Ωραία κουβεντούλα ανοίξατε παίδες και σαν μπασκετικός θα πώ κι εγώ την άποψή μου. Καταρχήν αυτοί που συζητάμε ήταν παιχταράδες όλοι τους και δεν είναι σωστό να υποτιμούμε πχ τον Bird για να ανεβάσουμε τον Jordan και το αντίστροφο. Ο Larry Bird ήταν απίστευτος σουτέρ, πολύ ξύπνιος και παίχτης της τελευταίας στιγμής. Και θα έπαιζε ανετότερα απ'όλους στην Ευρώπη. Ο Magic πιο τεχνίτης, τρομερή τρίπλα, προσποίηση και ασίστ, με πολύ καλό σουτ και διείσδυση. Κι άλλοι πολλοί μεγάλοι παίχτες με τα δικά του προτερήματα ο καθένας, Julius Erving( τι μου θύμισες grecellin), Scottie Pippen, Jabar, Chamberlain, Stockton, Malone, Isiah Thomas, Clyde Drexler, Hakeem Olajuwon κλπ κλπ κλπ. Ο κατάλογος μακρύς και ποιόν να ξεχωρίσεις, όμως και για την δική μου ταπεινή γνώμη ο μέγιστος όλων είναι ο Michael Jordan, όχι μόνο από πλευράς τεχνικής, σουτ, στατιστικών κλπ αλλά γιατί αδιαμφισβήτητα ήταν ο θεαματικότερος όλων. Το μπάσκετ και το NBA ακόμη περισσότερο είναι άθλημα με κύριο ζητούμενο το θέαμα και αυτό περισσότερο απ'όλους το υπηρέτησε ο Michael Jordan...
Φιλικά, Γιάννης