Αποστολέας Θέμα: Ο καλυτερος ολων των εποχων- His Airness  (Αναγνώστηκε 10784 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mixalismsr

• 34mm case
    • Προφίλ
Απ: Ο καλυτερος ολων των εποχων- His Airness
« Απάντηση #40 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 12:58:55 μμ »
ενταξει φιλε elio..

ο λαρυς ητο βιρτουοζος της περτικαλί μπαλας !!!!

τον ντραζεν για παραδειγμα, τον τριπλαριζε 3 φορες στην ιδια φαση..

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 01:06:48 μμ »
O Τζόρνταν δούλεψε όντως πολύ για να βελτιωθεί και να γίνει αυτό που έγινε, δεν είναι τυχαίο ότι περιλαμβανόταν στις καλύτερες αμυντικές πεντάδες του ΝΒΑ. Όσο κι αν πιστεύω ότι ο Μάτζικ ήταν τεράστιος παίκτης, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι τόσο αυτός όσο και ο Μπερντ πήραν πρωταθλήματα έχοντας πολύ καλύτερους συμπαίκτες απ' ό,τι ο Τζόρνταν, που ουσιαστικά ως μόνο συμπαίκτη μεγάλης κλάσης είχε τον Πίπεν. Ο Μπερντ ήταν πολύ μεγάλος και καθοριστικός επίσης, αλλά ούτε τόσο πολυδιάστατος όσο ο Μάτζικ ούτε τόσο απρόβλεπτος και αθλητικός όσο ο Τζόρνταν (ο οποίος συνήθως ΔΕΝ κάρφωνε).

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 03:06:47 μμ »
   Ωραία κουβεντούλα ανοίξατε παίδες και σαν μπασκετικός θα πώ κι εγώ την άποψή μου. Καταρχήν αυτοί που συζητάμε ήταν παιχταράδες όλοι τους και δεν είναι σωστό να υποτιμούμε πχ τον Bird για να ανεβάσουμε τον Jordan και το αντίστροφο. Ο Larry Bird ήταν απίστευτος σουτέρ, πολύ ξύπνιος και παίχτης της τελευταίας στιγμής. Και θα έπαιζε ανετότερα απ'όλους στην Ευρώπη. Ο Magic πιο τεχνίτης, τρομερή τρίπλα, προσποίηση και ασίστ, με πολύ καλό σουτ και διείσδυση. Κι άλλοι πολλοί μεγάλοι παίχτες με τα δικά του προτερήματα ο καθένας, Julius Erving( τι μου θύμισες grecellin), Scottie Pippen, Jabar, Chamberlain, Stockton, Malone, Isiah Thomas, Clyde Drexler, Hakeem Olajuwon κλπ κλπ κλπ. Ο κατάλογος μακρύς και ποιόν να ξεχωρίσεις, όμως και για την δική μου ταπεινή γνώμη ο μέγιστος όλων είναι ο Michael Jordan, όχι μόνο από πλευράς τεχνικής, σουτ, στατιστικών κλπ αλλά γιατί αδιαμφισβήτητα ήταν ο θεαματικότερος όλων. Το μπάσκετ και το NBA ακόμη περισσότερο είναι άθλημα με κύριο ζητούμενο το θέαμα και αυτό περισσότερο απ'όλους το υπηρέτησε ο Michael Jordan...

Φιλικά, Γιάννης

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 05:02:02 μμ »
Παιδια ο καθεις εχει την αποψη του....σεβαστο. Απλαι  ξανα-ματα-λεω πως δεν μπορεις να συγκρινεις παικτες, ομαδες απο διαφορετικες εποχες. Ειναι εντελως ακυρο κατι τετοιο.

Φιλε michalismsr συνεχιζεις την ειρωνεια....................ΟΚ. Συνεχιζε!

Τωρα αν καρφωνε η αν δεν καρφωνε ο Τζορνταν, αν ηταν καλυτερος η χειροτερος απο ματζικ, κτλ ενταξει δεν θα το συνεχισω.

Τζορνταν Νο1 εις τους αιωνας των αιωνων! ;D ;D ;D ;D

φιλικα

ελιο
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 15, 2009, 05:18:34 μμ από elio »
Time is the most undefinable yet paradoxical of things; the past is gone, the future is not come, and the present becomes the past even while we attempt to define it, and, like the flash of lightning, at once exists and expires.  ~Charles Caleb Colton

Αποσυνδεδεμένος movan

• 42mm case
    • Προφίλ
    • movida
« Απάντηση #44 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 05:42:06 μμ »
elio,elio......μην μου "το χαλάς"....έγραψα στην 1η σελίδα:δίχως σχόλια!και με έκανες να σχολιάσω....
Μου συγκρίνεις τον ξενέρωτο ξανθοτρίχη με τον ΘΕΟ!Πέρα από ένα σουτ και μια εξυπνάδα(πονηριά) τί άλλο είχε να μας δείξει ο Μr.Larry;Ο ένας περπατουσε στον αέρα και περνούσε όποιον ήθελε και ο άλλος,άντε επειδή έβαζε μερικά καυτά τρίποντα και έπερνε κανα ριμπάουντ.....no,no φίλε μου καλοπροαίρετα πάντα απλά ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ!
για τον magic,μαζί σου.....απλά JORDAN IS ONE!

+10000000000000000000000000

Αποσυνδεδεμένος capitano

• 38mm case
  • Να πέσεις επιτρέπεται. . Να σηκωθείς επιβάλλεται !
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 10:43:15 μμ »
        . . .το μπάσκετ είναι και άμυνα και ..... και..... και....... Μα ο Τζόρνταν ήταν κορυφαίος αμυντικός (δες τις στατιστικές του στα κλεψίματα και ριμπάουντ). Αυτός (ο Λάρρυ) ήξερε ότι το μπάσκετ δεν είναι μόνο σουτ? Δε θυμάμαι να τα κατάφερνε και σε κάτι άλλο.

Άλλη δήλωση του Αζάια Τόμας σε ερώτηση τι πιθανότητες έχουν να φύγουν νικητές μετά το παιχνίδι κόντρα στους Μπούλς ΄΄Πολλές, αρκεί να μείνει ο Μάικλ στο σπίτι του.

Η μεγάλη διαφορά του έναντι όλων. Όλοι κάνουν τη διείσδυση με σκοπό να τραβήξουν έναν - δύο παίχτες επάνω τους και να πασάρουν σε συμπαίχτη τους. Αυτός στη διείσδυση αφού τους τράβαγε ΟΛΟΥΣ επάνω του απλά έβαζε και το καλάθι. Μην προσπαθείς να καταλάβεις πως το έκανε. Σε διαβεβαιώ ότι πολύ πιό ειδικοί από σένα ακόμα το ψάχνουν. Αν το έβρισκαν άλλωστε θα το είχαν αντιμετωπίσει εγκαίρως.

Τέλος πάντων θα μπορούσα να σου αναφέρω επιχειρήματα γιά κανά δυό βδομάδες και τόσος χρόνος που να βρεθεί.

Αλλά ρε παιδί μου  κορυφαίος όλλων ο Λάρρυ?   Ο Χριστός κι Παναγία !!!!!!!!!!!!!!!!! 

Αποσυνδεδεμένος zoltan

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιανουάριος 15, 2010, 05:32:17 μμ »
Aπο τους μεγαλυτερους αθλητες και πολυ μεγαλη προσωπικοτητα.