Αποστολέας Θέμα: Aσφάλεια...  (Αναγνώστηκε 8289 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Aσφάλεια...
« στις: Ιανουάριος 19, 2007, 10:41:13 πμ »
Λοιπόν,

έχουμε την τρέλα, ψάχνουμε και γινόμαστε και γνώστες, βρίσκουμε το χρήμα, επιλέγουμε τα κομμάτια μας και γινόμαστε πλέον κάτοχοι ενός ή και περισσοτέρων αξιόλογων κομματιών που αλλάζουν την διέυθυνση του σπιτιού μας σε Πανακρίβου & Aπλησιάστου γωνία.

¶ντε πείτε μου εσείς τώρα τη γνώμη σας ΠΩΣ τα ασφαλίζουμε αυτά? Συναγερμός σπιτιού? Xρηματοκιβώτιο? ή απλά τα αφήνουμε μέσα στον winder (όπως κάπου διάβασα ότι μπορεί να κάνουν μερικοί) κάπου που να τα βλέπουμε και να τα ευχαριστιόμαστε και αν μπεί κάποιος μπήκε? Eίναι τελικά αυτές οι λύσεις αρκετές?
Πάντως το να τα έχεις σε θυρίδα στην τράπεζα μάλλον χαζό το κόβω. «Ωχ g@moto θέλω να βάλω το ρολόι μου και οι τράπεζες είναι κλειστές»...XAXXAXA!
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Aσφάλεια...
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 11:21:24 πμ »
Tι να πεις και τι κάνεις επί τούτου....?.....λαχείο είναι που μακάρι να μη σου κάτσει....

Μία φορά που ήμουν στη Χρόνο Ελλάς και συζήταγα μπαίνει ένας κύριος ψιλοαναστατωμένος μέσα, τον οποίο φαίνεται ότι γνώριζαν, του οποίου του έιχαν "ανοίξει" το σπίτι και μαζί με όλα τ'αλλα του πήρανε και το navitimer world της Breitling που είχε πρόσφατα αγοράσει....

Απ'οτι άκουσα μετέπειτα ο κύριος αυτός το είχε αγοράσει της μετροιτής και είχε την (λογική) απαίτηση να του το πουλήσουν μέσω πιστωτικής στα ίδια χρήματα......Χαράς το κουράγιο του πάντως....

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
Aσφάλεια...
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 02:00:00 μμ »
ασφάλεια κλοπής

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Aσφάλεια...
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 02:13:37 μμ »
πολυ ωραιο θεμα

για Α.Κ χλωμοτατο.. δε σε εασφαλιζουν για ρολογια μεγαλης αξιας.. (το ψαξα)
αλλη λυση η θυριδα αλλα τι να το κανεις αμα δεν το φορας..
μηπως η μονη λυση ειναι να το φορας μερα νυχτα;
 In simplicity lies true greatness"..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Aσφάλεια...
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 03:39:37 μμ »
οτι και εξω,θυριδα τραπεζης

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
Aσφάλεια...
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 06:23:42 μμ »
Παράθεση από: "redfoot"

για Α.Κ χλωμοτατο.. δε σε εασφαλιζουν για ρολογια μεγαλης αξιας.. (το ψαξα)

Για τί όχι για πιό λογο;
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Aσφάλεια...
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 07:14:33 μμ »
η επισημη δικαιολογια ηταν οτι η ασφαλιση ρολογιων εφαρμοζεται μονο στο εξωτερικο απο ειδικες εταιρειες  και στην Ελλαδα δε συμφερει λογω του μικρου αριθμου πελατων
η ανεπισημη ειναι οτι θεωρουν πως ειναι ιδιαίτερα ευκολο να "σκηνοθετηθει" η κλοπη ενος ρολογιου και να απαιτηθει μη δικαιωματικα αποζημιωση
επισης λενε ειναι δυσκολο να εκτιμηθει η αξια ενος ρολογιου απο τη στιγμη που θεωρειται μεταχειρισμενο εστω και αν το χεις 1 μερα επομενως με ποιο συντελεστη θα υπολογισουν την καθαρη του αξια;
πιαστοαυγο και κουρευτο..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Aσφάλεια...
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 20, 2007, 12:18:24 πμ »
λογικο ειναι ,δε βγαζεις ακρη

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Aσφάλεια...
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 20, 2007, 12:20:55 μμ »
Παράθεση από: "george_"
οτι και εξω,θυριδα τραπεζης

παλι θα συμφωνησω με Γιωργο  :supz:

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Aσφάλεια...
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 20, 2007, 12:22:13 μμ »
Παράθεση από: "ferengi"
ασφάλεια κλοπής

εγω ακουσα οτι σε ασφαλιζουν μονο μεχρι δυο ρολογια  :irre:

Αποσυνδεδεμένος gson

• 38mm case
    • Προφίλ
Aσφάλεια...
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 20, 2007, 12:45:33 μμ »
[redfoot
]μηπως η μονη λυση ειναι να το φορας μερα νυχτα;[/quote]
Γιατι αυτο ειναι ασφαλες?Αν στην πεσουν εξω και τους γυαλισει το πανακριβο ρολογακι σου τι θα κανεις θα προτιμησεις να φας μαχαιρια η τιποτα χειροτερο, η να το δωσεις?
Το εχω σκεφτει πολλες φορες σε μια τετοια περιπτωση τι θα μπορουσα να κανω.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Aσφάλεια...
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 20, 2007, 12:51:25 μμ »
Εξαρτάται από την περίπτωση, θα μπορούσα να αντιδράσω βίαια ή να κάνω την πάπια ανάλογα με τις συνθήκες ! Δεν νομίζω ότι η ζωή μου αξίζει λιγότερο από ένα ρολόι, αν όμως ο αντίπαλος είναι του χεριού μου θα επιτεθώ κι εγώ.  :smt021
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Aσφάλεια...
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 20, 2007, 06:20:22 μμ »
γιαυτο μην αγοραζετε ρολεξ που κανουν μπαμ απο χιλιομετρο, παρτε κανενα καλατραβα ή παρμιτζιάνι  που θα του περασει απαρατηρητο μπας και το γλιτωσετε :-)
τρελοβετ αν ο αντιπαλος ειναι του χεριου σου και βγαλει κανα εξασφαιρο ή στιλετακι τοτε τι κανουμε φιλε; μαλλον για τουμπεκι το κοβω..  :glaskugel:

Αποσυνδεδεμένος teo

• 38mm case
    • Προφίλ
Aσφάλεια...
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 20, 2007, 07:59:14 μμ »
εκτός και αν καταφέρεις να τον πουλήσεις πρόλογο ότι δήθεν αυτό που φοράς στον καρπό σου δεν αξίζει ούτε για παλιοσίδερα....!!!! :finga: και φαντάζεσαι λέει να πέσεις σε κανένα μέλος του forum, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά και ξεχωρίζει τα γνήσια rolex?????? :megaeek:
Η Ελλάδα είναι η πιο προηγμένη χώρα της Αφρικής!.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Aσφάλεια...
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 21, 2007, 01:12:42 πμ »
ε δε θα στο κλεβε πιο ευκολα σε ραντεβου για καφε?εχει και πιο αποτελεσμα απο το να σε ψαχει σε τοσο κοσμο? :weedman:

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Aσφάλεια...
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 21, 2007, 02:11:20 πμ »
Καλά είναι τα ακριβά ρολόγια να τα φοράμε σε συνθήκες υψηλής ασφάλειας και να έχουμε κάτι πιο απλό για τον δρόμο. Τι να κάνουμε , έχει αγριέψει ο κόσμος και δεν αξίζει να το διακινδυνεύεις !!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Aσφάλεια...
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 22, 2007, 10:12:03 πμ »
Για ασφάλεια κλοπής είναι η καλύτερη περίπτωση αλλά από όσο διαβάζω μάλλον δεν γίνεται. H θυρίδα μάλλον αποκλείτεται γιατί κατά τη γνώμη μου αν δεν το φοράς τότε πώς το χαίρεσαι? Tο έχεις στο κομοδίνο σε φωτό? Tο να το φοράς στο χέρι μάλλον είναι μια από τις ιδανικές λύσεις εκτός και αν κοστίζει πάνω από 60.000 έουρα που ίσως εκεί θέλει μεγαλύτερη προσοχή που το φοράς. Πάντως αν εμένα μου την έπεφτε ποτέ κανένας θα τον «έσκιζα» και ας είχε και 100 εξάσφαιρα... Eίναι να μην σου τύχει σίγουρα! Bέβαια μπορείς να έχεις και κάνα βόδυguard μαζί σου 24/7...χεχε
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος alexispare

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Aσφάλεια...
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 05, 2010, 02:34:03 μμ »
Ολα αυτα ωραια ρε παιδια. Αλλα για να ειμαστε και πρακτικοι! ολοι γουσταρουμε να το φοραμε, οποτε πρεπει καπως να εξασφαλιστουμε.

Ξερουμε καμια ασφαλιστικη που να κανει ασφαλεια κλοπης ρολογιων?

Αποσυνδεδεμένος Anon

• 38mm case
  • Spes mea in mens mentis est...
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 21, 2012, 09:10:28 πμ »
επαναφέρω το θέμα. Έχει αλλάξει κάτι ως προς το αν ασφαλιζουν ρολόγια στην Ελλάδα; Κι επιπλέον, πέρα από κλοπή, μπορούμε να τα ασφαλίσουμε για φθορά; πχ αν σπάσει το κρύσταλλο, η στεφάνη κλπ;
To see a world in a grain of sand and a heaven in a wild flower, hold infinity in the palm of your hand and eternity in an hour...

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 21, 2012, 09:33:54 πμ »
Κοσμηματα και ρολογια  ασφαλιζονται πλεον, απο μερικες ασφαλιστκες και με ειδικες προυποθεσεις.!!
Ποιες ειναι αυτες;
1)για κοσμηματα ,οταν ειναι πολλα,ειναι απαραιτητη η υπαρξη χρηματοκιβωτιου.Βεβαια το πως καθοριζεται το ''πολλα'',ισως ειναι και θεμα ασφαλιστη.
2)για ρολογια και λιγα κοσμηματα,γινεται καταγραφη τους ως περιεχομενο σπιτιου και προσθετονται στην αξια του περιεχομενου.Ειναι δηλαδη υποχρεωτικη η ασφαλιση ολου του περιεχομενου του σπιτιου.
Η ασφαλιση καλυπτει κλοπη-φωτια και γινεται απο 2(μπαινει στο κολπο και τριτη) ασφαλιστικες.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI