Eδώ θα ήθελα να καταθέσω την εμπειρία μου από το σέρβις της Λάκο, εμπειρία που συνηγορεί στο να μείνει η πόρτα ανοιχτή.
Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα ποστ μου το ρολόι που σχεδιάζαμε το αγόρασα όπως βγαίνει από την κοινή παραγωγή και μάλιστα ήταν το τελευτάιο που παρήχθει (του φίλου Γιώργου δεν το θεωρώ ρολόι παραγωγής αλλά ειδική έκδοση και φυσικά μοναδικό). Το δικό μου δηλ. είναι ένα ίδιο ρολόι χωρίς όμως την υπέροχη αποτύπωση του καραβιού.
Μετά από λίγες μέρες συμβίωσης μαζί του διαπίστωσα ότι το τζάμι του δεν ήταν σωστά κολλημένο και ενώ στην περιοχή του 11 ήταν στο ίδιο ύψος με τη στεφάνη, στην περιοχή του 5 βυθιζόταν μέσα απ΄αυτή περίπου μισό χιλιοστό, ανομοιομορφία που δεν φαίνεται αλλά . . εγώ το ήξερα. Αυτό που περισσότερο με απασχολούσε ήταν αν αυτό μπορεί να έχει συνέπειες στη στεγανότητα του ρολογιού. Ρώτησα λοιπόν το Γιώργο αν παρατηρεί κάτι παρόμοιο στο δικό του μου είπε ότι δεν υπάρχει κάτι, και έκανε σε χρόνο-αστραπή τις συνεννοήσεις με τους Γερμανούς οι οποίοι ζήτησαν, χωρίς μα και μου, να τους στείλω με δικά τους έξοδα το ρολόι για αποκατάσταση του προβλήματος. Για να μην μακρυγορήσω άλλο, έτσι κι έγινε και το ρολόι είναι και πάλι, άψογο πλέον, στο χέρι μου.
Σκέφτομε λοιπόν πως αν τώρα που η εταιρεία είναι χρεοκωπημένη και έχει στην ουσία αναστείλει τη δραστηριότητά της, ανταποκρίνεται κατ΄αυτόν τον τρόπο στα όποια προβλήματα, πόσο καλύτερη θα ήταν αν έβρισκε τα χρήματα να επαναλειτουργήσει;
Και δημόσια ευχαριστώ τον φίλο Γιώργο που έκανε όλες τις συνεννοήσεις και συνέβαλλε μοναδικά στην ευτυχή κατάληξη.