζι του ,δεν τον θεωρω τετοιο τυπο...

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Φεβρουάριος 11, 2010, 03:15:40 μμ »
Τελικα η πρόβλεψη που εκανα ηταν σωστή. Η Laco ειχε κανει μα**κια και σιγά σιγά το σούταρε το εργο. Προσπάθησαν πολλές φορές να ξεφουσκωσουν την αισιοδοξια του έργου και να καταληξουμε με κατι λιγότερο. Θυμίζω το γεγονός οτι δεν είχαν καπάκια και τέλος το ρολοι του george (το μόνο που πρόλαβαν να κάνουν χαχαχα!) και αν προσέξατε λιγο θέλαμε να προχωρήσουμε στην παραγγελία μονο με την τριήρη....

Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Φεβρουάριος 11, 2010, 03:15:57 μμ »
Για μενα σημασια εχει οτι ειπαν ξεκαθαρα,σας επιστρεφουμε τα χρηματα, δεν μπορουμε να τηρησουμε τη συμφωνια.Γιατι εμεις να επιμενουμε τοσο?Ισως ο τυπος που μιλας να ειναι οκ,αυτοι που αποφασιζουν ομως?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Φεβρουάριος 11, 2010, 03:21:25 μμ »
Τελικα η πρόβλεψη που εκανα ηταν σωστή. Η Laco ειχε κανει μα**κια και σιγά σιγά το σούταρε το εργο. Προσπάθησαν πολλές φορές να ξεφουσκωσουν την αισιοδοξια του έργου και να καταληξουμε με κατι λιγότερο. Θυμίζω το γεγονός οτι δεν είχαν καπάκια και τέλος το ρολοι του george (το μόνο που πρόλαβαν να κάνουν χαχαχα!) και αν προσέξατε λιγο θέλαμε να προχωρήσουμε στην παραγγελία μονο με την τριήρη....

Δεν θα ειχε μπει καν στον κοπο να το κανει το προτζεκτ,Trikat.Δεν θα μου ειχε πει στο τηλ,"θελουμε και εμεις οταν η εταιρια μας ορθοποδησει,να ολοκληρωσουμε το ρολοι σας..."

Μου ακουγεται λιγο θεωρια συνομωσιας..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Φεβρουάριος 11, 2010, 03:28:53 μμ »
Dear .......

the Replica Handwinding project was planned last year.
All parts we need are in stock...
We are hoping to solve our problems this week...

Best regards
Peter

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Φεβρουάριος 11, 2010, 03:30:43 μμ »
Ζητησα λεπτομερειες και θα σας πω

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Φεβρουάριος 11, 2010, 03:45:20 μμ »
Δεν θα ειχε μπει καν στον κοπο να το κανει το προτζεκτ,Trikat.Δεν θα μου ειχε πει στο τηλ,"θελουμε και εμεις οταν η εταιρια μας ορθοποδησει,να ολοκληρωσουμε το ρολοι σας..."

Μου ακουγεται λιγο θεωρια συνομωσιας..

trader είμαι η συνωμοσία ειναι στο αίμα μου (χαχαχα ok πλακα κάνω) αλλα δεν λέω οτι δεν ήθελε να πουλήσει λέω απλά οτι ηθελε και πάρα πολύ μάλιστα αλλα μονο με το καραβάκι - η χάραξη ηταν υποκοστολογημένη δουλειά. ;)

Ξαναλέω:
1)Δεν είχαν καπάκια.
2)Σου εφεραν ρολογάκι με την τρίηρη μήπως και ψαρωσει κανεις.
Και εγω σου κάνω ερώτηση ποσο νομίζεις το προχώρησαν? Επειδή κόλλησαν το logo? Eξοχη δουλειά αλλα εύκολη.

Οσο για το τελευταίο ("θελουμε και εμεις οταν η εταιρια μας ορθοποδησει,να ολοκληρωσουμε το ρολοι σας...")
ειναι θεμα image δεν χρειαζεται να το σκορπαμε επειδή κάναμε μια μαλα**κια (βρε αδερφέ)

Φυσικά μπορεί να παρασύρομαι ολα ειναι πιθανά.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Φεβρουάριος 11, 2010, 03:53:56 μμ »
Αν ηθελαν να ολοκληρωσουν το προτζεκτ θα ζητουσαν λιγη υπομονη ακομη,τοσο δυσκολο ηταν δλδ 30 καπακια?Απο τον Οκτωβρη τους δωσαμε τα σχεδια δεν μπορουσε η εταιρεια που τα ανελαβε να τα παραδωσει σε 3 μηνες?Τα λεω αυτα και μην ξεχνατε οτι μεχρι την τελευταια στιγμη συνιστουσα υπομονη και ευελπιστουσα οτι ολα θα πανε καλα

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Φεβρουάριος 11, 2010, 04:15:29 μμ »
Αγορα απο KIENZLE,νεα εταιρια,χρεωκοπια μια εβδομαδα πριν λαβουν το νεο φιλμ για την τριηρη.Σιγη για μια εβδομαδα,τηλεφωνο στην Laco-Pfeiffer,συμφωνια για επιστροφη των χρηματων.Μια εταιρια που ειναι σε τετοια κατασταση,ηθελες να ρισκαρω ?Εκανα το πιο σωστο,πηρα πισω τα λεφτα σας και του ειπα εδω ειμαστε.Ηταν συμφωνος

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Φεβρουάριος 11, 2010, 04:57:34 μμ »
Αγορα απο KIENZLE,νεα εταιρια,χρεωκοπια μια εβδομαδα πριν λαβουν το νεο φιλμ για την τριηρη.Σιγη για μια εβδομαδα,τηλεφωνο στην Laco-Pfeiffer,συμφωνια για επιστροφη των χρηματων.Μια εταιρια που ειναι σε τετοια κατασταση,ηθελες να ρισκαρω ?Εκανα το πιο σωστο,πηρα πισω τα λεφτα σας και του ειπα εδω ειμαστε.Ηταν συμφωνος
Οκ καλά έκανες δηλαδή δεν ηξερα οτι εσυ το έκοψες. Αρα οκ αναμένουμε νέα απο την λακο και βλέπουμε.

Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Φεβρουάριος 11, 2010, 04:59:38 μμ »
Εσυ Γιωργο πολυ καλα επραξες :supz:Αυτοι εχουν την ευθυνη,παμε για αλλα

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Φεβρουάριος 11, 2010, 05:15:06 μμ »
Συνεχιζω επαφες και αμα η λακο εχει λυσει το προβλημα της μεσα σε ευλογο χρονικο διαστημα,θα σας ενημερωσω

Αποσυνδεδεμένος capitano

• 38mm case
  • Να πέσεις επιτρέπεται. . Να σηκωθείς επιβάλλεται !
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Μάρτιος 15, 2010, 03:10:16 μμ »
    Eδώ θα ήθελα να καταθέσω την εμπειρία μου από το σέρβις της Λάκο, εμπειρία που συνηγορεί στο να μείνει η πόρτα ανοιχτή.
 Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα ποστ μου το ρολόι που σχεδιάζαμε το αγόρασα όπως βγαίνει από την κοινή παραγωγή και μάλιστα ήταν το τελευτάιο που παρήχθει (του φίλου Γιώργου δεν το θεωρώ ρολόι παραγωγής αλλά ειδική έκδοση και φυσικά μοναδικό). Το δικό μου δηλ. είναι ένα ίδιο ρολόι χωρίς όμως την υπέροχη αποτύπωση του καραβιού.
  Μετά από λίγες μέρες συμβίωσης μαζί του διαπίστωσα ότι το τζάμι του δεν ήταν σωστά κολλημένο και ενώ στην περιοχή του 11 ήταν στο ίδιο ύψος με τη στεφάνη, στην περιοχή του 5 βυθιζόταν μέσα απ΄αυτή περίπου μισό χιλιοστό, ανομοιομορφία που δεν φαίνεται αλλά . . εγώ το ήξερα. Αυτό που περισσότερο με απασχολούσε ήταν αν αυτό μπορεί να έχει συνέπειες στη στεγανότητα του ρολογιού. Ρώτησα λοιπόν το Γιώργο αν παρατηρεί κάτι παρόμοιο στο δικό του μου είπε ότι δεν υπάρχει κάτι, και έκανε σε χρόνο-αστραπή τις συνεννοήσεις με τους Γερμανούς οι οποίοι ζήτησαν, χωρίς μα και μου, να τους στείλω με δικά τους έξοδα το ρολόι για αποκατάσταση του προβλήματος. Για να μην μακρυγορήσω άλλο, έτσι κι έγινε και το ρολόι είναι και πάλι, άψογο πλέον, στο χέρι μου.
    Σκέφτομε λοιπόν πως αν τώρα που η εταιρεία είναι χρεοκωπημένη και έχει στην ουσία αναστείλει τη δραστηριότητά της, ανταποκρίνεται κατ΄αυτόν τον τρόπο στα όποια προβλήματα, πόσο καλύτερη θα ήταν αν έβρισκε τα χρήματα να επαναλειτουργήσει;
    Και δημόσια ευχαριστώ τον φίλο Γιώργο που έκανε όλες τις συνεννοήσεις και συνέβαλλε μοναδικά στην ευτυχή κατάληξη.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Μάρτιος 15, 2010, 03:21:17 μμ »
Η εταιρια εκανε οτι επρεπε,για την αποκατασταση του προβληματος ,με την αλλαγη των ελαττωματικων κομματιων.

Ειναι κοντα σε λυση και περιμενει ολα τα υλικα που χρειαζονται για την κατασκευη των ρολογιων της

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Μάρτιος 15, 2010, 04:31:36 μμ »
       Σκέφτομαι λοιπόν πως αν τώρα που η εταιρεία είναι χρεοκωπημένη και έχει στην ουσία αναστείλει τη δραστηριότητά της, ανταποκρίνεται κατ΄αυτόν τον τρόπο στα όποια προβλήματα, πόσο καλύτερη θα ήταν αν έβρισκε τα χρήματα να επαναλειτουργήσει;

Σωστή σκέψη...και μην ξεχνάμε και την άμεση επιστροφή των χρημάτων...για μένα μακάρι να βρούν άκρη και να ορθοποδήσουν...και να ολοκληρώσουν και το πρότζεκτ μας ;D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Μάρτιος 15, 2010, 04:50:54 μμ »
Ρε παιδια γιατι την επιστροφη των χρηματων την αντιμετωπιζουμε σαν χαρη?Αυτο ελειπε να μας φανε και τα λεφτα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Μάρτιος 15, 2010, 04:57:30 μμ »
Η επιστροφη των χρηματων ειναι συνεπεια και οχι χαρη,ειδικα σε μια πολυ δυσκολη οικονομικη στιγμη για την εταιρια.
Συνεπεια ειναι και το σερβις του ρολογιου