Εγώ πάλι στον τίτλο και μόνο του νήματος βρήκα αντιφάσεις.
Οι λέξεις "πρέπει να υπάρχουν σε κάθε συλλογή" σημαίνουν πως όποιος θελήσει να γίνει συλλέκτης, οφείλει να έχει αυτά τα ρολόγια.
Όμως για να τα αποκτήσει τα συγκεκριμένα, στην καλύτερη θα πρέπει να έχει εργοστάσιο με ακμάζουσα πορεία στην αγορά ή στη χειρότερη να έχει μισθό άνω των 6.000,00€ το μήνα (και ίσως λίγα λέω).
Αλλιώς το "πρέπει να υπάρχουν σε κάθε συλλογή" θα έπρεπε να γίνει κάπως "μπορούν να αποκτήσουν μόνο λίγοι άνθρωποι στον κόσμο" ή κάπως έτσι.
Γιατί για τον μέσο άνθρωπο δεν νομίζω ότι υπάρχει ή θα υπάρξει η δυνατότητα να αποκτήσει ποτέ έστω ένα από τα ρολόγια αυτά.
Ακόμα και στο WUS που χαζεύω καμιά φορά, βλέπω πως η πλειοψηφία δυσκολεύεται να αγοράσει ρολόγια που προτείνονται και είναι της τάξεως των 200$ ή των 300$ για να μην πω και λιγότερα.
Βέβαια δεν αντιλέγω πως τουλάχιστον οι "συλλογές" έχουν γίνει προνόμιο λίγων και εκλεκτών τελικά, αλλά καλό θα ήταν να προτείνονται ρολόγια σε επίπεδο μέσου αγοραστή θα έλεγα εγώ.
Το να προτείνεις ρολόγια χωρίς όριο τιμής, δεν νομίζω ότι έχει και κάποια ιδιαίτερη δυσκολία για κανέναν, όμως το θέμα είναι να διαλέξεις το διαμάντι από τον σωρό, εκεί όπου γίνεται ο "χαμός" από μοντέλα και οι τιμές διαφέρουν κάτα κάποια ευρώ ίσως μόνο...
Παναγιώτης