Αποστολέας Θέμα: 'ΤΟ PLOPROF ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ' (ENA ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΩΡΟΛΟΓΟΦΙΛΟΥΣ)  (Αναγνώστηκε 7712 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Απ: 'ΤΟ PLOPROF ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ' (ENA ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΩΡΟΛΟΓΟΦΙΛΟΥΣ)
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 12, 2009, 07:55:35 μμ »
χαίρομαι που έπεσα μέσα!Καλοφόρετο φίλε άρη....από τότε που γνωριστήκαμε,θυμάμαι έλεγες.....πότε θα'ρθει;πότε θα΄ρθει!
Τελικώς ήρθε!και βρίσκεται φυσικά στα κατάλληλα χέρια!Σου εύχομαι ολόψυχα να το ευχαριστηθείς όσο το δυνατόν περισσότερο!
Very good choise! =D>

Sir, υπηρχε περιπτωση βασει γνωσεων και εμπειριας στο ρολο'ι' να μην πεσεις μεσα?!...
Φιλε, σ' ευχαριστω για την αβροτητα και τις ευχες σου!!

Αγαπητέ Άρη,
καλοφόρετο και πάντα με ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα! Η χαρά σου είναι ΚΑΙ χαρά μου ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!
Μάλλον θα σε ακολουθήσω κάποια στιγμή αργότερα στο μέλλον! Πες μας τις ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ εντυπώσεις σου.
Φιλικά
Νίκος

Φιλε Νικο,
Eυχαριστω πολυ!
Στο ευχομαι το συντομοτερο δυνατον μεσα απο την καρδια μου, γιατι περαν της υψηλης ποιοτητας και του αψογου φινιρισματος, αυτο το ρολο'ι' αποπνεει τετοια 'προσωπικοτητα' που με το κυρος του επιβαλλεται!...
Μερικα απο τα δυνατα του σημεια -εκτος του μηχανισμου- η μπλε luminova στη στεφανη, το πιο εναρμονισμενο κασωμα σε σχεση με το προηγουμενο, η μεγαλυτερη αδιαβροχοτητα και η αυτοματη βαλβιδα διαφυγης ηλιου, η πισω οψη, το απιστευτης ποιοτητας mesh μπρασελε με το εξαιρετικο κουμπωμα ασφαλειας, η υφη του, ενω στα αδυνατα θα ανεφερα την ιδιαιτερα δυσχρηστη ρυθμιση της ημερομηνιας, το οτι το κασωμα - εν συγκρισει με το προηγουμενο- δυστυχως δεν ειναι monocoque (μονοκομματο) και φυσικα το οτι η παραγωγη μπορει να βασιστηκε σε αυτο, ωστοσο οπως και να το κανουμε δεν ειναι το ιδιο!...
Παρολα αυτα, οχι απλως μεταφερει τη μαγεια και το μυθο ενος 'μοντελου-θρυλου της ωρολογοποι'ι'ας' στο σημερα εκπροσωποντας τον επαξια, αλλα διευρυνει το μεγεθος του!...
Αυτο κατα την αποψη μου ειναι και το δυνατοτερο σημειο-επιτυχια της εκδοσης, οτι δηλαδη ενω δεν ειναι σιγουρα το 'PLOPROF worn by COUSTEAU', ενισχυει το θρυλο του προηγουμενου μοντελου, αφου στο συνολο της η επανεκδοση κρινω πως ειναι καλυτερη!
Να' σαι παντα καλα!...

Παιδια,
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας και τον καθενα προσωπικα, ευχομαι ο,τι καλυτερο και ο,τι επιθυμειτε στον καρπο σας συντομα να το δειτε!...
    :D

Λοιπον, για αρχη μερικες πιο σοβαρες φωτο

και με περτικαλι φοντο, κατοπιν επιθυμιας του φιλου Νikos patra   :D

Eπονται κι αλλες, θα προσπαθησω για το καλυτερο...

Φιλικα,
Watch-Collector
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 13, 2009, 03:38:36 πμ από Watch-Collector »
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 12:07:29 πμ »
Ωωωωωωωωωωωωωωπ,για καφε στην αιγλη γρηγορα

Οντως ισως δημιουργει απο τωρα θεμα για επικειμενο καφεδακι...  ;D

Επανερχομαι στις εντυπωσεις που μου εχει αφησει το ρολο'ι' και οι οποιες ομολογουμενως ειναι αριστες, οσον αφορα τη συμπαγη και περιτεχνη κατασκευη του!
Σχετικα με τους χρονους, το ελαχιστο διαστημα που το εχω στην κατοχη μου (μολις χθες), δε μου επιτρεπει να οδηγηθω απο τοσο νωρις σε ασφαλη συμπερασματα και εκτιμησεις!...Παντως, πληροφοριακα σας ενημερωνω πως το ρολο'ι' δεν εχει ρονταρει ακομη (απολυτα φυσιολογικο) και 'τρεχει'...   :smt117 ;D
Κραταω χρονους και θα δουμε...

Και μια μεσημβρινη...

...ειχε λιγο ομιχλη σημερα!...    :D

Φιλικα,
Αρης
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 13, 2009, 03:24:02 πμ από Watch-Collector »

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 03:45:09 πμ »
Κι αύριο θάχει αντηλιά!!! :dielaughing: :dielaughing:
Άσε φίλε κι άμα προλάβω θα περάσω από τα μέρη σου να βγάλουμε καμιά φωτό γιατί δεν τον βλέπω τον καιρό να φτιάχνει :mg: :mg: :mg:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 10:50:41 πμ »
Ωραίο επίσης και το mesh μπρασελέ.

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 01:29:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 05:51:50 μμ »
απλα φανταστικο!!! :o :o :o :o

καλοφορετο φιλε Αρη με υγεια να δειχνει παντα ευχαριστες ωρες  :)
η επιλογη σου για αλλη μια φορα επιβεβαιωνει το nick.. ;)

ειναι ενα ονειρικο ρολοι!!!
χαιρομαι γιατι ξερω οτι ειναι σε χερια που εκτιμανε την αξια του!!!
γιατι πολλες φορες και πολλα πραγματα,...
just buying them ain't enough... ;)

πολυ φιλικα
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος sunsea

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 06:58:51 μμ »
Ετυχε και το ειδα εκ του συνεγγες.Τελειο !!!!
Καλοφορετο και με υγεια,φιλε Αρη !
"Ho attraversato oceani,eplorato i continenti e conquistato le
 altitudini...
 alla ricerca del mio "Tempo"  ''Διεσχισα τους ωκεανους,εξερευνησα τις ηπειρους και κατεκτησα   τα υψη...  προς αναζητηση του ''Χρονου" μου       Vivere veramente,non puramente trascorrere i giorni.

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 11:33:05 μμ »
Eυχαριστω πολυ!
Να 'στε καλα...
Φιλικα,
Αρης