Mμμμμ, και όταν είσαι στο σπίτι και θέλεις να δεις την ώρα κοιτάς το κινητό / ραδιόφωνο / φούρνο μικροκυμάτων κλπ. ?

Εγώ πάλι και στο σπίτι με την πυτζαμούλα μου να είμαι, όταν θέλω να δω τι ώρα είναι, κοιτάω το ρολογάκι μου και:
1) Βλέπω την ώρα
2) Χαίρομαι που βλέπω και το ρολόϊ μου
Ίσως αν είχα κανένα super-duper πανάκριβο ρολόϊ με 100 μηχανισμούς, φάσεις σελήνης, αντίστροφη μέτρηση, regata, σερενάτα κλπ. να μην το φορούσα 24Χ7. Γι΄ αυτό όμως επέλεξα αυτά τα δύο λολόγια. Για να τα χαίρομαι παντού και πάντα.
Είναι η ίδια λογική βάσει της οποίας με το αυτοκίνητο μου θα μπω και σε έναν καρόδρομο και ας ταλαιπωρηθεί, την SLR φωτογραφική μου θα την κουβαλήσω στην παραλία και ας πάρει άμμο (την πάω για καθάρισμα του σένσορα αν χρειαστεί), τη vespa μου θα την κυκλοφορήσω βρέξει/χιονίσει και ας "κόψει" το χρώμα κλπ.
Εν ολίγοις θέλω ό,τι έχω αποκτήσει με κόπο και με οικονιμίες και με μεγάλη επιθυμία, να το "εκμεταλλεύομαι" ακόμα και στο 150%

Και στην τελική, σύμφωνα πάντα με την δική μου θεώρηση, τα υλικά αγαθά είναι για να κάνω το κέφι μου εγώ και να τους "ρουφάω το μεδούλι" και όχι για να τα προσέχω και να τα κανακεύω...
Προσέχω και κανακεύω τον γιό μου

Αυτός χρειάζεται φροντίδα και στοργή και προδέρμ και δεν είναι και....αδιάβροχος στα 100m

Y.Γ: Ελπίζω μην παρεξηγηθεί κανένας από τους συμφορουμίτες από το ύφος. Είναι αποφόρτιση από ένα πολύ επεισοδιακό Σαββατοκύριακο και από μία ακόμα πιο επεισοδιακή εβδομάδα....