Αποστολέας Θέμα: Baume et Mercier vs Longines vs Breitling vs Omega vs TAGHeuer  (Αναγνώστηκε 23999 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Baume et Mercier vs Longines vs Breitling vs Omega vs TAGHeuer
« Απάντηση #60 στις: Νοέμβριος 26, 2009, 02:21:14 πμ »
 ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ''GRAND CARRERA'' THΣ ''ΤΑG'', ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΠΟΡ.  ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ...
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος Nikos_

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Νοέμβριος 26, 2009, 02:40:03 πμ »
Όντως φίλε μου πάρα πολύ όμορφα τα Tag αλλά τώρα προσπαθώ να κοιτάξω σε άλλη εταιρεία έπειτα από την πρόσφατη αγορά του Aquaracer μου... Ναί και αεγώ σε ατσάλι σκέφτομαι να το πάρω κατπαληκτικό έχω ακούσει...
Men talk of killing time, while time quietly kills them.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Νοέμβριος 26, 2009, 02:54:25 πμ »
Παρακαλω οι δημοσιευσεις να γινονται με χρηση πεζων χαρακτηρων!...

Φιλικα,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Νοέμβριος 26, 2009, 04:42:04 μμ »
Κοίταξε και σε  IWC. www.iwc.com
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!